- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Купила на пробу, але моїй "красуні" сподобався. Дякую.
- Недостатки:
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Дуже поганий! Дрібний. Не комкується зовсім, розсипається, запах не приберає, не зрозуміло де напісяно і де ні. Жахлива якість!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Самі недоліки
Представник постачальникаНам дуже шкода, що Вам не підійшов товар.
- Игорь Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Нормальный товар.
- Достоинства:
- Цена .
- Недостатки:
- Нужен слой 10 см.
Представник постачальникаДуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Хороший
Представник постачальникаДуже дякуємо за чудовий відгук та вибір нашого товару!
- Светлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Не очень хороший .
- Достоинства:
- Нет запаха .
- Недостатки:
- Не комкуется .
Представник постачальникаНам дуже шкода, що Вам не підійшов товар
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Phoenix Zoo. Вес 1 упаковки: 6
- Ірина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Завжди беру цей наповнювач своїм хвостатим. Дуже гарно грудкується та прибирає неприємний запах. Але цей раз доставка на Розетці мене вбила. І вже такий випадок був, але десь рік-вітора тому. Обидва пакети з наповнювачем роздерті та поверху обтягнуті плівкою. Ручки на них вирвані. Якщо наступного разу прийде в такому вигляді-буду змінювати і магазин, і наповнювач
- Достоинства:
- Сам по собі товар дуже класний
- Недостатки:
- Пошматовані пакети з наповнювачем
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Добре комкується
Представник брендуДобрий день, шановний Олександр ! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.
- Мухамеджанова Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Гарно комкується
Представник брендуДобрий день, шановна Люба ! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.
- Лена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Сподобалось наповнення. Кіт одразу пішов в туалет.
- Достоинства:
- Запах вбирає добре, не залишається на лапах.
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Плохо комкуется
Представник постачальникаДякуємо, що повідомили.
Ваші зауваження ми обов’язково передамо виробнику товару.
Представник брендуДобрий день, шановна Катерина! Дякуємо за відгук! Бентонітовий наповнювач STEFAN виготовлений виключно з натуральної сировини – мінералів бентонітових глин. Бентоніт- це природний матеріал, одним із основних показником якого є його високі гідрофільні властивості, тобто здатність вбирати значну кількість вологи. Даний процес, враховуючи повністю натуральний склад наповнювача, може займати певний час, і залежить від кількості рідини і індивідуальних, фізіологічних особливостей тварини.
- Вячеслав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Отлично
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Супер! Та й аромат те що треба!
Представник постачальникаДуже дякуємо за чудовий відгук та вибір нашого товару!
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Чудовий за свою ціну. Поглинає неприємний запах
- Достоинства:
- Всі
Представник постачальникаДуже дякуємо за чудовий відгук та вибір нашого товару!
- Маргарита В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Чудово.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Швидко закінчується,як і усе в житті
Представник брендуДобрий день, шановна Маргарита ! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.
- Анхель Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Шановна службо підтримки Rozetka,
Я дуже незадоволений отриманим замовленням. Пісок для котів надійшов пошкодженим: упаковка була пробита, що призвело до втрати частини продукту. Більш того, отвір на пакеті був просто заклеєний наліпкою, замість того щоб замінити товар на новий та повністю заповнений, як я оплатив.
На додачу, ручка пакету була відірвана, і працівник не запропонував мені навіть безкоштовну сумку, щоб я міг нормально транспортувати покупку. Усе це чітко видно на фото, які я додаю до звернення.
Вимагаю повне повернення коштів за пошкоджений та неповний товар. Ваша компанія зобов’язана нести відповідальність за якість доставки й обслуговування клієнтів. Я сподіваюся на швидке і справедливе вирішення цього питання.
З повагою,
Кошка в захваті!
- Достоинства:
- Дуже полюбляє закапивати.
