Отзывы покупателей о Штаны hello kitty | Плюшевые штаны хелоу китти белые
- Марія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Kittys_stal. Размер: M. Цвет: Черный
Приємні на дотик, гарна посадка. Замовляла 2 пари різного розміру. Одна пара прийшла з порваним швом, але думаю це скоріше питання доставки. Слід зазначити що вони доволі теплі і не підійдуть на жарку погоду
- Достоинства:
- Мʼякі, комфортні
- Недостатки:
- Розійшовся шов, дуже теплі (не недолік, скоріше важливе зазначення)
- Світлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Kittys_stal. Размер: M. Цвет: Белый
Донька замовляла подрузі на подарунок, ще не подарувала, але впевнена, що сподобаються.
Дуже приємні на дотик, якісно сшиті, колір як на фото.
Доставка швидка.
Вдячні продавцю! - Валентина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Kittys_stal. Размер: XL. Цвет: Розовый
Дуже м'які та зручні. Якість супер. Дочка задоволена на всі 100%. Дякую!!!
- Недостатки:
- Євгенія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Kittys_stal. Размер: 2XL. Цвет: Черный
розмір підійшов. матеріал приємний, доставил швидко. Вдячна продавцям
- Недостатки:
- не побачила
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Катерина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Kittys_stal. Размер: XL. Цвет: Черный
Штани чудові мʼяка і якісна тканина ми з братом задоволені
- Дмитро А***Отзыв от покупателя. Продавец: Kittys_stal. Размер: L. Цвет: Розовый
Дуже класні м'які і гарні все файно
- Юра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kittys_stal. Размер: M. Цвет: Черный
Все файно дякую
- ДавидОтзыв от покупателя. Продавец: Kittys_stal. Размер: 2XL. Цвет: Черный
Це не штани це ідеал вони м'які приємні на дотик і неймовірний плюс це посадка сидять ідеально перші штани які сидять так гарно та ще вони гарно зроблени бімба
- Достоинства:
- М'якість,приємні на дотик,посадка
- Олег Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Kittys_stal. Размер: XL. Цвет: Черный
Штани дуже хорошої якості, дякую за солодкий подарунок :)
Якість
Швидкість відправлення
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Kittys_stal. Размер: XL. Цвет: Черный
Все прийшло, дуже сильно задоволений, матеріал теплий та м'який, відповіли за хвилину, все дуже сильно сподобалось
- Достоинства:
- Швидко відповіли
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Kittys_stal. Размер: 2XL. Цвет: Черный