Отзывы покупателей о Поилка-насадка на бутылку WAUDOG Silicone, 165х90 мм серый

Оценка пользователей 4.82/5
  • Дмитро В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Сама по собі ємність, з якої собака лакає воду, є для маленьких порід, принаймні моєму собаці (8 кг) не сподобалася, довелося перейти на складану тарілку, більшу за об'ємом. А так виріб компактний, зручний й надійний (не одноразовий).

Достоинства:
    Компактність, легко розгортається/згортається, надійна, не рветься.
    Недостатки:
    Не для усіх порід, лишень для маленьких.

Добрий день, шановний Дмитро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги насадки-поїлки WAUDOG Silicone і залишилися задоволені покупкою!

• Наталія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Дуже задоволений собачка. І ми теж, бо насадку можна на будь яку пляшку вдягнути- а пластикові ми б'ємо регулярно

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги насадки-поїлки WAUDOG Silicone та залишилися задоволені покупкою.

• Марія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Всі якості, про які пишуть, підтверджую. Але вона гнеться, треба дуже приловчитися наливати воду, бо вона розливається, або затікає назад у пляшку. В машині собаку не напоїш, лише на дворі.

Добрий день, шановна Маріє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги насадки-поїлки WAUDOG Silicone. Ваші зауваження ми передамо до відділу розробки нової продукції та врахуємо Ваші побажання у своїй подальшій роботі. Завдяки своїм клієнтам ми стаємо кращими!

• Светлана И***

Свою функцію виконує

Добрий день, шановна Світлано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги насадки-поїлки WAUDOG Silicone та залишилися задоволені покупкою.

• Віталій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Поїлка супер. Надів на 0.5 і пішов.

Достоинства:
    Копактність
    Недостатки:

Добрий день, шановний Віталію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги насадки-поїлки WAUDOG Silicone та залишилися задоволені покупкою.

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Поїлка хорошої якості, не має стороннього запаху, гарно сідає на пляшку 0,7, зручно брати з собою
    Але згодна з попередніми коментаторами на рахунок того, що вода з неї розливається, якщо не притримувати за кінчик рукою

Достоинства:
    Компактна, хороша якість
    Недостатки:
    Потрібно звикнути нею користуватись так, щоб вода не розливалась

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги насадки-поїлки WAUDOG Silicone. Ваші зауваження ми передамо до відділу розробки нової продукції та врахуємо Ваші побажання у своїй подальшій роботі. Завдяки своїм клієнтам ми стаємо кращими!

• Марина К***

Хорошая поилка!

Добрий день, шановна Марино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги насадки-поїлки WAUDOG Silicone і залишилися задоволені покупкою!

• Меланія С***

Поїлка гарна
    Особливо звучно брати з собою на прогулянку

Добрий день, шановна Меланіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги насадки-поїлки WAUDOG Silicone і залишилися задоволені покупкою!

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Класна поїлка. У спеку дуже знадобилася. Зручно, компактно. На 0,75 пляшку ідеально сідає.

Добрий день, шановна Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги насадки-поїлки WAUDOG Silicone і залишилися задоволені покупкою!

• Максим Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Качество хорошее, подходит на обычную бутылку

Достоинства:
    Цена, качество.
    Недостатки:

Добрий день, шановний Максиме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги насадки-поїлки WAUDOG Silicone і залишилися задоволені покупкою!

• Користувач
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Дуже зручна, та якісна річ.
    Раджу

Достоинства:
    Одягаються на майже будь яку пляшку.Зручно використовувати займає мало місця в сумочці або кишені.Хвостики задоволені.
    Недостатки:

Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги поїлки-насадки WAUDOG Silicone і залишилися задоволені покупкою!

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВС Retail. Цвет: Серый

Поїлка чудова!!! Зручна форма, собачка відразу почала пити із задоволенням, зручно одягати на будь-яку стандартну пляшку, від 300 до 750мл, приємний сілікон, гнучкий, абсолютно без запаху. Щоб знову наповнити пляшку, достатньо просто відкрутити кришку, саму поїлку знімати не потрібно. Для прогулянок та поїздок найкраща поїлка! Дякую за якісний товар та гарний сервіс!

• Продавец  ВС Retail

Дякуємо за відгук! Будемо раді бачити Вас у нашому магазині знову.

• Елена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Задоволені на всі 100 і я, і песики! Беремо на кожну прогулянку, бо собаки дуже активні.
    Пропозиція від нас: використовуйте її навиворіт, так вода краще утримується у поїлці.

Достоинства:
    Підходить під будь-яку пляшку, об'єм якої можна обирати, виходячи з потреб.

Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви та Ваші улюбленці оцінили переваги поїлки-насадки WAUDOG Silicone і залишилися задоволені покупкою!

• Валентин Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Класна річ, хвостик п'є із задоволеннчм.

Недостатки:

Добрий день, шановний Валентине! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги поїлки-насадки WAUDOG Silicone і залишилися задоволені покупкою!

• Наталья Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Поїлка не зручна у використанні.
    Дуже м'який матеріал.
    Але колір класний і не має специфічного запаху.
    Обов'язково треба добре тримати краечок поїлки.
    Коли собака п'є, вода розливається.Оскільки поїлка не тримає форму.
    Руки,собака і всі хто поруч мокрі ...

