Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Пылесос ELECTROLUX EW82U2DB 310473

Оценка пользователей 3.64/5
  • Юлия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Був 3 місяці в сервісі, замінили нижню щутку з баком, пройшло 4 місяці і знову та сама помилка що не бачить бак з водою. Як повернути товар? Я купувала пилисос не для того чтоб постійно ремонтувати його

• Володимир Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Пропрацював рік. Періодично гючив датчик рівня води в баці. Тепер взагалі перестав бачити бак. Помилка (низький рівень води). Самоочищення не працює.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

Представник бренду

Добрий день, Володимир! Нам прикро за досвід, який склався у вас з технікою нашого бренду. Для детальної консультації та вирішення питання ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.

• Валерій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Користуюся Electrolux EW82U2DB вже тиждень і можу сказати, що це не просто «пилосос із мийкою», а реально зручна штука для щоденного прибирання. Найбільше сподобалось, що не треба спочатку пилососити, потім діставати швабру — дрібний пил, крихти на кухні й сліди від взуття прибирає за один прохід. Підлога після миття не мокра, а швидше трохи волога, тому не треба чекати пів години, поки все висохне. Окремий плюс — ручний блок: зняв і швидко пройшовся по дивану, полиці чи в машині. У режимі Auto сам додає потужність, коли бачить більше бруду, це зручно, бо не треба постійно перемикати. Після прибирання запускаю самоочищення роликів, і це дуже економить час, бо мити все вручну кожного разу не хочеться. Станція немаленька, треба знайти для неї місце, і сам пилосос не з найлегших, якщо довго тримати в руці. Покупкою задоволений: для квартири з кухнею, коридором і щоденним пилом це прям помітне полегшення.

Достоинства:
    Добре миє й пилососить, є ручний блок, Auto-режим, самоочищення роликів, підлога швидко висихає. Чудовий подарунок до замовлення.
    Недостатки:
    Займає забагато місця, мабуть трохи зависока ціна, але повністю компенсується подарунком до замовлення.
      Представник бренду

Добрий день, Валерій! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• ольга б***

Придбала цей пилосос в липні 25 року. В принципі, непогано, але є недоліки:
    1) щітка для сухого прибирання навіть на максимумі потужності не всмоктує все
    2) при вимиканні пилососа важкий бруд (наприклад, котячий наповнювач для туалету) тупо висипається на підлогу зі щітки (можна всмоктати вузькою насадкою)
    3) при вимиканні волого прибирання трохи витікає брудної води. Приходиться підтирати шваброю
    4) часто спрацьовує індикатор поганого з"єднання контейнера з водою, хоча під"єдную завжди однаково. Лікується перепі"єднанням (іноді декілька разів)

Достоинства:
    швидко заряджається, досить потужний
    Недостатки:
    не всмоктує важкий бруд (наприклад, наповнювач для котячого туалету), при вимиканні висипається бруд та виливається вода
      Представник бренду

Добрий день, Ольга! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Денис Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Пилосос повністью змінив ставлення до уборки! Пилососити дуже зручно - допомогає підсвітка і чудова робота турбо щітки. Мити підлогу теж зручно і якість миття мене повністью влаштовує. З мінусів - зазор між підлогою та щіткою малий і наповнювач кошачего туалету іноді не пролазить. Відключаю пилосос від щітки і всмоктую завелике сміття автономним блоком. Ну і мити все ж таки краще більш-менш чисту підлогу, бо потім замахаєшься чистити систему.

Достоинства:
    Пилосос 2 в 1 Можна пилососити. Можна мити підлогу. Ролікові щітки видмивають навіть старі плями на відміну від ровент та філіпсів, де їх мийка це просто влажна ганчірка за пилососом яка збирає залишок пилу
    Недостатки:
    Довга зарядка аккумулятора. Але можна замовити запасний )
      Представник бренду

Добрий день, Денис! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Надія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

В цілому миє гарно, але ще і двох місяців не пройшло,а він вже зламався. Перша проблема, то він не бачить бак з водою коли працює функція самоочистки. Відповідно функція само очистки вже не працює. Періодично підглючивав, не бачив бак з водою, коли ним мила підлогу. А зараз взагалі перестав працювати і світиться якась невідома помилка зі знаком оклику(!)
    Везти в сервісний центр аж на лівий берег Києва. Щоб туди дістатися, треба подолати 50км. Коротше, одні лише проблеми

Представник бренду

Добрий день, Надія! Нам прикро за досвід, який склався у вас з технікою нашого бренду. Для детальної консультації та вирішення питання ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.

