Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Лазерный уровень нивелир Laser Level 4D 2 аккумулятора 16 линий зеленый луч со штативом в кейсе синий

Оценка пользователей 4.6/5
  • Наталія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Товаром задоволені. Працює справно. Акумулятор тримає заряд довго.

Достоинства:
    Швидка доставка.
    Недостатки:
    Не виявили.
  • Олег В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Це мій перший лазерний рівень, для дому думаю самий раз. Перевірив, все ок

Достоинства:
    Штатив, акумулятор 2 шт, кейс
    Недостатки:
    Поки немає
  • Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Отримав швидко. Вже й попрацював з ним, все чітко. Гарний рівень

Достоинства:
    Комплектація, ціна
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  VMP

Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!

• Василь Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Це мій перший лазерний рівень!
    Повністю відповідає моїм потребам при монтажі електрики та сантехніки

Достоинства:
    Є все що необхідно - і що саме головне в одному кейсі
    Недостатки:
    Та вроді нема...
    Пока всім задоволений

• Марія Ф***

За сво ціну топ...

Достоинства:
    Хороша комплектація...
    • Продавец  VMP

• Вадим Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Рівень чудовий, комплектація взагалі бомба. По точності теж на високому рівні. Хоча незрозуміло якого бренду цей рівень, ні на кейсі, ні на рівні, ні на жодній деталі немає жодного шилдіка чи хоча б наклейки.

• Леонід З***

Гарний рівень, дякую продавцю

• Павел Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Пока все хорошо, кроме доставки(времени)
    Дальше по эксплуатации будет видно

Достоинства:
    цена
    Недостатки:
    время доставки!
    • Продавец  VMP

• Вадим А***

Задоволений
    В подарунок получив чорний волос приклеїний до батареї
    Сам невелір працює добре

Достоинства:
    Комплектація. Ціна. Робить роботу не гірше професійних
    Недостатки:
    Поки що не має
    • Продавец  VMP

• Анатолій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Отримав швидко.Зпучний кейс,комплектація як в описі.Свою функцію виконує.Покупкою задоволений.

• Володимир Г***

Все чудово і легко

• Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Чудовий прилад за свої кошти

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Невиявив
    • Продавец  VMP

• Костянтин Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Нівелір працює гарно, лінії достатньо добре видно на кілька метрів навіть в сонячний день, акумулятор економний, в комплекті є додатковий акумулятор, я його ще не ставив, бо не було потреби, зручна підставка з регулюванням висоти, сподобалась функція світлозвукового сигналу якщо пристрій встановлений некоректно

Достоинства:
    Зручний та гарна комплектація
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  VMP

• Назарій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Довго вибирав. Дивився огляди, відгуки. Надав перевагу цьому виключно за гарні відгуки. І не помилився. Рівень показує правильно, на 5метрах може 1мм похибки і то не на всих лазерах. Або калібрований або мені повезло. Штатив супер зі своїм бульбашковим рівнем. Нівелір пищить якщо не піймав рівень. Має пульт з батарейкою, працюючий все добре. Задоволений покупкою. Рекомендую. Хоча і бренд для мене ноунейм але варто зупинитися на ньому!

Достоинства:
    Ціна функціональність
    Недостатки:
    та не має. Ну або якщо дуже щіпітільно то кейс з тонкуватого пластику
    • Продавец  VMP

• Михайло В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Доставка прийшла швидко. Прилад працює добре. Все супер!

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Спустя месяц перестал пищать, использовали аккуратно.

Недостатки:
    Перестал пищать
  • Степаненко Ю***

Все добре працює.

• Виталий Л***

Получил, работает. Вроде как даже ловит уровень. Есть разные режимы

Достоинства:
    Удобный кейс внутри которого разные прибамбасы
    Недостатки:
    Вонючий пластик
    • Продавец  VMP

• Нікіта Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

По данной ценовой категории отличный вариант, все работает, никаких проблем пока не возникло

Достоинства:
    Практичный

• Юлія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Гарна якість, комплектація вся, відмінний для роботи.

