Отзывы покупателей о Пылесос Dreame Mova M10 Black (HMH15A) 312585

Оценка пользователей 4.67/5
  • Віктор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Це моя любов з першого прибирання. Тепер більше часу є для себе. Така річ повинна бути у кожного вдома. Зручно, що є сушка валіка. В наборі є ще запасний. Не гучний. Миючого засобу вистачить надовго. Шкодую, що раніше не купила.

• Оксана П***

Гарний подарунок

• Ганна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Мені подобається. Зручний, практичний. Виконує свою функцію. Прибирання за 10 хв. Зручно мити контейнер з брудною водою. Сам тягне вперед

• Наталія К***

Пилосос супер!

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Шукала для себе миючий порохотяг і зупинила свій вибір на цьому. Загалом, все влаштовує, миє підлоги супер, збирає сміття і пил. Але при прибиранні сміття, яке не знаходиться прямо під ним, він відштовхує повітрям, трішки це не сподобалось. + сама винна, що проґавила момент, що килими ним не пропилотяжити, адже основна тут роликова щітка, яка збирає сміття (трішки цей момент упустила, а дуже шкода). Тобто, якщо у вас є килими, то вам потрібен ще додатковий порохотяг для їхнього прибирання. Сподобалась функція самоочищення і сушіння ролика, також досить швидка зарядка, і всю квартиру я прибрала і використала трішки більше як 50% заряду. Коридор після талого снігу можна прибрати за лічені хвилини без проблем.

Достоинства:
    простий, справляється зі своєю задачей, гарно миє
    Недостатки:
    відштовхує від себе легке сміття, не підходить для килимів
      Представник бренду

Наталія, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Валерій Х***

Доброго дня! А підскажіть будь-ласка, чи пробували ви ним пилососити килим? Справа в тому що я мав досвід використання роликового від Xiaomi, і це не було проблемою, навіть я б сказав навпаки, так як він краще позбирав волосся, рухів я зробив набагато менше ніж зі звичайним

• Наталія

Так, пробувала. Безворсовий більш-менш гарно пропилососив, включила режим без води. Інший килим з ворсом, то не дуже справився, але дрібне сміття позбирав, в мене просто мала дитина, тому килими прибирати часто доводиться. Просто сам писосос досить важкий. Якщо ним прибирати плитку, ламінат і т.п, то він веде тебе сам, так би мовити. На килимі, щоб "туди-назад" працювати пилососом, то важкувато.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Пилосос сам по собі хороший
    Але користуватись я ним змогла лише з другої доставки, перший раз мені привезли не працюючий пилосос.
    Відправила в сервісний центр, там його "перевіряли" 20 днів, аж поки не повідомили (після двох нагадувань), про те що він несправний, і повернули кошти.
    Замовила вдруге, поки що ніби окей. Важкуватий. Подобається функція самоочистки.

Достоинства:
    Функція самоочистки
    Недостатки:
    Важкуватий. Перший не працював
      Представник бренду

Олена, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Аріна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Як миючий пилосос то на 100% добре справляється з прибиранням.
    Але трохи незрозуміло по інструкції як змінити мову і він дуже голосно працює і дає команди(

Достоинства:
    Зручний, гарно вичищає.
    Недостатки:
    Дуже громкий у командах
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
      Для перемикання мови в моделі Mova M10 натисніть кнопку, розташовану знизу біля ручки один раз, щоб увімкнути голосове меню або змінити рівень звуку. Потім утримуйте її 3 секунди та відкриється вибір доступних варіантів. Коротке натискання перемикає мовний режим, а тривале фіксує обраний параметр.

• Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Пилосос гарний, прибирає відмінно. Заряду вистачає якраз щоб прибрати спокійно 100 квадратів. Після прибирання відчувається чистота та свіжість. Користуюся пока на авторежимі - дуже подобається. Всі плями на плитці прибирає, не залишаючи їм шансу. Самоочищення вразило, на валику були плями від супу, після миття ці плями прибралися. Бонусом стало сушіння, є швидкий режим за 5 хвилин інтенсивно висушує валики, після чого точно не буде запахів.

Достоинства:
    Класно миє підлогу, велика батарея, сушить валики горячим повітрям, легкий у використанні
    Недостатки:
    Не знайшла
      Представник бренду

Ольга, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Я користуюся уже кілька тижнів - на “Smart” режимі він справно витримує прибирання двокімнатної квартири, дуже добре миє підлогу, а самоочищення дуже порадувало, є навіть швидке сушіння за 5 хв

Достоинства:
    Потужне всмоктування, ефективне миття підлоги, швидке сушіння щітки
      Представник бренду

Андрій, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Анастасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

За ту ціну, яку я заплатила, отримала насправді дуже багато функцій: миття, автоматична сушка, інтелектуальний режим. Для мене це великий плюс. Раджу, гарна модель!

Достоинства:
    Миття, автоматична сушка, інтелектуальний режим за доступну ціну.
    Недостатки:
    Трошки завелика ціна(
      Представник бренду

Анастасія, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Павел С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Стильний, потужний та відмінно миє підлогу. Тепер не треба стояти відтирати плями, цей пилосмок робить це за мене! Конструкція продумана до дрібниць, яскравий дисплей, приємно тримати його в руках. Самоочистка - це окремий вид захвату, гарно миє валик та якісно висушує його з усіх сторін. Прикольною особливістю є те що можна прибирати під кутом 180 градусів, тепер мию кожний день навіть під ліжком.

Достоинства:
    Преміальний дизайн та якість деталей, автономність, сушка валиків, горизонтальне прибирання
    Недостатки:
    Не знайшов
      Представник бренду

Павло, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Ксенія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Відмиває добре плями, зарядки 50% вистачає на 3-х кімнатну квартиру. Легко керувати, все зрозуміло, є голосовий помічник не гучний. Зручно прибирати під ліжком та диваном зі складною ручкою. Самоочищення та сушка хороша

Достоинства:
    Автономність, самоочистка
    Недостатки:
    Поки все дуже приємно вражає, будемо дивитись далі
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо вам за відгук.