- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Joe. Вес 1 шт: 400 г
В мене три тварини своїх та купа приходячих вночі поїсти( в мене приватний сектор). На ніч виставляю мисочку з їдою, приходять навіть собаки. Та десь до 4котів. Сусідськи та безхатні.Різні.Це я до того,що саме цю упаковку гарно їдять мої домашні киці( стерелизовані). Мені й самій подобається якість. До того ж.моя кицька на ньому ще гарно какає. Мене зрозуміють кошатники)
Як мораль,ми з тваринами задоволені.- Достоинства:
- зручного (для киці)розміру гранули
- Любов Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ShopNemo. Вес 1 шт: 2 кг
Отличный товар, привлекательная цена, оперативная доставка, рекомендую продавца
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Свіженький, кіт гарно їсть
- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Сподобалось, поки залишись на цьому кормі при атопічному дерматиті
- Олександра М***Отзыв от покупателя. Продавец: Doggy Dog. Вес 1 шт: 2 кг
На жаль, цей корм нам зовсім не підійшов. У кота майже відразу почалися проблеми зі стулом — він став рідким. Вирішили перевірити, чи справді справа в кормі, і дали цей корм батькам для їхньої кішки — результат виявився таким самим. Мабуть, склад або конкретна партія підходить не всім. Довелося відмовитися від використання.
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Tamarin Zoo. Вес 1 шт: 2 кг
Гарний корм, кішка девон-рекс має атопічний дерматит. В комплексному лікуванні допомагає справлятися з симптомами алергії (висипи, зуд, розчісування та розлизування ділянок через висипи). Але ми маємо надмірну вагу, тому все ще в пошуку альтернативи. Але судячі по реакції кішки - корм смачний, їсть із задоволенням. На інших кормах живіт помітно лисів, а на цьому заростає кудряшками (для знавців девон-рексів) через вміст омеги в кормі.
- Достоинства:
- Покращується стан шерсті
- Недостатки:
- Жирність 17% уважно треба при надмірній вазі дотримуватися дозування
- Юрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: AMZip Care. Вес 1 шт: 2 кг
Добре.
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PartyZoo. Вес 1 шт: 2 кг
Все чудово! Склад корму перевірила ветеринар, коли виявили алергію на інший корм у киці, і похвалила його. Відправили дуже швидко, кішка їсть із задоволенням.
- Достоинства:
- Гіпоалергенний, без зерновий та не містить птиці. Дійсно якісна застібка
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: MDShop. Вес 1 шт: 2 кг
Корм смачний та поживний. Коту теж сподобався.
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KicKic. Вес 1 шт: 2 кг
Мій кіт дуже його полюбляє
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: KicKic. Вес 1 шт: 2 кг
Особисто моїй висловушці цей корм підходить на всі 100, вдруге рятуємо ситуацію саме цим кормом.
- Достоинства:
- Лікувальні властивості корму на високому рівні
- Недостатки:
- Жодного
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ShopNemo. Вес 1 шт: 2 кг
Кіт їсть із задоволенням
- Виталий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Отличный корм. Кошке 6 лет, начались проблемы. Ветеринар посоветовал перейти на этот корм и со временем результаты анализов пришли в норму.
Перешла на этот корм вообще без проблем. - Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: KicKic. Вес 1 шт: 2 кг
У моєї кішки девон-рекс атопічна алергія, невідомо на що саме. Лікарі годують тільки роялом лікувальним але уже три роки ніяких змін. Висипка велика на животі і лапах. Перепробувала різні інших фірм теж без змін. Порадили цей корм то наданий момент даю тільки місяць то почалися покращення. Дуже надіюсь на цей корм. Альтернатив більше не ма. Їсть із-за доволенням і перейшли без ніяких проблем.
- Недостатки:
- Не ма.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: KicKic. Вес 1 шт: 2 кг
У мого мейн куна алергія хз на що. Їх з малечку роял для котенят мейнкунів, потім пробували ще декілька кормів в тому числі акану та оріджин. Але на деякі види акани і оріджена були прям сильні алергії, а деякі пів року їсть, а потім знову проблеми зі шкірою. На цей корм наче ок вже практично рік їсть.
Одна з причин по якій почали перебирати корми(тоді ще не знали, що проблема у кота із за харчової алергії) полягала у тому, шо після того як кіт, який їв роял для котят мейнкунів, сходить в туалет в мене в іншій частині квартири аж очі сльозились. Акана і ориджин у цьому плані були практично ідеальні, цей корм не такий смердючий на виході але теж не ок.
Вибачаюсь за такі подробиці, але це теж важливий фактор при виборі корму :D- Достоинства:
- Моєму коту з алергією підходить
- Недостатки:
- Маленькая фракція, сильно "пахне" на виході
- Маринович М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Дуже хороший корм. В котика загострення харчової алергії- дерматит (жахливо лущиться шкіра на хребті), проплан та рояль не допомогли. А от brit care vet diet допоміг. Що дуже радує.