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Нормальний наповнювач. Саме у дрібній фракції нормально комкується. Вперше взяли випадково. Після використання беру тільки таку фракцію
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Иван Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Дякую
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Хороший наповнювач.Поглинає запах.
Представник постачальникаДуже дякуємо за чудовий відгук та вибір нашого товару!
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Нормальний наповнювач, котики користуються
Представник постачальникаДуже дякуємо за чудовий відгук та вибір нашого товару!
Дуже хороший наповнювач.Постійно беру тільки його!
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, шановна Світлана ! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Вирішила замінити дорожчий Animall на дешевший,але результат не порадував.
Не грудкується,хіба як дуже довго постоїть і то виходить каша та викидається майже все з лотка.Не економний,запаху лаванди немає як кіт зробить своє маленьке діло сморід жахливий. Не рекомендую,мені не подобається.- Достоинства:
- Недостатки:
- Не грудкується,пилиться,без запаху лаванди
- Оксана
Фантазії. Насправді, нічим вони не відрізняються. Такі собі обидві марки.
- Інна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Самий класний наповнювач. Коти у захваті)))
Представник брендуДобрий день, шановна Інна ! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.
- Оксана
Ви прикалуєтеся?
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Коту сподобався!
- Достоинства:
- Грудкується, цапаху не має
- Недостатки:
- Не побачила
Представник брендуДобрий день, шановна Тетяна! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.
- Анастасія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Стабільна якість
Представник брендуДобрий день, шановна Анастасія! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Зовсім не комкується, і має неприємний запах, навіть коли прибираєш за котом. Порівняно з Мафіном небо і земля, економія не має сенсу, так як розхід виходить дуже великий.
Це тільки мій досвід і порівняння.
Ціна єдине що мені сподобалось але вона не перекриває недоліків.- Достоинства:
- Недостатки:
- Не комкується зовсім, швидко набуває неприємного запаху, не зручно прибирати.
Представник брендуДобрий день, шановний Максим! Дякуємо за відгук!
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Продавец обманывает людей. Товар стоит со значком сделано в Украине. А национальный кешбек не начисляется. Не рекомендую продавца. Отвратительный товар за бешеные деньги.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Всё
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. На жаль, товари ще не приймають участь в проекті "Національний кешбек". Позначка вказує лише на те, що товар зроблено в Україні.
- Денис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Продавец обманывает покупателей. На товаре стоит значок, сделано в Украине. А кешбек не начисляется. Товар отвратительный за башенные деньги
- Достоинства:
- Недостатки:
- Всё
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Наповнювач просто чудовий!! Натуральний та ще чудово комкуєтся!
- Достоинства:
- Натуральний, комкуєтся
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, шановна Ірина! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.
- Діана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Наповнювач своїй ціні відповідає, все подобається)
Представник брендуДобрий день, шановна Діана! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.
- Екатерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Киці не сподобалося, перейшли знов на бентонітовий.
- Достоинства:
- Добре тримає запах, не розноситься по дому
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, шановна Катерина! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.
Наповнювач як наповнювач. Нічого особливого.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Слабке комкування
Представник брендуДобрий день, шановна Наталія! Дякуємо за відгук. Бентонітовий наповнювач STEFAN виготовлений виключно з натуральної сировини – мінералів бентонітових глин. Бентоніт- це природний матеріал, одним із основних показником якого є його високі гідрофільні властивості, тобто здатність вбирати значну кількість вологи. Даний процес, враховуючи повністю натуральний склад наповнювача, може займати певний час, і залежить від кількості рідини і індивідуальних, фізіологічних особливостей тварини.
Якщо ви маєте зауваження по якості продукції, зверніться, будь ласка, за безкоштовним номером виробника наповнювача, який вказаний на упаковці.
Звичайний наповнювач, не дуже комкується як і більшість інших.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Погано комкується
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 6
Отличный наполнитель, отрабатывает на все 100%
Представник брендуДобрий день, шановний Віталій! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.