Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Гель для стирки Alles GUT! Eco Universal Extra Power 1.5 л (4820189880462-подарунок)

Оценка пользователей 4.41/5
  • Евгения
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.5 л. Количество упаковок: 2

Нажаль розчарована

Достоинства:
    Недостатки:
    ніякий, нічого не відпирає, навіть старий запах залишається

Добрий день, Євгенія.
      Шкода, що ви залишились незадоволені.
      Ми впевнені у якості продукції TM Alles GUT!, що регулярно підтверджується лабораторними випробуваннями якості прання.
      Просимо вас звернутися із вашою рекламацією на електрону пошту виробника для подальшого аналізу придбаного вами засобу та повернення ваших витрат.
      Команда Alles GUT!

• Людмила О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.5 л. Количество упаковок: 1

Дуже гарно відперає речі, потрібно невелика кількість.

Достоинства:
    Концентрований, немає запаху, гіпоалергенний.
    Недостатки:
    Все ж не всі плями здатний відіпроти

Добрий день, Людмила.
      Дякуємо вам за відгук та вибір ALLES GUT!
      Для кращого результату важкі плями рекомендуємо попередньо обробити нашим гелем або спеціальним засобом від плям.

• Елена К***

Достоинства:
    Дуже гарний засіб для прання

Добрий день, Олена.
      Дякуємо вам за вибір ALLES GUT!

• Наталія

Чудові гелі для прання!

Добрий день, Наталія.
      Дякуємо вам за відгук та вибір ALLES GUT!

• Олександр Л***

Користуюсь цим гелем вже деякий час — дуже задоволений.
    Запах приємний, не різкий, після прання на одязі залишається легкий нейтральний аромат, без “хімозної” нав’язливості.

Добре виполіскується, речі м’які, навіть без кондиціонера.
    Порівнював із Persil у порошку — цей гель сподобався більше: одяг після нього приємніший на дотик.

Окремий плюс — шкіра не свербить і немає подразнення, що для мене важливо.

Поки що повністю задоволений, буду брати ще.

Достоинства:
    Добре виполіскується, речі м’які, навіть без кондиціонера.

Добрий день, Олександр.
      Дякуємо вам за довіру до Alles GUT! та ваш детальний і корисний відгук.

• Ольга С***

Не бачу особливого ефекту прання (відсвіжує, може, трохи краще за мило, але не більше). Має різкий запах, який зберігається якийсь час на речах.

Достоинства:
    Велика банка, знижка на 2 упаковки
    Недостатки:
    Запах після прання, незначна дія

Добрий день, Ольга.
      Дякуємо вам за вибір Alles GUT! та ваш відгук.
      Засоби Alles GUT! мають незначну кількість гіпоалергенного ароматизатору, який не повинен залишатися на випраних речах при дотриманні дозування завдяки особливому складу засобу, що відмінно виполіскується. За потреби, ми радимо використовувати додаткове полоскання. Щодо якості прання, просимо вас повідомити, які саме забруднення не відіправ засіб та за яких умов відбувалося прання. Якщо плями застарілі або важкі, то радимо їх попередньо обробляти додатковими засобами для виведення плям.

• Олександр П***

Нормальний пральний засіб

Достоинства:
    Відсутній зайвий запах
    Недостатки:
    Незнайшов

Добрий день, Олександр.

• Антонина Г***

Отличное средство, просто суперски все отстирало.

Достоинства:
    Не вызывает алергии
    Недостатки:
    Нету

Добрий день, Антоніна.

• Оксана З***

Набір засобів для прання дуже гарно прасує нарікань немає

Добрий день, Оксана.

• анна з***

гарний засіб. абсолютно без запаху

Добрий день, Анна.

• Оксана З***

Кльові гелі

Добрий день, Оксана.

• Світлана К***

Постійно користуюсь цим засобом, але останнє замовлення – це якесь непорозуміння. Він не відпирає взагалі нічого з того, що раніше відпирав, ні на 40 градусів, ні на 60. Забруднення ті ж самі, режим прання теж, але результат розчаровує. Чи це партія така, чи сам засіб.

Недостатки:
    Не відпирає

Добрий день, Світлана.
      Дякуємо вам за відгук та лояльність до Alles GUT!
      Просимо вас зв'язатись з виробником за електронною поштою, вказаною на упаковці для повернення продукції для лабораторного дослідження та порівняння з еталонним зразком з відповідної партії та повернення коштів або заміни на продукцію напряму від виробника.

• Наталия С***

Зверніться до виробника за номером телефона на пляшці. Мені повернули кошти.

