- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: S. Цвет: Оливковый
класна сукня, дуже сподобалась
- Достоинства:
- гарна, круто підкреслює фігуру
- Недостатки:
- Продавец «ISP»
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: S. Цвет: Оливковый
Очень красивый цвет и ткань приятная на ощупь, жена оценила
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Оливковый
Замовляла костюм з лляної тканини в цій компаніі і вирішила купити сукню. Дуже подобається ця тканина. Сарафан гарно сів по фігурі і тепер чекає теплих деньків для прогулянок.
- Продавец «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Алина С***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: S. Цвет: Оливковый
пошив гарний, приємна тканина, виглядає дуже гарно на тілі)
- Продавец «ISP»
Вітаємо! Нам дуже приємно отримати від Вас позитивний відгук!) Дякуємо Вам! Носіть із задоволенням!
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: XL. Цвет: Оливковый
Дуже сподобався колір, класно сіла по фігурі, Дякую
- Достоинства:
- Підкреслює гарно фігуру
- Недостатки:
- Иван П***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Оливковый
Гарна сукня, жінка задоволена, по довжині та параметрам підійшло ідеально
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Оливковый
Гарна сукня, виглядає стильно та дорого. Тканина приємна до тіла, розмір відповідає!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: S. Цвет: Оливковый
Неймовірно гарний колір, який виглядає дуже свіжо. Фасон сукні чудово підкреслює фігуру, а довжина ідеально підійшла під мій зріст.
- Продавец «ISP»
Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Горчичный
Дуже гарна сукня, все як на фото.
- Продавец «ISP»
Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!