Отзывы покупателей о Детский мобиль для младенцев на кроватку с проектором A1 Розовый

Оценка пользователей 4.77/5
  • Кирило К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Розовый

Багато музики, також є функція нічника, керування з пульта ДУ. Дуже якісний та функціональний прилад для дитячої.

• Продавец  SBT group

Щиро вдячні за відгук та раді що ви задоволені покупкою! Приємного користування!

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Розовый

Мобіль чудовий, іграшки гарні, музика приємна, працює без нарікань.

• Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Розовый

Работает без проблем, красивый, крепко держится на бортике кроватки

• Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Голубой

Кльовий модуль ! Швидка доставка .

• Ирина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Голубой

Купляла на подарунок, все сподобалось

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Розовый

Придбала на подарунок, чудовий пристрій, все добре працює.

• Алина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Розовый

Чудовий мобіль, якісний та гарний.

Достоинства:
    якість виконання, багато мелодій, звук чистий та приємний, гарна проекція як нічник ,можна керувати з пульта.
    Недостатки:
    не маю зауважень
    • Продавец  SBT group

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Голубой

Доставка була вчасно, мобіль замовляла для онука,якістю задоволені, коли показали всі функції:мелодії,підсвітки -то була в захваті .

Достоинства:
    Дуже класний

• Виталий Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Розовый

Дуже гарний мобіль, донці сподобався, рекомендую

Достоинства:
    Швидка доставка, все просто з встановленням на кроватці, багато різних звуків

• Марія-Ілона О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Розовый

Хороша якість пластику, міцний приємні кольори підсвітки. Кріплення універсальні труднощів не виникало під час кріплення на ліжечко. Швидка доставка. Ціна та наявність актуальна

Достоинства:
    Пульт
    • Продавец  SBT group

• Наталія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Розовый

Дуже гарний і якісний мобіль.

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Розовый

Цена завышена, максималтная цена сего чуда 1000грн, крепление максимально мерзкое и не продумано и поэтому пришлось крепить дополнительно двумя стяжками чтобы эта мега конструкция не свалилась ночью на ребенка. К покупке НЕ рекомендую. Жалею каждую потраченую гривну.

Достоинства:
    Много режимов с музыкой, пульт.
    Недостатки:
    Завышена цена, крепление.
    • Продавец  SBT group

Доброго дня, вперше отримуємо зворотоній зв'язок на рахунок поганого кріплення. Кріплення універсальне, тому припускаємо, що конкретно у Вашому випадку, можливо, воно не ідеально підходить до ліжечка. Ви можете повернути товар протягом 14 днів, якщо Вам він не підходить для ліжечка ( звісно якщо ньому немає механічних слідів експлуатації (подрямин, сколів, тощо)). Відгук на рахунок ціни вважаємо не коректним, можете промоніторити які варіанти промонують на ринку з таким функціоналом.

• Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Розовый

Швидко отримала замовлення, з кріпленням до ліжечка проблем не виникло - кріплення універсальне. Гарно на вигляд. Працює добре, мелодій багато. Підсвітка пряцює. Все наразі добре, Рекомендую продавця.

• Продавец  SBT group

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені покупкою!

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Розовый

Хто переживає, що це Китай - не переживайте, мобіль класний та якісний, а Китай зараз всюди))) Пакування та інструкція українською, тож це надає довіру до товару, та й на вигляд/дотик/запах - хороші матеріали, мені немає до чого придертися. Працює добре, крутиться з нормальною швидкістю та без гальмувань, звуків багато, приємні без рипінь. Підсвітка проектора дуже гарна та затишна.

• Лиза Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Розовый

Классный мобиль, как ребенок подрастет - можно использовать как проектор-ночник без игрушек. Пока с игрушками используем - крутит, не тормозит, не клацает, звуки приятные и чистые. Спасибо

• Юлия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Розовый

Дякую за швидку доставку! Взяла на подарунок. Якісна річ, не соромно дарувати) Племінничці спободалось - спостерігає за мобілем із цікавістю)

• Тарас В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Розовый

Получили заказ быстро. Мобиль хороший - работает нормально, ничего не рипит, звуков много, подсветка симпатичная вечером.

• Милена А***

Красивый мобиль. Звуки приятные, не хрипят. Доче интересно и весело. Рекомендую

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Розовый

Задоволена мобілем: багато звуків на вибір - не набридає, підсвітка гарна, працює без гальмувань та хрипів. На батарейках -зручно у користуванні

• Настя Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Голубой

Задоволена покупкою та якістю обслуговування магазина. Дякую! Мобіль прекрасний: з ніжними звуками та гарними іграшками.

• Степан Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Голубой

Цікавий мобіль. Зручно, що він також має вбудований проектор, можна не купляти нічника окремо.

• Данил Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Голубой

Дуже гарний мобіль, багато різних мелодій, іграшки гарні. Малюк зацікавлений. Дякую!