• Наталия С***

Хотілося дати об'єктивний відгук, тому тестувала цей гель і на білому, і на кольоровому, і на різних програмах і температурах. Також прала по черзі з кожної пляшки, бо тут писали що в одній пляшці гарний гель, а в іншій поганий.
    Висновок у мене такий: дуже-дуже поганий засіб! Не відпирає нічого! Плями поту, крові чи жиру взагалі залишаються недоторканими, да і загальний вигляд речей після прання не дуже. І не треба думати що речі були дуже брудні. Оці плями були зроблені спеціально, для перевірки. Виробник заявляє ензими в складі, то чому ці ензими не перуть органіку (піт, кров)? Щодо концентрованості і економічності засобу - то теж є питання. Ні кількість покладена по інструкції, ні збільшена вдвічі норма не зробила прання кращим. Це при тому що на пляшці написано: "для сильних забруднень". Є питання і до екологічності засобу, бо не всі компоненти в складі дійсно екологічні. Ціна на таку якість занадто завищена як на мене. Повелася на рекламу, думала що придбаю український дорогий продукт, підтримаю нашого виробника і отримаю чудову якість. Але, дива не сталося.
    Підсумок такий: брати більше НЕ буду!

Достоинства:
    Дійсно, не залишається хімозного запаху на одягу після прання, добре виполіскується.
    Недостатки:
    Дуже завищена ціна за найнижчу якість

Об'єктивно:
      Усі засоби TM Alles GUT! відповідають європейськім нормам якості прання (перевіряється якість відбирання еталонних забруднень на різних типах тканин) та державним (перевіряється мийна здатність). По всіх партіях зберігаються відповідні еталонні зразки та результати перевірки якості прання, тому можна у будь-який момент перевірити показники кожного продукту, а також це гарантує реалізацію продукції виключно відповідної якості.

Безпека усієї продукції TM Alles GUT! підтверджується відповідністю міжнародному ЕСО стандарту ISO 14024 та сертифікатом "Без алергенів", скани яких представлені у картці товару, на сайті бренду та на сайті органу сертифікації.

Ми б не хотіли, щоб ви втратили витрачені на купівлю кошти, тому пропонуємо зв'язатися з виробником за електронною поштою, вказаною на упаковці, повернути залишки товару та отримати зворот витрачених коштів.

• Наталия С***

Дякую виробнику за добросовісність! Звернулась за номером телефона що надрукований на етикетці пляшки. Пояснила, що якість засобу мене не влаштувала. Виробник порекомендував відправити їм засіб за їх рахунок, що я і зробила. В той самий день мені повернули кошти! Якісь засобу не порадувала, а порядність виробника на вищому рівні!

Добрий день, Наталія.
      Дякуємо за ваш зворотній зв'язок.
      Виробник обов'язково перевірить придбаний вами засіб у лабораторії, порівняє з контрольним зразком з партії, бо засоби Alles GUT! завжди відрізняла не тільки сертифікована безпека, а також висока якість. Також вам відправлять зразок продукції напряму від виробника, бо ми дуже вдячні вам за вибір Alles GUT! та сподіваємося, що ви залишитесь задоволені й надалі будете використовувати наші безпечні засоби.

• Олена Б***

Дякую,все бездоганно і швидко.

Добрий день, Олена!

• Анна Н***

Реально крутий порошок!

Добрий день!

• Максим

Пакування ціле - вже добре!
    Використовуємо вперше дану марку, консистенція ніби хороша, побачимо як виводитиме бруд.

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки не бачимо

Добрий день, Максим!
      Дякуємо вам за відгук та довіру до Alles GUT!

• Питерская С***

прекрасний товар

Добрий день, Світлана!

• Людмила Б***

Мене - пенсіонерку заставили йти пішки з хворою ногою 3 квартали або десь 3 км до поштомату ! При цьому - замовлення місяць назад коштувало на 100 грн дешевше!

Достоинства:
    Відправила Розетка геть в інше місце де я замовляла
    Недостатки:
    Більше з розеткою не буду працювати

• Светлана Д***

Чудовий пральний засіб.користуюся давно.

Достоинства:
    Все чисто

Добрий день, Світлана!

• Валентин З***

Добрий пральний порошок, замовляю його приблизно півтори роки вже, нарікань немає,одежа без слідів порошку після прання, видаляє плями добре, звісно в межах можливого для пральної машинки

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Та не виявив особливо

Добрий день, Валентин!

• Ліна П***

Дякую за набір. Якісний, я задоволена.

Добрий день, Ліна!

• Ольга М***

Гарна якість, росход не великий, якщо дуже забруднені речі добавляю підсилювач,пере нормально. Головне ще в тому до в дитини не має на цей порошок алергії. Раджу.

Достоинства:
    Гарно пере, расход не великий, нема алергії.

Добрий день, Ольга!
      Дякуємо вам за відгук, рекомендацію та довіру до Alles GUT!

• Тетяна Н***

Гарно пере речі, нема різкого запаху

Добрий день, Тетяна!
      Дякуємо вам за відгук та вибір Alles GUT! Всього найкращого вам!

• Юлия Б***

Гарний гель для прання. Важкі плями , як трава не вистірує, але повсякденні свіжі плями вистірує добре.

Достоинства:
    Ціна і запах приємний
    Недостатки:
    Важкі плями не вистірує

Добрий день, Юлія!

