Отзывы покупателей о Поводок для собак 5м поводок рулетка для собак маленьких и средних пород весом до 15 кг Чёрно-Розовый BRS

• Наталья К***

Дуже зручний

• Анастасія Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Гарний повiдець, дякую продавцю!

• Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Чудова рулетка для собак до 15 кг. 5 м, плавний хід, зручна ручка.

• Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Механізм працює добре, ремінець не заїдає. Кнопка блокування чітка – можна зафіксувати на потрібній довжині, коли поряд проїжджає машина або інша собака.

• Ярослава Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Хороша рулетка для собак до 15 кг. Довжина 5 м – зручно для прогулянок.

• Юлія Р***

Дуже якісний товар

• Вероніка Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Гачок повертається на 360 градусів, тому повідець не перекручується, навіть якщо собака бігає навколо господаря. Ручка має м'які вставки, рука не втомлюється. Рекомендую.

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Рулетка легка, але міцна. Механізм плавний, не заїдає. Стрічка не перекручується.

• Світлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Чудова рулетка за приємну ціну. Рекомендую власникам собак

Достоинства:
    вартiсть
    Недостатки:
    не знайшла
    • Продавец  StarLight

• Леонід Ш***

Дякую, якiсть топ!

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Поводок чудової якості. Моя собака постійно гризе їх і рве, а цей не рветься взагалі. Хороша рулетка, зручно тримати у руці.

Достоинства:
    Механізм та якість самого поводка
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  StarLight

• Ярослав Р***

Якісний повідець, рекомендую!

• Аріна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

5 метрів ідеальний варіант для міста. Собака має достатньо свободи для прогулянок

• Олексій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Ідеальний баланс свободи та контролю! Дякую!