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що дана поїлка-насадка WAUDOG Silicone не виправдала ваших очікувань. Якщо Ви помітили відхилення у якості препарату, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Зайцева М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Для нас виявилась даремною покупкою. Планували взяти в похід, щоб не тягти пластикову поїлку, але воду в поїлку неможливо набрати, витігає на землю. Можливо, краще працює з високими собачками

Достоинства:
    Підходить під звичайну пляшку
    Недостатки:
    вода розливається

Добрий день, шановна Маргарито! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що дана поїлка-насадка WAUDOG Silicone не виправдала ваших очікувань. Якщо Ви помітили відхилення у якості препарату, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Дуже класна, а головне- компактна.

Добрий день, шановна Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги поїлки-насадки WAUDOG Silicone і залишилися задоволені покупкою!

• Даша М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

дуже зручна річ для активних собак на прогулянці, використовується будь яка пляшка для води, легко миється

Достоинства:
    не потребує спеціальних пляшок

• Светлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Давно искала. Покупала разные, но к ним не могла подобрать бутылку. Для путешествий, прогулок с собакой незаменимая вещь. Спасибо!

Достоинства:
    Нет резьбы, просто силиконовая насадка - подходит для любых бутылок.
    Недостатки:

Добрий день, шановна Світлано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги поїлки-насадки WAUDOG Silicone і залишилися задоволені покупкою!

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Незамінна річ в дорозі, в автомобілі в парку, чи просто на прогулянці. Якісно зроблено, підходить на будь яку пляшку.

Добрий день, шановна Маріє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги насадки-поїлки WAUDOG Silicone і залишилися задоволені покупкою!

• Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Удобная насадка, не занимает много места.

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги насадки-поїлки WAUDOG Silicone і залишилися задоволені покупкою!

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Супер! Те, що я давно шукала для своїх: будь яка пляшка з водою, куплена в магазині стає зручною з поїлкою.

Достоинства:
    Гнучка, зручна для бульдожок з широкою мордою.
    Недостатки:
    Не знайшла.

Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги насадки-поїлки WAUDOG Silicone і залишилися задоволені покупкою!

• ТЕТЯНА Д***

Удобно

Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги насадки-поїлки WAUDOG Silicone і залишилися задоволені покупкою!

• Андрій Г***

Все супер!!!

Достоинства:
    Зручність.
    Недостатки:
    __

Добрий день, шановний Андрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги насадки-поїлки WAUDOG Silicone і залишилися задоволені покупкою!

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Дуже крута , зручна і недорога поілка

Достоинства:
    На будь яку пляшку підходить , легко миється, зручно пити собаці з неї, міцна
    Недостатки:
    Відсутні

• Катя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Удобная вещь для воды на прогулке

Достоинства:
    То что я хотела
    Недостатки:

Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги насадки-поїлки WAUDOG Silicone і залишилися задоволені покупкою!

• Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Дякую!!! Дуже зручно брати в дорогу!!!

Достоинства:
    100 відсотків - переваги

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый

Зручний і стильний аксесуар для подорожей з тваринами

Достоинства:
    Якісний матеріал, яскравий колір
    Недостатки:

Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги поїлки WAUDOG Silicone і залишилися задоволені покупкою!

• Надія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Дуже помічний девайс, прогулянки з собакою стали триваліші і комфортніші.

Достоинства:
    Приємний матеріал, гарний колір сіро-блакитний. Компактний. Можна брати великі об'єми води. Зручно брати з собою бо не займає додаткового місця.
    Недостатки:
    Треба навчитись користуватись бо в мене часто вода розливалась коли собака пив.

Добрий день, шановна Надіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги миски WAUDOG Silicone і залишилися задоволені покупкою!

• Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Проста річ але дуже доречна на прогулянці або в дорозі

Достоинства:
    Відмінна якість та користування дуже зручне
    Недостатки:
    відсутні

Добрий день, шановна Валентино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги насадки-поїлки та залишилися задоволені покупкою!

• Сергій О***

Все супер

Добрий день, шановний Сергію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги насадки-поїлки та залишилися задоволені покупкою!

• Ксенія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Вже активно користуємось. Рятує на прогулянці.

Добрий день, шановна Ксеніє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги насадки-поїлки та залишилися задоволені покупкою!

• Лилия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый

Гарна штучка, м'якенька. Одягли на бутилку 0,75.

Достоинства:
    Не займаэ багато місця. Легенька. Купив воду одягнув поїлку.
    Недостатки:

Добрий день, шановна Ліліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги насадки-поїлки та залишилися задоволені покупкою!

• Анна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Найкраще підходить для пляшки 0.75 чи 0.5 л. Вівчарка одразу зрозуміла, що потрібно пити. Корисна насадка для прогулянок та в дорогу, щоб тварини не пили з калюжі.

Достоинства:
    Займає мало місця.

Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги поїлки-насадки на пляшку WAUDOG Silicone та залишилися задоволені покупкою.

• Інна П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Дякую за відео, а то я спочатку думала, що її потрібно знімати і одягати постійно. А так вивернув, напоїв і знову вивернув. Як важлива інструкція. Я визначилася, що потрібно купувати.

Достоинства:
    Зручно, красиво

Добрий день, шановна Інно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги насадки-поїлки WAUDOG Silicone і залишилися задоволені покупкою!