- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Ідеальний пилосос
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Гарний пилесос, зі своїми функціями справляється.
- Вікторія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Дуже класний
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пилосос перестав заряджатися після 6 місяців роботи. Віддали в сервісний центр. Спочатку чекали на діагностику (з вами ніхто не звʼяжеться, тому дзвонити і дізнаватися треба самостійно). Після сказали, що він ремонту не підлягає. Пройшов вже місяць з моменту, як я його здала в сервісний центр і я досі чекаю рішення щодо списання пилососу: або буде повернення коштів, або заміна на аналогічний. Але ці 2 пункти змінні: один раз я телефоную, то чекали на запчастини, потім вже його списали. Сьогодні знову зателефонувала в підтримку і статус «чекаємо відповіді від партнера щодо списання». Скільки ще має пройти часу, щоб питання було вирішене?
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
За свої кошти нормальний робот (мінімально необхідна комплектація).
- Достоинства:
- все добре працює
- Недостатки:
- іноді не може кімнату знайти
- Левенте К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Норм
Ок. Дякуємо!
- Юрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Чудовий товар
Дякуємо! Приємного користування!
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Я задоволена покупкою, раджу придбати
- Достоинства:
- Мені сподобалось що швидко налаштувала, застосунок зручний, добре пилососить килим з невеликим ворсом, в мене вдома два улюбленця , тому я дуже задоволена, миє теж чудово, використовую декілька разів на тиждень, раджу придбати)
- Недостатки:
- Поки що не виявила
- Представник бренду
Інна, дякуємо за довіру!
- Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Ужасный не товар, а ужасный сервис
Пылесос перестал заряжаться спустя 5 мес работы. По гарантии отдала на ремонт, сроки которого сначала озвучили 14 дней, но никто не уточнил, что в эти 14 дней не входит диагностика, транспортировка в сервисный центр и выявление проблем (то есть, ремонт мог занимать абсолютно неизвестно сколько времени). Неоднократно я пыталась выяснить сколько еще ждать, спустя 15 дней мне сказали что ждут запчасть, через 20 дней все еще ждали, а через 23 дня - оказалось, что ремонту не подлежит и идет на списание. Теперь я не могу выяснить сколько мне ждать возврат денег. Почему нет вменяемых ответов касательно сроков? Почему сначала мне говорят что будет возврат денег, а через 4 дня я звоню и оказывается нужно ждать какое-то решение. Опять же, сколько ждать - неизвестно) это какой-то прикол, я почти месяц без своего пылесоса и без своих же денег
Дно
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет изделия: Черный
Відповідає своїм характеристикам, працює добре, відносно недорога ціна. Доставили вчасно.
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Я залишила заявку на гарантійний ремонт, 2 дні пройшло- нуль реакції. Вартість не така дешева, щоб ігнорувати ремонт чи повернення.
- Достоинства:
- Тихий, сам визначає де прибирати.
- Недостатки:
- Перестав працювати, не миє підлогу, і пів року не протримався.
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Гарний пилосмокт
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Чудовий помічник, не глючить, виконує свої функції!
- Достоинства:
- Тихий помічник
- Недостатки:
- Не помітив
- НинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Ідеальний помічник для підтримуючого прибирання в квартирі з котами. Добре справляється зі збором шерсті, наповнювача та дрібного сміття. Підлога завжди чиста без особливих зусиль — вмикаю, і він усе робить сам.
- Ира Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Дуже крута річ, незамінна у повсякденному вбиранні!
- Орест К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Придбав пилесос 15.09.. Сьогодні 23.10. пилесос не працює. Заряд акумулятора додаток показує 100%. Після запуску відїзджає метр, зупиняється і видає інфомацію, що розряджений.
- Недостатки:
- Відпрацював 1 місяць.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .- Андрій
Це у них така хвороба - глючить датчик. Ремонту не підлягає, зазвичай повертають гроші.
