Отзывы покупателей о Душ портативный аккумуляторный MaxFlow 10000 mAh Переносной душ туристический с насосом полевой
- Ірина О***Отзыв от покупателя. Продавец: NovexLines
Ваш душ, як слід не працює!
- Продавец NovexLines
Вітаємо! У Вас була пошкоджена лійка та було вислано нову лійку за наш рахунок. Вибачаємось за незручності.
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: NovexLines
Наконец то отличный товар. Хотя в Марте весь товар отличный
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: NovexLines
Другий день роботи без нарікань
- Достоинства:
- Економний, має бути довготривалим, на свої дійсно не великі розміри досить потужний
- Недостатки:
- Для чистки фільтру треба викручувати 4 маленькі хрестоподібні гвинти викруткою, якої в побуті може просто не бути або пошкодити якийсь із них і тоді може бути проблема з поверненням кришки на місце
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: NovexLines
Поки що задоволений
- Достоинства:
- Мобільність
- Недостатки:
- Поки що немає
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: NovexLines
Сподобалось Все!
В наявності було все що зазначено в комплекті, навіть дві резинки ущільнювачі. Легко зібрався і міцно виглядає.
Душ офігєнний, 5 режимів швидкості мотора приємно здивували, потужний тиск води, на лійці зручно зупиняти воду та змінювати режими напору.
Шланг гарної якості- досіть мякий та міцний. Більше всього звертав увагу при виборі такої приблуди на ємність акумулятора- тут наразі сама потужна 10000, щоб хватило заряду на довго . Ще й температуру води показує та зарядку у відсотках. Цей душ виручив, бо в ванній ремонт і стаціонарний не працює. Ще розраховую використовувати на дачі.
Рекомендую!- Достоинства:
- Душ дуже зручний, 5 режимів регулювання напору від економного до максимального. Хороша комплектація, потужний акумулятор, індикатори температури і заряду.
- Недостатки:
- Не виявив.