- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Все добре, добра комплектація.
- Достоинства:
- Ціна, комплектація.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Вкрай не задоволена що рівнем, що магазином. Оглянувши товар після покупки був незначний дефект, на роботу впливати не мав, увімкнули, лазер світився. Коли знадобитися для роботи, виявилося що маятник працює через раз (знаходився не на рівній поверхні). В магазині повідомили, що можуть оглянути на предмет пошкоджень, якщо їх виявлять (скоріше за все були під час транспортування, або брак), то відправлять назад, доставка в обидві сторони за мій рахунок. Це перша невдала покупка на даному маркетплейсі. Магазин не рекомендую. Ще додам, що повідомлено було в сб, а зворотній зв'язок лише о 16.00 в неділю
- Достоинства:
- Недостатки:
- Вказала вище
- Павел С***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
В квартире отлично
- Достоинства:
- Кейс,цена
- Недостатки:
- Паспорт на английском,слабый столик
- Продавец VMP
Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!
- Вячеслав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Гарна лінія
- Достоинства:
- Два змінні акумулятори
- Продавец VMP
- Дарина К***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Повна комплектація зі зручним кейсом, за таку ціну супер все чудово працює
- Родіон П***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Хороший комплект и крепкий кейс, не хватает только уровня на самом нивелире
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
За цю ціну повна комплектація, все працює належним чином. Задоволений
Якщо будуть нюанси - дам знати- Продавец VMP
- Юрій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Чудовий рівень працює справно із такою комплектацією можна вважати як професіональний дуже зручно що є пульт управління так ще й можна програму на телефоні для управління встановити
- Достоинства:
- Чудовий інструмент із хорошою комплектацією
- Недостатки:
- Поки що не виявлено
- Продавец VMP
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: VMP
Чудовий пристрій, прострій у використанні. На свою вартість відповідає очікуваному результату. Зручне пакування, кронштейни.Точно не варто переплачувати у фірмових магазинах.
- Павлюк Н***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Все працює і хороший комплект, чоловіку сподобався.
- Юрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Це нормально, що він прийшов з разблокованим майтником?
- Достоинства:
- Недостатки:
- Хотілось би яскравіше лазер
- Продавец VMP
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Свою роботу робить, користуватись зручно
- Достоинства:
- Недостатки:
- Запах
- Продавец VMP
- Арсений Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Ще не було шансу використати у довгому режимі і саме як рівень для будівництва. А от побудувати рельєф ділянки з ним вийшло як найкраще!
На відстані 18 метрів лінію було видно навіть у сонячний день.
Дуже сподобалась функція звукового сигналу, коли прибор не вирівняний. Бо одного водного рівня було б замало.
Штатив достойний.- Достоинства:
- Дальність, звуковий сигнал рівню.
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец VMP
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
За свої гроші норм
- Достоинства:
- Два акамулятори
- Недостатки:
- В перший день користування зламалась тринога
- Продавец ShinaBoss
Добрий день! Якщо штатив зламався внаслідок механічного втручання з вашого боку, на жаль, це не гарантійний випадок
- Игорь П***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
За ці кошти бомба
- Достоинства:
- Повний комплект.
- Недостатки:
- Нема.
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Крутий лазер
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявив
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Рівень працює, гарна комплектація,дуже зручний у використанні. Доставка швидка. Незамінна річ в будівництві та ремонті.
- Достоинства:
- Все працює без збоїв
- Недостатки:
- Покищо не помітили
- Валерий В***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Все чудово працює.
- Максим О***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Чудовий лазерний рівень. Повністю задоволений)
- Достоинства:
- Якість, комплектація
- Андрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Рекомендую
- Достоинства:
- Ціна якість
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Сподобалась комплектація, ціна - норм, чемоданчик якісний.
- Достоинства:
- Ціна, якісь і комплектація
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Владислав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Не стоит переплачивать за комплектацию! Комплект пришел бракованный,тренога сломана!
- Достоинства:
- Уровень показывает ровно красиво в помещении!
- Недостатки:
- Качество комплектующих,днем на улице не видно линии от слова совсем,не на стене не на рулетке!
- Продавец ShinaBoss
Добрий вечір! Ми відправляємо товар у цілому стані на склади Розетки, його могло бути пошкоджено або при транспортуванні, або при огляді попереднім клієнтом, перепрошуємо за незручності. Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера для з'ясування деталей.
- Продавец ShinaBoss
Замінили Вам штатив.
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
За свої гроші хороший рівень
Зручно, що є звуковий сигнал якщо рівень стоїть нерівно- Достоинства:
- Ціна, якість за таку ціну
- Недостатки:
- Проблем в роботі не виявив
- Богдан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Тринога люфтить але не це заважає рівню
- Костянтин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Просто топ за смішні кошти. Дуже сподобались: то4ність вимірювання, комплектація. Зручний в користуванні. Рекомендую продавця і товар
- Достоинства:
- Якість, ціна, комплектація
- Недостатки:
- не виявив
- Максим А***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Все супер
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Відбив мітки на чотирьох стовпах з інтервалом 4 метри. Оскільки прилад новий, перевірив водним рівнем, мітки співпали повністю.
Добра комплектація з боксом та штативами- Достоинства:
- Точність, перевірена водним рівнем.
Промінь дуже добре видно, коли немає прямого сонячного світла. - Недостатки:
- Поки не виявлено
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Замовляла Лазерний нівелір на подарунок власнику дуже сподобався. Ідеально справляється з своєю роботою.
- Достоинства:
- Недорогий, точний і зручний
- Недостатки:
- Поки не знайшли
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
За ці гроші все супер, я маю на увазі, що точність на висоті. Так майже все з пластику, тому комплект з кейсом дуже легкий, це лякає коли ти його отримуєш на Новій пошті, але це єдиний мінус.
- Достоинства:
- Дешевий, точний, яскраві лінії які видно навіть на сонці, гарна комплектація.
- Недостатки:
- Ще не знаю, але вже працював з ним багато.
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Рівень працює і вже виручає при ремонті. Правда пластикова платформа, що в комплекті одразу зламалась, а так - ок.
- Достоинства:
- Прийнятна ціна, гарна комплектація
- Недостатки:
- Трохи слабкі деякі комплектуючі
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Вітаю. Товар жахливої якості, почав працювати, ніби все нормально тільки, як виявилося криві лінії вертикаль на 2.5 м перепад 4 см. Прийшлося переробляти після нього.
- Достоинства:
- Комплектність максимальна
- Недостатки:
- Криві вертикальні лінії
- Продавец ShinaBoss
Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера для з'ясування деталей. Допоможемо Вам розібратися у користуванні товаром або приймемо на гарантійне обслуговування.
- Продавец ShinaBoss
Товар не калібрований, через це можлива похибка.
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Дякую супер
- Достоинства:
- Працює
- Ігор З***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
За таку ціну рівень топ. Повна комплектація. Зручний кейс. Яскравий промінь. Менеджер ввічлива дівчина. Відправили дуже швидко. Рекомендую.
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Поки що не знайшов
- Марина Є***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Хороший лазерний рівень. За свої гроші, топ.
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Хороший рівень за свою ціну. Вся комплектація в наявності. Товаром задоволений.
- Достоинства:
- Швидка доставка. Відповідальний продавець.
- Юрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Хороший лазерний рівень за свою ціну. Простий у користуванні, показує рівно та чітко. Дуже допоміг під час ремонту — розмітка стала набагато швидшою та акуратнішою. Заряд тримає добре, комплект теж порадував. Покупкою задоволений!