• Надія Г***

Так, я зверталася в службу підтримки Rozetka, сказали відвезти в офіційний сервісний центр

• Потапов А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Дуже задоволений цим пилососом. Миє і прибирає 2 в одному. Від друга (на фото зліва) дуже багато шерсті, але девайс справляється на 100%. І саме головне - скоротився час на прибирання. 35 хв і 65 м2 чисті. А коли треба швидко прибрати розсипану кашу на підлогу чи пісок з вулиці просто взяв пилік 1 хв і готово. Швидко доставили. Дякую розетка , що порекомендували цей пилік

Достоинства:
    Миючий , все швидко робить
    Недостатки:
    Хочеться акб більшьшоє ємності, бо треба чекати до 20% заряду щоб запустити самоочисник щіток
      Представник бренду

Добрий день, Антон! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Юлия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Через 4 місяці не бачить бак з водою. На сервісі поводили магнітом і сказали все ок, через тиждень закон те саме і не бачить бак. Із цікавого, магнітного на баку нічого немає

Представник бренду

Добрий день, Юлія! Нам прикро за досвід, який склався у вас з технікою нашого бренду. Для детальної консультації та вирішення питання ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.

• Олександр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Загалом - я дуже приємно вражений.
    У мене приватний будинок 70м2. Біла плитка. Дві собаки і 2 кішки які гуляють на вулиці і ночують в хаті, лапи в суху погоду ніхто не миє, тому в хаті повно сухого пилу-замлі з вулиці, який намокши перетворюється в бруд, купа шерсті і іншого сміття.
    Я забув за існування інший пристроїв для прибирання підлоги, окрім цього девайсу(користуюсь ще старим пилосмоком для догляду за меблями, бо тут немає такої насадки).
    Користуюся виключно насадкою для миття, без попереднього прибирання.
    Трохи заважкий, тому дружина не користується, прибираю тільки я, але з ним це в задоволення. Коли він включається, то їздить практично сам, ковзає по підлозі.
    Він не розводить рівномірно бруд, а МИЄ підлогу. Ноги "чіпляються" за чисту плитку після прибирання, а ковзаються.
    Мінуси є, але для мене вони не важливі з урахування загального досвіду.
    Мінус - користуюся місяць, раз в 2 дні, кожен раз ставлю на самоочистку - воняє пластик при сушці. Тому він поки-що стоїть в гаражі а не в хаті. Але воняє вже менше, може зникне зовсім...
    Мінус - немає насадки для меблями та шерсті - у LG є чудова насадка для шерсті на меблями, тут ніякої.
    Мінус - не завжди добре збирає намокше волося-шерсть, але в основному добре.
    Мені хотілося щоб він був більш агресивний - бо деякі прилипші плями не відмиває - не достатньо чи то ваги щоб добре потерти, чи то вологи, чи довжини ворсу, чи швидкості обертання, не знаю, хотілося б більше "агресії", плитка це витримає.

Достоинства:
    Забув що вдома є інші пилосмоки, вони просто не треба
    Недостатки:
    Трохи складний в чистці після вологого прибирання, поки що воняє пластиком в режимі самоочистки. Немає насадки для мебелі-шерсті.
      Представник бренду

Добрий день, Олександр! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Пилосос сподобався. Миє добре, старі плями не відмиє — він більше для підтримання чистоти, якщо вже було більш-менш чисто. Воду після миття краще відразу виливати й полоскати резервуар, бо якщо залишити, то з’являється запах.

Краще спочатку окремо пропилососити насадкою, яка тільки пилососить, а вже потім мити насадкою, яка миє, бо очищати резервуар миючої насадки від сміття — не дуже швидка справа.

Пилосос у комплекті поставлявся з уже надягненою допоміжною базою на основну (це та база, на яку просто ставляться насадки пилососа). Мені це не підходило, бо вона значно збільшує ширину основної бази, а в шафі місця не вистачає.

Зв’язувався з підтримкою, щоб уточнити, чи можна їх роз’єднати, сказали, що не можна. Але я був упевнений, що воно прикріплене на якихось защіпках, бо видно, що тримається не монолітно. Вирішив піддіти пласкою викруткою — з великим зусиллям, але вийшло. Допоміжна база тримається на 4-х защіпках (прикріпив фото).

Розміри без основної бази без допоміжної бази:
    Ширина: 34,4 см
    Довжина: 36,4 см

Загалом пилососом задоволений. Це мій перший акумуляторний пилосос ще й з можливістю миття. Для вологого прибирання він супер.

Представник бренду

Добрий день, Андрій! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Олександр Н***

Величезне дякую за інфу як зняти допоміжну базу, дійсно сильно громоздка в повному зборі. А для насодок можна придумати більш компактне зберігання самому

• Наталя Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Цей пилосос приємно вразив, його унікальна щітка з підсвіткою порятунок для прибирання, ідеально очищує вздовж плінтусів. Насадка для вологого прибирання добре миє підлогу та збирає бруд,все чисто без розводів і плям.
    Рекомендую.

Недостатки:
    Трохи незрозуміла інструкція.
      Представник бренду

Добрий день, Наталя! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Ліліт

Скажіть будь ласка, він важкий в режимі миття? Ніде немає в наявності, щоб потримати в руках. Дякую

• Євгеній Р***

Доброго дня, чи все ще задоволенні пилесосом?