- Владислав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black
Сподобалася версія на 128 гб і купив ще одну, на цей раз не собі.
Раджу.- Достоинства:
- Надійність
- Недостатки:
- Не виявив
- Владислав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Black
Надійно.
Вкотре купую накопичувачи портативні від Kingston. До цього користувався більш старою моделлю на 32 GB, але загубив її.
Тому вирішив купити собі цю щоб зберігати все, що можу і хочу.
Покупкою задоволений- Достоинства:
- Гарний товар
- Недостатки:
- Раніше носив їх разом з ключами але бік за який можна було зачепитися відламався, хотілося щоб був більш твердий.
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black
Це просто сміття Не купуйте її Перейшла у режим Захист від запису Даремно витрачені гроші
- Достоинства:
- Нуль
- Недостатки:
- Повно
Представник брендуДобрий день!
Шановний Олег! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашого флеш-накопичувача. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
Така несправнiсть найчастiше вiдбувається через вiдключення накопичувача вiд системи без попереднього виконання процедури безпечного вiдключення.
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black
За свої гроші норм.
- Достоинства:
- Ціна, надійність, гарантія.
- Недостатки:
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Black
Це просто сміття, а не флешка. Спочатку працювала зі швидкістю нижче за 5400 hdd, потім при копіюванні просто перейшла в read only і там лишилась. Не купуйте це.
Представник брендуДобрий день!
Шановний Вiталiй! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашого флеш-накопичувача. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black
Все працює. Швидко доставили
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Black
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ. Цвет: Black
Вкажіть в описі реальні параметри, навіщо обманювати людей!
- Достоинства:
- нема
- Недостатки:
- мала швидкість запису 10-12 МБ/с
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Юрiй! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Швидкості запису та читання тут цілком на рівні, звичайному для бюджетних флешок цього цінового діапазону. Для тих, кому потрібна швидкість вище - в асортименті Kingston є безліч моделей, у тому числі і зі швидкістю запису аж до 900 МБ/с.
- Денис Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Black
Оригинал! Работает согласно спицификации! Полностью покрыла возложенные на нее задачи!
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Отсутствуют
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS. Объём памяти: 128 ГБ
Найгірший товар. Товар бракований. І повернення назад за мій рахунок 174 грн. А потім якщо замінять так само.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Брак
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS. Объём памяти: 128 ГБ
Флешкой навіть не встигла покористуватись. Тільки закачала інформацію. Пройшло пару днів, і вся інформація злетіла. Сказали флешка ремонту не підлягає.
- Достоинства:
- Не якісна
- Недостатки:
- Не якісна
- Продавец WOWS
Оксано, вітаємо! Дякуємо вам за звернення.
Прикро, що у вас виникли подібні труднощі й наші фахівці вже зв'язались з вами задля можливої допомогти. Проте, на жаль, нам так й не вдалося завершити процедуру передачі товару до авторизованого сервісного центру, оскільки менеджери не змогли додзвонитись за вказаним номером телефону. У разі ж актуальності, будь ласка, зверніться напряму до нас. Будемо чекати!
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Black
Якісно
- Юліана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Black
Спочатку флешка працювала, скачала туди фільми та серіали, а рівно через місяць вона просто «зникла». Точніше перейшла в режим читання і система флешки заблокувала її. Тепер це просто шматок пластику за купу грошей
Представник брендуДобрий день!
Шановна Юлiана! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашого флеш-накопичувача. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
- Сергій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Black
Пропрацювала 2 тижні і увійшла в захист, дані втрачено... не довіряйте імені виробника!!!
Представник брендуДобрий день!
Шановний Сергiй! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашого флеш-накопичувача. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
Щоби гарантовано не втрачати дані в таких випадках (на жаль, таке буває з будь-якими носіями даних), дуже корисно мати резервну копію на іншому носії.
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black
Дуже чудова флешка
- Достоинства:
- Підходить для всіх пристроїв можна все завантажувати
Дуже чудовий
- Достоинства:
- Все підходить для всіх пристроїв
- Недостатки:
- Валентина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black
Обслуговування чудово!
- ПользовательОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Light Blue
Реальная скорость записи ~3 MB/s.
Устройств этого производителя в моём доме больше не будет. Отправлять обратно, учитывая стоимость посылки, нет смысла. Выбросил в мусорку. Не рекомендую даже за бесплатно. Время и нервы дороже...- Достоинства:
- Недостатки:
- Всё
- Олексій
Цілком згоден. Флешка шлак. Швидкість на рівні usb2. 0
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Олексiй! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
USB 2.0 не може пропустити швидкість читання цього флеш-накопичувача.
