Отзывы покупателей о Мужские шорты для отдыха Intruder Exclusive/Эксклюзив с внутренней сеткой на резинке с карманами хаки/S
- Сергей А***Отзыв от покупателя. Продавец: INT. Размер: XL. Цвет: Черный
Вид достойный ,менеджер подсказал правильный размер подошли идеально
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: INT. Размер: L. Цвет: Черный
Хороші шорти за свою ціну. Легкі, зручні — саме те, що треба для повсякденного носіння. Рекомендую!
- Достоинства:
- Легкі
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: INT. Размер: L. Цвет: Красный
- Достоинства:
- Легкі
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: INT. Размер: XL. Цвет: Черный
Шорти імбові,як і XL брав так L кентові ,все підійшли чотко , приємні ,вільно вних ходити ,вони вартують своєї ціни,хороший продавець зразу зв'язався ,проінформував про товар , вічливовий ,))
- Достоинства:
- Цінаякість
- Зюзін Є***Отзыв от покупателя. Продавец: INT. Размер: L. Цвет: Черный
Все супер)
Обслуговування на висоті, оперативненько допомогли з розміром і швиденько відправили. Товаром задоволений.Соответствие размерной сетке
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: INT. Размер: L. Цвет: Черный
Загально розміри та опис відповідають заявленій інформації, рекомендую до перегляду та подальшої покупки.
- Достоинства:
- Гарний матеріал за свою ціну, зручний силует
- Данило В***Отзыв от покупателя. Продавец: INT. Размер: L. Цвет: Черный
Все супер, як і якість товару так і обслуговування зі сторони продавця.
Поклали бонус в виді панами!Соответствие размерной сетке
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: INT. Размер: XL. Цвет: Черный
Дуже ввічливий і уважний продавець. Уточнив розмір, надіслав повідомлення про відправку товару. Отримала ще й подарунок. Товар швидко відправив.
- Достоинства:
- Шорти якісні, відповідають опису. Дуже приємна на дотик тканина, хороша підкладка.
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: INT. Размер: XL. Цвет: Черный
Швидко відправили , все підійшло , якісні шорти. Одразу відписали після здійснення замовлення , приємні люди , які стараються зробити свою роботу якомога краще , і у них це виходить. Дякую за обслуговування на такому рівні
- Достоинства:
- У подарунок до замовлення дали круту панаму, теж підійшла.
- Михайло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: INT. Размер: 2XL. Цвет: Синий
Чудові шорти, магазин відреагував дуже швидко, і замовлення прийшло швидко, ще порадували що в замовлення поклали подарунок - чудову панаму, рекомендую!
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: INT. Размер: L. Цвет: Черный
Товар чудової якості, також отримав у подарунок барсетку якою теж задоволений, рекомендую даний товар!!!
- Достоинства:
- Чудова якість та подарунок
- Недостатки:
- Євгенія В***Отзыв от покупателя. Продавец: INT. Размер: M. Цвет: Черный
Дуже дякую за шорти. Все підійшло. І панамочка в подарунок це було дуже приємно
- Алексей П***Отзыв от покупателя. Продавец: INT. Размер: XL. Цвет: Синий
Гарні шорти, зручні, легкі, не маломірять, можна брати у розмір. Висихають миттєво, першого ж дня тестував їх на річці, задоволений.
- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: INT. Размер: XL. Цвет: Черный
Шорти гарної якості. Сподобалися.
- Недостатки:
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: INT. Размер: XL. Цвет: Хаки
Консультант підібрав розмір, все підійшло, ще й отримали панамку бонусом
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: INT. Размер: M. Цвет: Синий
Добрий день. Хотів би залишити свій відгук і враження. Замовив у даного продавця шорти (до речі, допомогли з вибором правильного розміру відносно моїх показників). Швидко зі мною звʼязались і повідомили, що у них акція і в якості подарунка можна обрати ще один предмет з переліку - зупинився на панамці. Через день все прийшло. За 500 грн. отримав шорти і панамку цілком адекватної якості від нашого виробника. Враховуючи відношення і якість, виникає бажання знову звертатись до даного продавця. Дякую INTRUDER за сервіс і продукцію
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: INT. Размер: XL. Цвет: Красный
Допомогли підібрати розмір. Відправили вчасно. Все підійшло. Порадувала оплата частинами. Магазин оперативно реагує на повідомлення. Гарно дякую, вдалих продажів Вам!
А ось доставка Розетки...трохи підвела...прийшло з запізненням на 2 дні..- Недостатки:
- Назар І***Продавец: INT. Размер: 2XL. Цвет: Черный
Рекомендую хороші та надійні шорти.