Отзывы покупателей о Пылесос Karcher KVA 2 (1.198-730.0) 310514

Оценка пользователей 4.73/5
  • Артем М***

Прекрасний пилосос

• Представник бренду

Вітаю, дякуємо, що обрали наш бренд

• Вита Г***

Пилосос дуже хороший

• Представник бренду

Вітаю,дякуємо, що обрали наш бренд

• Павло Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Дуже крута річ. Купувався як додатковий, але став основним.

• Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Дуже задоволена пилососом. Насадка і більша, і менша. Тягне чудово. За свою ціну - топ. Зручний і займає мало місця. Ще й в комплекті йде «кронштейн» який можна прикріпити до стіни та повісити де зручно

Достоинства:
    Ціна, якість
    • Представник бренду

Вітаю,дякуємо за позитивний відгук.

• Артем С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Мережевий пилосос теж Kercher заховали далеко-далеко.

• Представник бренду

Вітаю.Акумуляторні пилососи, зокрема ця модель, розраховані більше на швидке та зручне щоденне прибирання, а не як повна заміна потужного мережевого пилососа. Вони мають меншу потужність і обмежений час роботи

• Богдан Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Все добре, пилосос - топ за свої кошти
    Лідер в категорії
    Рекомендую

Вітаю. Дякуємо за відгук

• Діана П***

Дуже гарний пилосос.

• Представник бренду

Вітаю, дякуємо за відгук.

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Доброго дня. В нас склалася непередбачувана ситуація: придбали пилосос, на пошті при включенні не працював, вирішили що розряджений акумулятор, забрали-купили. Але при заряджені так пилосос і не вмикається. На що нам звернути увагу, чи потрібно звернутися безпосередньо в сервісний центр. Дякую.

• Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Гарний пилосмок на свою ціну. Килим пилососе в два рази краще за дорожчий Філіпс. Легкий, дуже маневрений, сміття зручно висипається кнопкою. Окремий за продуману станцію з насадками, висять разом з пилососом, а не валяються по всій хаті. Зручна зарядка.

Достоинства:
    Гарна потужність, легкий, зручний в користуванні
    Недостатки:
    Поки немає
    • Представник бренду

Вітаю, дякуємо за відгук.

• Р
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Нам був потрібен просто електровінік для підтримання чистоти, бо в квартирі живе собака та дитина, тож завжди підлога у піску та шерсті. Кожен раз розгортати пилосос для прибирання - таке собі задоволення. Звичайний віник - як з гуски вода, рухів багато, толку мало. Багато всього передивилася, вирішила все ж таки зупинитися на кархере зі зрозумілих причин. Не очікувала, що пилосос буде потужним, бо все ж таки він акумуляторний.
    Але ні, смокче що дай боже. У пса дуже довга шерсть, проблем з пилососом не має - ніде нічого не забивається. Так, накручується на турбощітку, але вона легко знімається і можна пінцетом чи ножицями це прибрати. Взагалі, те, як розбирається пилосос - це окрема тема, все дуже легко, його просто чистити, протирати.
    Єдине, що не зрозуміло - це білий пластик і те, що він майже не відмивається. Що я маю на увазі: наприклад, я прибираю, взяла брудними руками за пилолос (або коли чистиш фільтри від пилу), і на білому пластику залишаються плями. Я протираю їх фіброю, іноді навіть з миючим, але бруд одразу якось вʼїдається і майже не відмивається.
    Працює не гучно, легко підібратися в важкодоступні місця. З насадками взагалі стає незамінним. По батареї: по часу не скажу, але мені вистачає пропилососити 86 квадратів 2 рази на повній потужності. Чоловіку - один раз 86 кв)) Залежить від того, скільки возитися, якщо не відволікатися, вимикати, коли щось переставляєш, піднімаєш і тд - то відповідно і більше батареї вистачає.
    І, до речі, не сильно гріється мотор. Ну якось так, гарна штука.

Достоинства:
    Тихий, легкий, зручний, простий у використанні
    Недостатки:
    Білий пластик брудниться
    • Представник бренду

Вітаю, дякуємо, що знайшли час на відгук.

• Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Супер,дуже задоволена.Чи можна щамовити фільтр до нього

Достоинства:
    Легкий,гарно збирає шерсть з килима
  • Шумік О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Пилосос сподобався,дякую за гарне обслуговування та швидку доставку

Дякуємо за відгук.

• Вита Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Добрий вечір!!Отримала пилосос і не можу ним на радуватися ,який же він чудовий,із своїм завданням справляється добре.Рекомендую

• Аліна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Зручний, легкий при збиранні. Вистачає повноцінно поприьиоати в квартирі, плитка, коврики та ламінат

• Представник бренду

Вітаю, дякуємо за позитивний відгук.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Це вже наш другий екземпляр , перший взяли на дачу, спробували , закохалися і взяли у квартиру. Дітям легко ним пилососити. Порівнювали в магазині з іншими дорожчими аналогами і вибрали саме його

Достоинства:
    Дизайн, якість, зручно чистити, легкий і маневрений, довго тримає заряд
    Недостатки:
    Не знайшли
    • Представник бренду

Дякуємо, що знайшли час на відгук.

• Тарас

40 хв і 9 хв у турбо режимі як заявлено в описі - це довго тримає заряд? ви впевнені, що встигаєте все прибрати у спокійному темпі?

• Представник бренду

Вітаю,40 хв у стандартному режимі та близько 9 хв у турбо — це нормальний показник для акумуляторних пилососів цього класу.
      У реальному використанні прибирання зазвичай відбувається не постійно в турбо-режимі:
      – турбо вмикають коротко — для килимів, кутів або шерсті;
      – основну частину часу пилососять у стандартному режимі.

• Вiолетта
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Купувала бездротовий пилосос Kärcher як заміну звичайному вінику. Хотілося швидкого та зручного прибирання без проводів, але на практиці віник інколи прибирає навіть краще.

Перший місяць була задоволена, пилосос добре збирав дрібний пил і легке сміття. Здавалося, що покупка вдала. Але коли прийшла зима і в квартиру почали заноситися пісок та бруд з вулиці, він перестав нормально справлятися. Пісок збирає погано, частину просто залишає на підлозі.

Ще один великий мінус у тому, що після прибирання, коли ставлю пилосос на місце, з нього може висипатися зібране сміття назад на підлогу. В результаті доводиться прибирати повторно.

Користуюся більше року і покупкою розчарована. Не раджу цей пилосос, на мою думку це просто гроші на вітер.

Достоинства:
    Недостатки:
    погано збирає пісок і важче сміття
    • Представник бренду

• Владислав Н***

Вітаю!
      А підкажіть, будь ласка, це він пісок збирає погано і на турбо-режимі також?

• Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо, що поділилися досвідом використання пилососа Kärcher KVA 2.
      Нам дуже прикро, що у вас склалося таке враження від роботи пристрою.Хочемо трохи пояснити ситуацію. Модель Kärcher KVA 2 — це компактний акумуляторний пилосос, який розрахований переважно на щоденне легке прибирання: пил, крихти, шерсть. Для більш складних забруднень, таких як пісок або вологий бруд із вулиці, його потужності інколи може бути недостатньо

• Диана В***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый