Отзывы покупателей о Детский манеж «Безопасность и комфорт» 120 х 180 серый

Оценка пользователей 4.6/5
  • Всеволод
    Отзыв от покупателя. Продавец: LegkoEasyLife

Все прийшло ціле, манеж збирається легко, допомогли із оплатою 7000 до року. Якщо простір дозволяє, можна і в зібраному стані переміщувати, не розвалюється)

Достоинства:
    Просторий, легкий, легко збирається
    • Продавец  LegkoEasyLife

Дякуємо величезне за усі подробиці стосовно цього манежу!! За оцінку, переваги та Вашу думку, дякуємо!!!

• Єлизавета Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LegkoEasyLife

Хороший манеж, покупкою задоволені, всі трубки цілі, місця вистачає щоб не тільки сидіти з дитиною, а ще й лежати. Швидко звʼязалися і відправили товар

• Продавец  LegkoEasyLife

Велике дякуємо за оцінку та повноцінну думку стосовно манежа, користуйтесь з задоволенням

• Лілія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LegkoEasyLife

Чудовий манеж, місця вдосталь для гри малюка і для спільних веселощів.

Достоинства:
    Легко і швидко зібрати, міцний
    • Продавец  LegkoEasyLife

Дуже Вам дякуємо за оцінку та думку стосовно манежу

• Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: LegkoEasyLife

За свої гроші ок, але легке випадкове спирання на каркас одразу прогинає трубки.

Достоинства:
    Зрозуміло складається, легкий, простий
    Недостатки:
    Слабкий карткас, гнуться трубки, випадають коли дитина хитає
  • Василий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LegkoEasyLife

Хороший манеж, збирається легко, думали буде маловатий але місця вдосталь. Продавець відповідає швидко.

Достоинства:
    Легко збирається
    Недостатки:
    Поки не виявлено.
  • Інна Б***

Швидка доставка, хороший манеж

Достоинства:
    Хороший манеж, нейтральний колір
    • Продавец  LegkoEasyLife

Дуже дякуємо за оцінку та відгук! :)

• Валерія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LegkoEasyLife

Хороша якість, легкий в збиранні

Достоинства:
    Якість і ціна
    • Продавец  LegkoEasyLife

Дякуємо за Вашу оцінку та думку стосовно товару :)

• Аміна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LegkoEasyLife

Гарний манеж, великий, але нажаль труби сильно хрупкі... Одразу майже і надім'ялося у декількох місцях.

• Продавец  LegkoEasyLife

Доброго дня! Дякуємо за оцінку та Вашу думку стосовно цього товару. Підкажіть, при збірці манежу у Вас майже одразу надімʼялось на трубі? Чи коли дитина почала використовувати манеж? Дякуємо, будемо очікувати.

Цена-качество

Достоинства:
    Крепкий, не дорогой
    Недостатки:
    Битые трубы,не соответствует размеру ,пришлось подрезать коврик
    • Продавец  LegkoEasyLife

Дякуємо за Ваш відгук. Ви надали фото однієї труби, яка має не нормальний вигляд. Від себе я одразу написала зворотню реакцію на це, і сказала, що я вирішу це питання і відправлю Вам в достойному вигляді трубу. Це буває, і клієнти зазвичай приймають моє бажання виправити ситуацію, коли щось пішло не так. Ми завжди стараємось для кожного, але якщо вігдук був залишений, а мої слова Вам були ні до чого - то що я можу вже зробити. Манеж відповідає розмірам, 120х180 см це розмір манежа у зібраному вигляді. Ви замовили коврик 120х180, і він на пару см не підійшов, пару см які мають борти манежа. Мені дуже шкода, що від моєї допомоги вирішити це питання Ви відвернулись, і теперь клієнти будуть бачити Ваш відгук, і справді вважати Вас правим на 100%. Дякуємо!

• Михал М***

Мои слова о просьбе проверить качество манежа перед отправкой-ВАМИ были проигнорированы, и это факт который видно на фото,а на фото мятая не одна труба и не две!Отзыв я оставил более чем справедливый....я бы убрал ещё одну звезду, за лож которую вы написали!

• Михал М***

С коврика было обрезано 7 см

• Ковтун А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LegkoEasyLife

Дуже крута штука) все прийшло надійно упаковано, на вид якісний і легкий! Дитина мотається по ньому і вільно себе почуває)
    Консультант Валерія дуже круто і доступно все пояснювала і відповідала на всі питання, що добавило довіри!
    Допомогли оперативно з оплатою 7 тисяч до року , що просто афігєнно)

Достоинства:
    Не дорого і великий
    Недостатки:
    Немає поки що
    • Продавец  LegkoEasyLife

Дуже дуже раді, що Вам та малюку сподобався цей манеж! Окремо величезне дякую за Ваші приємні слова, це дуже надихає!!! 100 разів дякуємо :)

• Михал М***

(Так Надихаэ)Что второму покупателю отправили манеж с бракованными трубами(?

• Продавец  LegkoEasyLife

Михаил, Ваша обида это очень взрослый поступок. Прошло время, Вы все так же не согласились на замену трубы, и теперь пишите свои возвращения под позитивным отзывом покупателя. Вы достаточно написали под своим отзывом, но попрошу Вас по взрослому принять тот факт, что Вы отказались от замены.