Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Стойки опоры алюминиевые телескопические регулируемые складные для тента шатра туристического навеса для авто машины кемпинга пикника рыбалки отдыха на природе легкие прочные компактные для транспортировки и быстрой установки в чехле

• Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Рекомендую на 100%. Купив для проби комплект. Після перевірки придбав ще два комплекти. Для натягування тентів - саме то.

Достоинства:
    Якісне телескопічне регулювання під задану висоту, що дуже зручно! Компактні в складеному вигляді і зручний чохол для зберігання.
    Недостатки:
    Не знайшов.
    • Продавец  MARITIM

Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою та нашим сервісом. Ваші добрі слова мотивують нас і надалі працювати з турботою про кожного покупця. Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині! Бажаємо лише приємних покупок!

• Артем Г***

Якісні стійки, задоволений 100%

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  MARITIM

Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.

• Сергій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Товар дуже якісний, навіть краще ніж очікував. Відправили швидко, все сподобалося .

Достоинства:
    Легкі, компактні , зручний чохол для транспортування.
    • Продавец  MARITIM

• Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Купували друзям на подарунок,дуже задоволені! Незамінна річ для відпочинку на природі ,легко ставити ,збирати ,міцні і компактні

Достоинства:
    Легкі міцні компактні

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Все супер. Зручні у використані. Швидко встановлюються.

Достоинства:
    Легкі. Регулювання висоти. Якість.
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  MARITIM