Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Рюкзак для подорожей жіночий чоловічий для ручної поклажі туристичний сумка міський дорожній до ноутбука usb порт з відділом взуття з можливістю розширення водонепроникний легкий чорний

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Inmany. Цвет: Серый

Загальне враження про товар позитивне. Поки що не пробувала, як то кажуть, в роботі. Рюкзак відповідає заявленій характеристиці, якісно пошитий, місткий. Швидко отримала товар.

• Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Inmany. Цвет: Черный

Рюкзак виглядає якісно, зручний і місткий, усе відповідає опису та фото. Гарна комунікація, усе прийшло вчасно та без проблем.

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Inmany. Цвет: Черный

Рюкзак дуже мені сподобався. Комфортний, міцний, пошитий з якісної тканини, та й сам пошив акуратний і якісний. Те що є окремий відділ для ноутбука дуже радує. Також великим плюсом є можливість збільшення рюкзака - можна помістити багато речей. Користуюся ним кожного дня і вже майже 3 місяці і повністю ним задоволений. Як побажання виробникові на майбутнє: було б круто зробити внутрішню кишеню з блискавкою та трохи жорсткішою стінкою, щоб дрібниці не випадали і тримали форму.
    Як великий любитель користування рюкзаками — рекомендую до покупки!

Достоинства:
    Якість, комфорт, як малий так і великий об'єм (2 в одному)
    Недостатки:
    Мінусів немає. Як побажання: хотілося б, щоб при наступній покупці на внутрішній кишені була блискавка і жорсткіша стінка для дрібниць.
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Inmany. Цвет: Серый

Рюкзак чудовий. Вже двічі з ним їздила на далекі відстані. Багато відділень на всі випадки життя, що дозволяє зручно спакувати багаж та швидко дістати необхідну річ. Відділення для мокрих речей просто топ. Як і відділення для взуття. Використала його для одягу - надзвичайно зручно. При цьому сам рюкзак дуже легенький і комфортно розподіляє вагу на плечі.

• Каріна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Inmany. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

класний рюкзак, зручний