Отзывы покупателей о Поилка для собак 300мл портативная бутылка для собак и кошек дорожная BRS White

• Костянтин Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Кнопка работает плавно, есть блокировка , можно спокойно носить в сумке, не боясь, что вода прольется на вещи. Рекомендую!

• Світлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Чудова дорожня поїлка! Беремо з собою на прогулянки та в подорожі

• Віктор Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Кришка герметична, не протікає в рюкзаку. Матеріал міцний, без запаху, легко миється.

• Кирило П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дуже зручна, та обсяг клас! Дякую!

• Надія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Легко миється. Тепер завжди беру з собою в парк або в дорогу. Рекомендую всім власникам активних собак!

• Поліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Компактна, легка. Біла красива. Рекомендую.

• Євген Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Легко миється, не має запаху. Рекомендую всім власникам собак та котів.

• Леонід Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дуже зручна пляшка для прогулянок! 300 мл вистачає для невеликої собаки на пару разів. Не тече, складається компактно. Білий колір виглядає стильно. Рекомендую!