Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Навушники бездротові A.Pods Pro 3 з Шумозаглушенням (ANC) для iPhone та Android

Оценка пользователей 3.6/5
  • Отзывы про товар продавца JZTrend
  • Вова
    Отзыв от покупателя. Продавец: JZTrend. Цвет: White

Звук с задержкой в секунду , шумоподавление почти не работает. Наушники не подключались почти час. Не советую.

Достоинства:
    Недостатки:
    Звук. Шумоподавление. Подключение к телефону.
  • Артем Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JZTrend. Цвет: White

В перший ж місяць використання навушників вони втрачали звʼязок між собою. На другий місяць один навушник вже почав рипіти (навушники не падали і носяться завжди в чохлі). Це не приємно так як це було куплено в подарунок.

Достоинства:
    Те що продавець дуже швидко відправив навушники це єдиний плюс який я можу тут побачити.
    Недостатки:
    Втрачають звʼязок
  • Максим С***

Купил товар ) очень доволен. Играет на вышем уровне !!!)хорошее звучание

Достоинства:
    Качество звука долго держит заряд
    Недостатки:
    Не достатков нету !
    • Продавец  JZTrend

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову!

• Наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: JZTrend. Цвет: White
    Достоинства:
    Хорошее качество, звук
  • Владислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TechLoom. Цвет: White

Ніколи в житті більше не купуватиму подібну копію. У використані просто жах. У вусі постійно скавчать від дотиків, рухаєш ти їх чи ні, постійно клацають, пікають и тд… вже все повідключав в налаштуваннях, і тим паче. Продавець пропонував замінити. Який сенс з того!? Краще назбирати і купити орігу.

• Продавец  TechLoom

Вітаємо! Дуже шкода, що Ви стикнулися із проблемою у використанні. Насправді, це індивідуальний досвід і якщо у Вас виникла проблема то краще дійсно замінити пару, бо можливо Вам трапився брак (таке іноді буває), тому ми без проблем міняємо пару на нову. Це наразі найкраща копія на ринку навушників, зазвичай ніхто на них не скаржиться. Тому наша пропозиція обміну буде актуальна протягом 14 днів з моменту отримання

• Іван Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mynout. Цвет: White

Дуже гарні і зручні навушники .

Достоинства:
    Гарно слухати музику,з активним шумозаглушенням.
  • Ілля Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mynout. Цвет: White

Спершу приїхали навушники, але помітив що не працює в лівому навушнику шумодав, написав продавцю, вже через день в мене були нові навушники, проте за пересилку довелося платити самому. Працюють оперативно, відповідають також швидко.
    Самі навушники працюють добре не дивлячись на копії.

Достоинства:
    Чіткий шумодав та звук
    Недостатки:
    Відсутня кнопка на кейсі. Відсутній зарядний пристрій.