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black
Швидкість запису 10-12Мб/с
- Недостатки:
- Швидкість запису 10-12Мб/с
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Олександр! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Швидкість запису 10-12 МБ/с - це навіть вище рівня, звичайного для бюджетних флешок цього цінового діапазону. Для тих же, кому потрібна швидкість вище - в асортименті Kingston є багато моделей, в тому числі і зі швидкістю запису аж до 900 МБ/с.
Надпис USB 3.2 маркетинг. На дворі 2026 рік. Швидкість читання в середньому 10-12.
- Достоинства:
- Швидкість читання
- Недостатки:
- Швидкість запису як в стандарті USB 2.0
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Якщо середня швидкість читання коливається між 10 та 12 мегабайтами в секунду - це свідчить про те, що флешка встановлена в USB 2.0 порт, або USB 3.2 порт працює в 2.0 режимі. Будь ласка, підключіть її до USB 3.2 порту.
- Светлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Purple
Заявлено, що ємність флешки 128 ГБ, а по факту флешка - 115 ГБ. Неприємно здивована. Товар не рекомендую. Краще пошукати щось в дорожчому сегменті, але більш якісне, бо заплатиш кошти за 13 ГБ, яких не існує. Все розумію, але це й справді занаддто.
- Недостатки:
- Товар не відповідає заявленим характеристикам.
- Надія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Light Blue
Беру 2 таку. Зручні
- Іван В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black
Чудова флешка
- Алексей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ. Цвет: Black
Топ! очень удобная.
- Достоинства:
- Кингстон
- Дмитро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Pink
Я все розумію про "ціновий діапазон".
Трохи викликає подив заява про 3.2 Gen1, коли реальна швидкість запису на носій десь на межі USB 1.1. Для кого/чого цей надпис, якщо реально неможливо досягнути USB 2.0, навіть в читанні?
"Ми впаяли синій порт замість чорного" ?- Достоинства:
- Вона працює
- Недостатки:
- Неприємно низька швидкість запису
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Pink
Флешка
- Достоинства:
- Працює
- Родний А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black
Всё идеально, прийшла швидко та всё як в описани
- Достоинства:
- Швидка доставка, идеальний стан
- Станіслав А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Pink
Флешка супер. Це працює
- Іващук С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Black
Ось прийшов і мій час зустрітися із захистом від запису. За два роки не дуже частого користування, в основному для переміщення і зберігання особистої та робочої інформації. Останнім часом для перегляду фільмів. Швидкість запису влаштовувала, бо розумів, що беру. Завжди виймав через безпечне видалення. Навіть телевізор вимикав, коли під'єднував. Та ось вчора, під час запису фільму передача просто зупинилася і все, приїхали. Хто частіше користується у того швидше і здохне. Гарантія то є, але ж хто віддасть ту флешку з особистою інформацією невідомо куди?! На це і розраховано. Дешева рибка... Не рекомендую. Беріть щось дорожче. А можливо і іншого виробника, бо маю ще дві флешки від конкурента, то ті з меншою гарантією працюють кожен день і навіть не переймаючись, чи безпечно її витянув чи ні, ще працюють, а ця вже ні.
- Недостатки:
- Малий термін служби, навіть не зважаючи на наявність гарантії, бо далеко не факт, що захочеться нею користуватися.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
Якщо є сумніви щодо особистої інформації - напишіть, будь ласка, на [email protected], такі питання теж вирішуються.
- userОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Pink
окрім ціни та об'єму переваг немає
- Достоинства:
- об'єм. ціна
- Недостатки:
- динозавр по швидкості. гальмо
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний User! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
- Юрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Pink
Краще переплатити і вибрати швидшу флешку
- Достоинства:
- Єдина перевага - ціна
- Недостатки:
- надто повільна
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
- Софья І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Purple
Це типова "робоча" флешка бюджетного сегмента. Вона створена не для рекордів швидкості, а для надійного зберігання файлів за доступною ціною
- Достоинства:
- Фіолетова вставка виглядає стильно і допомагає швидко знайти флешку серед інших чорних гаджетів
- Недостатки:
- Реальна швидкість запису великих файлів стабілізується на рівні 15-25 МБ/с.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Pink
Купив 4 шт., одна не працює взагалі.
Представник брендуДобрий день!
Шановний Юрiй! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашого флеш-накопичувача. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
- Никита Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Pink
Хорошая флешка
Теперь можно удобно хранить песни Егора Летова- Достоинства:
- Розовая
- Денис У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Black
Флешка гарна, матеріал міцний пластик, зручна.
Фактично по 115 гб
Як покаже себе в роботі - сподіваюсь добре, в багатьох знайомих вже по декілька років служить без нарікань для документів, фото, відео.- Достоинства:
- Зручна, міцна, по рекомендаціям - служить дуже довго і добре
- Недостатки:
- Поки немає, лише що по факту 115 гб памʼяті