Отзывы покупателей о 32улетка для собак 5м поводок для собак маленьких и средних пород весом до 15 кг Серый BRS

• Валентин Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Свої функції виконує місяць в користуванні.пес той-тер'єра 2кг малий але жвавий .пластик надійний падала на підлогу ціла

Достоинства:
    5метрів
    Недостатки:
    Невиявлено
    • Продавец  StarLight

• Ярослав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Система гальмування та фіксації довжини часто відзначається як чітка та надійна, що дозволяє легко контролювати вигул.

• Владислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дуже задоволений! Повідець плавно вимотується і замотується назад, не смикає собаку.

• Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Раніше брали дешеві рулетки міняли кожні 2 місяці. Ця BRS зроблена якісно. Дуже задоволені.

• Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Нормальна рулетка за свої гроші. Легка, компактна, 5 метрів – саме те для прогулянок.