- Юрий Л***
Та ж історія. Нещодавно придбали , тиждень попрацював і перестав заряджатись. Гроші на вітер
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Тверда 3ка. Взяла такий, бо до цього у мене 4 роки відслужив Ксяомі, тільки на модель нижче. В порівняні, з плюсів: тихий, майже безшумний. З мінусів: вже 2 день не може побудувати карту в квартирі 60м2, опція вибрати зону для прибирання не працює, пише, що тільки з док-станції буде робити, ставиш туди, а воно - пише недоступно. Була б можливість його назад віддати з радістю би це зробила.
- Достоинства:
- Тихий.
Все ж прибирає. - Недостатки:
- 1.Не може створити нормальну карту, через що управління в телефоні втрачає сенс. Не можеш вибрати зону для прибирання.
2. Прибирає хаотично, їзда як захоче.
- Яна М***
А чому назад не можна повернути?
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Все супер! Миє, пилососить. Помічник)!
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Перший робот - пилосос, подлив Життя на до і після :) супер, задоволена максимально!
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
На нашу думку, це було чудове рішення придбання даного помічника.
Працює щоденно, адже маємо маленьку дитину і собаку.
Зі своїми задачами цілком справляється.- Недостатки:
- За таку ціну відсутні
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Просто таки отличный робот-пылесос. Будем надеятся что он будет работать так и дальше...
- Достоинства:
- Отлично убирает
- Недостатки:
- Не умеет готовить
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Купила цей пилосос і вкрай незадоволена. Продавець відправив товар як новий, хоча насправді він вже був повернутий більше місяця тому. Це добре видно по упаковці та слідах використання.
Сам пилосос навіть не працює: відʼїхав від бази на кілька сантиметрів і відразу видав помилку про відсутність карти, хоча перед цим карта приміщення вже була створена. Тобто товар ще й несправний.
Найбільше обурює те, що гроші за такий обман не хочуть повертати! Це вже не просто поганий сервіс, а відверте шахрайство. Дуже прикро, що довелося з таким зіткнутися.
- Аліна
Дякую що попередили. То придивлялась до цього товару у цього продавця
- Дмитро В***
Скиньте до заводських настройок
І тоді він заробить
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Отличный помощник рекомендую
- Михаил Б***
Для Розетки и их сервисного центра вообще нормально кидать покупателей с некачественным товаром. У меня робот пылесос перестал работать, в сервисе выдали ответ, что попала влага на плату управления, причем сверху пылесоса, и назвали причину, что пылесосил мокрые поверхности. Как при этом могла попасть вода сверху? При сдаче пылесоса в ремонт сотрудник осмотрел, никаких следов влаги и нарушений не нашел, выдал акт приемки. Но всем все равно. Твердят что пылесос должен быть сухой. То что он моющий и контактирует с водой - вообще не аргумент для них. Типа они не видели как я наливаю воду. Бред. Сейчас сужусь с ними.
- Представник бренду
Михаил, добрый день. Влага попала на плату Xiaomi Robot Vacuum S20, вероятно, из-за протечки из резервуара с водой (неплотно прилегающий клапан, забитые форсунки или фильтры, трещина в баке), неправильной установки или из-за того, что робот стоял в луже, хотя сам должен был мыть, либо же из-за внешнего воздействия (перевернули, пролили жидкость сверху, особенно при действиях на кухне- это очень частая причина), так как влага на плате управления — это следствие нарушения герметичности системы подачи воды или попадания жидкости извне, что требует немедленного обесточивания и сушки. Мы очень надеемся что вы урегулируете вопрос с продавцом. Спасибо.