Спочатку їв неохоче, проте через пару днів привикли. До цього корму для різноманітності купила ще бріт сегментів з білою рибою і насєкомими.- Достоинства:
- Допомагає при харчовій алергії(дерматиті)
- Недостатки:
- Продаєть не у всіх магазинах
- Екатерина С***
С белой рыбой и… насекомыми?!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Кіт мейнкун коли тільки купили їв роял для мейнкунят але після того як кіт ходив у туалет аж очі сльозились. Змінили декілька кормів, довго їв акану, потім оріджин там і там були корма на які він реагував без алергії одразу, але через 7-8місяців вона починалась зазвичай з новим пакетом. Після лікувань перейшли на цей корм проблем з алергією поки немає але знову дюже смердить, коли їв акану чи оріджен запаху практично не було =(
- Достоинства:
- Підходить котам з алергією
- Недостатки:
- Дуже смердючий "на виході" :D
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук!
У всіх тварин, що харчуються м'ясом, фекалії мають доволі неприємний та сильний запах. Своєю чергою, до складу кормів Brit додається юка Шидигера, котра допомагає зменшити цей запах.
Сподіваємося, що інформація вище була корисною для Вас. Якщо у Вас залишися питання, будемо раді відповісти.
Бажаємо гарного дня та здоров'я Вашому котику!
- Наталья В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Котик їсть залюбки, головне що зникають прояви алергії.
- Достоинства:
- Гарний склад корму, підходить як для кошенят так і для дорослих
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit VD! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
Якщо Вам знадобиться невеличка порада, або консультація, будь ласка, звертайтеся!
- Юлия Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Більше тижня пройшло, корм так і не отримала. Розетка годує "завтраками"
- Достоинства:
- Хотілося б дізнатися, але мені моє замовлення не доставляють
- Недостатки:
- Доставка
- Екатерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: ShopNemo. Вес 1 шт: 2 кг
Товар соответствует описанию.
- Егор Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Хороший корм. Коту нравится.
- Достоинства:
- Хороший корм. Коту нравится.
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit VetDiets! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся!
- Наталия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Пробуем впервые по назначению ветеренарного врача .Интерес покушать был)
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!
Бажаємо Вам гарного дня та міцного здоров'я котику!
- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Кот ест. Нужен был корм без курицы. Содержание фосфора достаточно низкое, что хорошо для мочеполовой системы. Рекомендую.
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Пищевой дерматит, мучаемся долго перепробывали много кормов лечебных. Подошел этот.
- Достоинства:
- отличный корм
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Взял на пробу, страдает пищевой аллергией. Пахнет приятно, пришел поданный его величество из Шотландии поклевал чичуть и ушел. Будет есть выбор у кота 1 ))))
- Достоинства:
- +
- Юрий
4 пачка корма пришла какая-то странная, корм сам жирный и с пятнами.
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Это единственный корм, который подошел нашему коту. В остальных хоть и написанно гиппоалергенный, но всё же имеется куринный белок. С таким составом корм найти трудно.
- Достоинства:
- Подошел нашему коту, не имеет куринного белка
- Недостатки:
- не выявлено
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Здравствуйте. У нас три сфинкса и один с рождения страдает аллергией, мы перепробовал все корма, брит единственный корм который нам подошёл, темболее кушают с удовольствием и ещё хоть поправился на нём, а то был как велосипед
- Недостатки:
- Начал пропадать с продажи
Представитель поставщикаДобрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit VetDiets! Щиро раді, що Ви залишилися вдоволені.
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Раньше уже писала, хочу добавить - корм замечательный. Кожа очистилась, шёрстка восстановилась, открыли третью 2-х кг. упаковку.Моя капризуля ест корм с удовольствием. Рекомендую !
- Достоинства:
- И правда лечебный, а пахнет как аппетитно )
- Недостатки:
- Не заметила
- Маргарита В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Увы, моей кошке не подошел, хотя ела с аппетитом, в отличие от других гипоаллергенных кормов. Мы все ещё в поиске идеала
- Валерия
Попробуйте Josera marinesse. В той же ценовой политике. Моей подошёл
Представитель поставщикаДобрый день!
Спасибо за Ваш отзыв! Чтобы разобраться в этой ситуации, пожалуйста, уточните детали, а именно: что конкретно не устроило кошку? Выводы ветеринарного врача на основе проведённых анализов.
Будем ждать Ваших комментариев!- Вероника
Здравствуйте! Перепробовали все для своего котика. Он аллергик пищевой. Единственный корм который подошел - Grandorf. Рекомендую.
- Яковенко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Кот ест,это уже хорошо взяла на пробу,буду брать.Аллергию нужно победить.
- Достоинства:
- Хорошо
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Моя прынцэсса лопает с удовольствием и по-моему этот корм нам подходит своими гипоаллергенными свойствами, дерматит уходит...
- Достоинства:
- Очень даже аппетитно пахнет ))
- Аліна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Давно шукала гіпоалергенний корм для котика з харчовою непереносимістю. Цей корм подобається коту, не шкідливий.
- КаринаПродавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
моя кошка ела сначала корм практик, версию попроще, а потом купили ей холистик корм этого бренда. от всего была жуткая аллергия, особенно уши ее беспокоили. сейчас кормлю этим-зуда меньше намного. только туалет стал более вонючий и мягкий. от практика были прям камушки и без запаха. не знаю плюс это или минус. и кстати этот корм ест с огромным удовольствием. съедает сразу все что насыпаю. пока кормом довольна и я и кошка)) состав кстати отличный.
- Достоинства:
- состав, аппетит, помог с аллергией
- Недостатки:
- цена
- ПолищукПродавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Хороший состав. Котиком воспринимается отменно. Для котов с нежным пищеварением эти корма хорошо подходят. Мы разные пробовали. но пока решили остановитья на на Brit.