• Борис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Замовляла дружина мені на подарунок,я ну дуже задоволений, дякую Вам за товар

Достоинства:
    Недорого і качіственно
    Недостатки:
    Нема,але тестую тільки неділю
    • Продавец  VMP

• Владимир Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Довольно не плохо, за такие деньги. Спасибо.

• Мирослава М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Товаром задоволені, працює добре.

• Альона Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Усе просто супер, дуже рада що обрала саме цей пристрій.

Достоинства:
    2 батареї в комплекті, пристрій працює в декількох площинах та має різні комбінації для роботи, кейс зручний та надійний.
    Недостатки:
    Окуляри що йдуть в комплекті трохи розхитані та мають подряпину на склі.
    • Продавец  VMP

• Євген Т***

Товаром задоволений, рекомендую

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки не виявив
    • Продавец  VMP

• Петро О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Лазерний рівень сподобався. Ціна відмінна. Дякую.

• Олена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Все прийшло дуже швидко,все сподобалось

Достоинства:
    Ціна /якість
    Недостатки:
    Все було добре
    • Продавец  VMP

• Илона С***

Аппарат мужу понравился)

Достоинства:
    Всё работает, как в описании.

• Максим К***

Хорошего качества

• Вадим Т***

За таку ціну супер

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    Поки що не знайшов
  • Віталій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Хороший рівень за нормальні кошти

Достоинства:
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Ірина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Купували у цьому магазині нівелір, і це було великою помилкою. З першого ж дня, як ми його відкрили (черкз тиждень після отримання -) товар виявився дефектним — була відсутня різьба, на яку потрібно кріпити пристрій. Ми звернулися до продавця, але замість допомоги отримали лише відеоінструкцію про те, як встановлювати нівелір. Ми чудово розуміли, як це робити, але встановити пристрій було фізично неможливо через відсутність різьби.
    Оскільки нівелір був потрібен терміново для роботи, можливості витрачати час на процедури повернення не було, довелося якось виходити з ситуації.

Але на цьому проблеми не закінчилися: через два тижні перегорів блок для зарядки акумуляторів.
    За невеликий термін (менше місяця) вийшли з ладу основні складові недешевого приладу. Магазин навіть не спробував запропонувати адекватне рішення: ні заміни, ні підказки, де можна придбати новий блок (хоча б зі знижкою за неякісний товар). Натомість замість вирішення проблеми ми почули лише безпідставні звинувачення на свою адресу.

Абсолютно відсутня клієнтоорієнтованість та відповідальність за якість продукції. Не витрачайте свій час і гроші — шукайте перевірених продавців, які поважають своїх покупців!

Достоинства:
    Може і є , але продавець все зіпсував своїм відношенням
    Недостатки:
    Не рекомендую: неякісний товар, відсутність сервісу та лише звинувачення клієнта
  • Саша Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Гарний рівень, все прийшло ціле та в повному порядку. За свої кошти дуже гарна річ.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Невиявлені
  • Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Все добре, добра комплектація.

Достоинства:
    Ціна, комплектація.
    Недостатки:
    Відсутні.
  • Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Вкрай не задоволена що рівнем, що магазином. Оглянувши товар після покупки був незначний дефект, на роботу впливати не мав, увімкнули, лазер світився. Коли знадобитися для роботи, виявилося що маятник працює через раз (знаходився не на рівній поверхні). В магазині повідомили, що можуть оглянути на предмет пошкоджень, якщо їх виявлять (скоріше за все були під час транспортування, або брак), то відправлять назад, доставка в обидві сторони за мій рахунок. Це перша невдала покупка на даному маркетплейсі. Магазин не рекомендую. Ще додам, що повідомлено було в сб, а зворотній зв'язок лише о 16.00 в неділю

Достоинства:
    Недостатки:
    Вказала вище
  • Павел С***

В квартире отлично

Достоинства:
    Кейс,цена
    Недостатки:
    Паспорт на английском,слабый столик
    • Продавец  VMP