- Дарія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Подобається як працює, але ганчірки вистачило менше ніж на місяць , вся полізла. На питання чи є і можно замовити окремо -тиша
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Я не розумію, звідки всі ці гарні відгуки. Раніше була старіша модель сяомі, вуса були з обох сторін, не було отієї шайби зверху і менша батарея. Шось зламалось, перестав бачити набрану воду. Купила на заміну оце. Ну просто жах. Прибирає погано. Я думаю, через те, що вуса з одного боку лише. Та і шайба ця не дає пролізти туди, де мій старий пролазив. Коротше кажучи, з плюсів лише батарея. Так вже дістало, шо він нормально не може пропилосити, по-любому десь сміття лишить. Шкодую, що обрала цю модель
- Достоинства:
- Батарея
- Недостатки:
- Погано пилососити, лишає сміття, габарити через ту шайбу шо зверху
- Світлана Є***
Таке саме враження!
Жах просто!
Купила, а користуюсь старим(((
Сміття залишається, прибирання погане.
Вилазить на прасувальну дошку і висить там.
Там , де старий обʼізжає,цей постійно налазить(((((
Дуже жалкую, що обрала саме цю модель((( - Андрій
Так шайба - це лідар, моделі без лідару як сліпі тикаються взад-вперед.
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Тихо працює, прибирає добре.
- ТЕТЯНА Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Працює, пилосмокче та миє
- ТАЇСІЯ С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Пилесос працював рівно тиждень. І здохла батарейка! буду звертатись в гарантійний або оформлювати повернення
- Достоинства:
- Норм прибирати допомагає
- Недостатки:
- Батарею взагалі не тримає після тижню роботи
- Александр Д***
Якось вдалося вирішити проблему з батареєю?
- ТАТЬЯНА Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Працює 2 тижні, нарікань немає. Дуже задоволена новим помічником)
- Євгеній Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
В целом доволен, убирает довольно быстро 40 квадратов за 40 минут. Иногда застрянет или теряет тряпку, но это из-за неровных порогов. Xiaomi home удобная, единственное не разобрался пока как залить свою озвучку.
- Достоинства:
- Быстрый, не шумный, можно планировать уборку пока никого нет дома, большой резервуар воды, удобное обслуживание
- Недостатки:
- Нельзя залить озвучку через Xiaomi home
- Ірина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Користувалися два рази з моменту покупки , дуже добре прибирає , мені подобається. Така розумна штучка . Миття ще не пробували. Налаштування досить просте . Коту дуже не подобається. Не подружились с першого погляду . Кіт вимагає повернути або викинути з вікна
- Григорий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет изделия: Черный
Дякую Розетка та Містекспрес за приємну ціну та швидку доставку!
- Достоинства:
- Апарат супер
- ТАМАРА П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Гарний помічник, за тиждень використання дуже задоволена, миє пол і добре пилососить. Витрушувати контейнет треба раз на день, в мене два прибирання, в ранці та у вечорі, і також наливати воду, це займає до 1 хвилини. Не бачу смислу платити за дорогий з базою самовивантаження, якщо тратиш 1 хвилину на нього у день. угли він не бере, але це не так суттево що за 30 хвилин в тебе чиста квартира у 70 квадратів. є невеликий килим з низьким ворсом, шикарно його прибирає. Я дуже задоволена їм.
- Достоинства:
- Гарно прибирає.
- Недостатки:
- Не бачу
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Ціна - качество, карту приміщень зробив з першого разу,вбирає супер якщо два рази на тиждень вообще бомба
- Достоинства:
- Вбирає гарно
- Алла Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Якісно прибирає. Хороший помічник
- Достоинства:
- Гарно прибирає
- Недостатки:
- Вийшов з ладу мотор через 5 місяців користування. По гарантії відремонтували, прибирає далі.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Загалом, це хороша модель за співвідношенням ціна–якість.
Не бачу сенсу переплачувати вдвічі за S20+- Достоинства:
- ціна, компактність, низький рівень шуму, наявність лідара, голосовий режим
- Недостатки:
- не розпізнає предмети та дверні прорізи; функція вологого прибирання реалізована формально, але все ж краще, ніж її повна відсутність