• Тетяна Л***

Не розумію, чому цей пральний порошок так рекламують блогери. Мабуть тому в нього така і вартість.
    Не виправдано заявляти його як "extra power", він так не працює.

Відверто кажучи, не варто переплачувати. Якщо хочете український засіб з турботою про природу - обирайте Belen.

Достоинства:
    Заявлена екологічніть
    Недостатки:
    Не працює

Добрий день, Тетяна.
      Дякуємо вам за відгук.
      Звичайно, у Alles GUT! є альтернативи по якості прання, навіть за меншу вартість, але не за такої самої безпеки для людини та довкілля, як у Alles GUT!
      Дуже важливим фактором вибору для багатьох та популярність Alles GUT! серед споживачів - є безпека засобу перш за все для людей, для тварин та довкілля. Це гарантується вимогами міжнародного стандарту ISO 14024, якому відповідає Alles GUT! та додатковому сертифікату "Без алергенів", так як Alles GUT! має гіпоалергенний склад. Це гарантує відсутність у складі 289 заборонених стандартом речовин на відміну від звичайних засобів, до яких немає відповідних вимог.
      І навіть за таких жорстких вимог Alles GUT! має відмінну якість прання. Тому існуюча ціна, яка, до речі, нижча за більшість закордонних засобів і деяких українських продуктів, сформована виключно через вартість європейських високоякісних інгредієнтів, які входять у склад формули, що забезпечує одночасно безпечне та ефективне прання.
      Сподіваємося, ви оціните нашу якість та безпеку.

• Людмила Т***

Придбала гель для прання довірившись відгукам. Після прання не дуже забруднених білих шкарпеток довелося перепрати вручну, хоча на упаковці написано, що для сильних забруднень. Кількість гелю заливала за інструкцією.Перший раз таке розчарування від засобу для прання

Добрий день, Людмила.

Дякуємо вам за відгук.
      Дуже шкода, що ви залишились незадоволені.
      Alles GUT! - є максимально безпечним, гіпоалергенним засобом для прання із НЕ агресивним складом, відповідаючи європейським вимогам до якості прання, що контролюється у кожній виробленій партії.
      Тому сильно забруднені речі, до яких відносяться шкарпетки, тому що бруд під час носки потрапляє глибоко у тканини, ми завжди радимо попередньо обробляти засобами для видалення плям або замочувати та прати у режимі додаткового прання. Щодо шкарпеток, то бажано при температурі 40 градусів, що сприяє більш якісному виведенню бруду.

Сподіваємося ви ще будете задоволені якістю Alles GUT! при пранні інших речей. Якщо ви вирішите повернути продукцію, то просимо зв'язатися з виробником за електронною адресою, вказаною на упаковці.

• Тетяна Л***

Класний гель, буду брати ще )

• Галавін І***

Дуже подобається цей пральний порошок. Він зайвих ароматів, гарно відпирає.

Достоинства:
    Без аромату, гарно пере, заощадливий
    Недостатки:
    Доставка. Замовила 2 набори. В кожному з набору було по битій пляшці. Шкода я не проявила уважності і не знайшла шматки пластику від кришечки. В мене склалося враження, що мені спакували побитий товар

Добрий день, Ирина!
      Дякуємо вам за відгук та вибір Alles GUT!
      Шкода, що ви отримали пошкоджений товар. Ймовірно його пошкодили підчас доставки. Це повинна була виправити Розетка.
      Якщо все ще потрібна заміна товару, то просимо звернутися на пошту виробника для узгодження доставки заміни вашої покупки.

• Дмитро Г***

Все як і було вказано

Добрий день, Дмитро!
      Дуже дякуємо вам за відгук та вибір Alles GUT!

• Виктория Н***

Нормальний гель

Добрий день, Вікторія!

• Тетяна Б***

Круті гелі, купую не вперше, дуже подобається

Добрий день, Тетяна!
      Дуже дякуємо вам за відгук та лояльність до Alles GUT!

• Наталія В***

Дуже часто траплялися рекомендації про дуже гарну якість цього засобу для прання купила спробувала і він дійсно пере чудово.

Достоинства:
    Потрібна мала кількість при використанні ,економний.Рекомендую.

Добрий день, Наталія!
      Дуже дякуємо вам за відгук та вибір Alles GUT!

• Валентина С***

Протестувала. Випрало добре. Задоволена

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не помітила

Добрий день, Валентина!

• Вера Ш***

Не вызывает аллергии, не воняет, отлично выстирывает вещи.

Достоинства:
    Цена, качество

Добрий день!

• Виктория Н***

Супер супер дуже якісний гель

Достоинства:
    Відстірує свіжість білизни
    Недостатки:
    Не має

Добрий день, Вікторія!

• Катерина

Користуюся не один рік вже. Подобається цей порошок дуже

Достоинства:
    Якість

Добрий день, Катерина!
      Дякуємо вам за відгук та лояльність до Alles GUT! - це нас неймовірно мотивує!