Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Зарядное устройство Canyon WS-304 Foldable 3in1 Wireless charger Blue (CNS-WCS304BL)

Оценка пользователей 4.53/5
  • кравченко л***

наконец-то разобралась
    зарядка просто супер
    быстро и качественно
    спасибо за такое чудо.

Достоинства:
    быстро

Вітаємо Вас, Любове!
      Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що ця модель зарядного пристрою від Canyon виправдала Ваші очікування. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!

• Юрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Отличная зарядка, очень удобная и практичная

Доброго дня, Юрій! Дякуємо за ваш відгук та вибір бренду Canyon. Бажаємо приємного використання!

• Ярослав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink

Не погана зарядка , заряджає досить швидко і працює бездоганно..

Вітаємо Вас, Ярослав!
      Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель зарядного пристрою від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Працює вже місяць, все ОК.

• Малий Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink

Стильний, компактний, зручний девайс. Жінка покупкою задоволена.

Достоинства:
    Стильний. Компактний
    Недостатки:
    Не виявлено.

Вітаємо, Євгеній!
      Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Був би чудовий девайс, але не заряджає годиники Самсунг.

Достоинства:
    Зручний, швидко заряджає. 15ВТ. якіно виконаний.
    Недостатки:
    не зараяджає годиники Самсунг!

Вітаємо Вас, Андрій!
      Дякуємо за відгук та вибір техніки Canyon. Так, дана модель зарядної станції не сумісна з годинниками Samsung. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації! Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.

• Ольга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Все як в характеристиках. Дуже задоволена. Приємний на дотик, якісний, зручний, гарно виглядає, швидка зарядка. Годинник, як і написано, не заряджає, але для мене це не важливо.

Доброго дня, Ольга!
      Дякуємо за відгук та фото. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!

• Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink

Купив цей зарядний пристрій для дружини, і вона у захваті! По-перше, дуже стильний дизайн у ніжно-рожевому кольорі – виглядає красиво й гармонійно на її робочому столі. По-друге, тепер усі гаджети заряджаються в одному місці, без плутанини з дротами. Заряджає швидко й рівномірно, смартфон не перегрівається. Магніти добре тримають пристрої, і вони не зісковзують.

Достоинства:
    Стильний дизайн у ніжному рожевому кольорі. Одночасна зарядка трьох пристроїв: смартфона, навушників та смарт-годинника. Компактний, займає мінімум місця на столі. Швидка та стабільна зарядка без перегріву. Зручне розташування для пристроїв – магніти добре утримують гаджети.

Вітаємо Вас, Сергій!
      Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель зарядної станції від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Норм. Заряджає такі пристрої: iphone 12pro, airpods pro 2, apple watch 9, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy S21FE

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    довго заряджає iPhone (без підключення інших пристроїв)

Вітаємо Вас, Євген!
      Дякуємо за відгук. Нам приємно, що ця модель зарядного пристрою від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Євген

Не норм. Через раз почали заряджати AirPods pro. не рекомендую

Добрий день, Євген!
      Розуміємо як Ви засмучені. Радимо зняти захисний футляр та інші аксесуари (за наявності) і спробувати знову. Якщо ситуація залишиться незмінною, рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.
      Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылка Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Едуард Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

зарядка при одному тільки телефоні споживає тільки 5вт потужності, заряджає дуже довго, телефон самсунг s10+

Добрий день, Едуард!
      Шкода, що у вас склалося таке враження. Для того, щоб розібратися в цій ситуації, нам потрібно більше інформації, прохання звернутися в чат служби підтримки на офіційному сайті ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Назар

Заряджає

Вітаємо Вас, Назар!
      Дякуємо за відгук і вибір техніки Canyon. Бажаємо приємного користування!

• Юлия Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

отличная зарядная станция, работает отлично, докупила шнур с отключением питания, теперь дополнительная 4 функция - подставка для телефона на рабочем столе. покупкой довольная

Достоинства:
    компактность, 3 в 1

Вітаємо Вас, Юлія!

• Костянтин В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Все працює, недоліків не помічено

Достоинства:
    Компактність

Вітаємо Вас!

• Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Поверхня зарядної станції має гарний матеріал, тому телефон дуже складно скинути з неї.

Достоинства:
    Зручно, компактно, телефон можна заряджати як у вертикальному, так і в горизонтальному положенні.
    Недостатки:
    Немає можливості вимкнути станцію без витягування кабелю живлення, станція подає живлення навіть коли гаджет повністю заряджений, у станції відсутній режим сну

Вітаємо Вас, Олександр!
      Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Зазвичай гаджети мають вбудовані механізми для оптимізації процесу заряджання. Наприклад, коли смартфон досягає повного заряду, він далі не споживає електроенергію.
      Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Apple Watch SE (2022) значно довше заряджаються в порівнянні з оригінальним зарядним та сильно нагріваються. Телефон заряджає на відмінно.

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Apple Watch SE (2022) довго заряджаються та значно нагріваються.

Добрий день, Сергій!
      Дякуємо, що вирішили поділитися своїм досвідом, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. При бездротовій зарядці пристроїв допускається нагрівання. Для коректної роботи бездротового зарядного пристрою рекомендуємо використовувати блок живлення та кабель, що входять в комплект.

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Розетка повністю видалила інформацію стосовно телефонів гарячої лінії. Тепер все спілкування тільки через телеграм бот, який просто не відповідає. Сьогодні, 19.08.2023 я прийшов у пункт видачі та запитав чи прибуло замовлення, яке планувалося саме на сьогодні. З'ясувалося, що не прибуло і навіть завтра не прибуде. Зв'язатися з службою підтримки неможливо - бот просто не відповідає. Якось відслідкувати замовлення - теж немає можливості. Скоріш за все розетка - все. Не рекомендую замовляти будь що тут.

Достоинства:
    Переваг ніяких, бо замовлення розеткою не виконане.
    Недостатки:
    Розетка не виконала замовлення та не доставила цей товар.
    • Марина

доставили?

Добрий день, Юрій!
      Дякуємо за вибір бренду Canyon. Розуміємо, як Ви засмучені. Інформацію щодо замовлення Ви можете знайти в особистому кабінеті Розетка або додатково зв'язатися з представниками Розетка в телеграм-боті ссылка

• Алексей С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Брал не на розетке. Зарядка хорошая. Понравилось качество сборки и материала. Motorola G75 заряжает.

Добрий день, Олексій! Дякуємо Вам за вибір техніки Canyon, а також за високу оцінку якості нашої продукції. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!

• Юлия Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Pink

Не заряджає Apple Watch 7

Достоинства:
    Компактність
    Недостатки:
    Не заряджає Apple Watch 7

Доброго дня, Юлія!
      Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо, за можливості, перевірити роботу пристрою з іншим годинником, при цьому використовуючи оригінальний адаптер живлення. Якщо ситуація не зміниться, рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.

• Михаил Н***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

є один великий мінус, там немає магніта(, тому телефон стоїть дуже хлипко

Добрий день, Михайло!
      Дякуємо, що вирішили поділитися своїми враженнями, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Хотіли б звернути Вашу увагу, що в цій моделі можна змінювати кут нахилу смартфона, завдяки чому він гарно розташовується на протиковзкому покритті основи бездротового зарядного пристрою.

• Марта Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Спочатку не дуже сподобалось, бо телефон постійно падав. Виявилось, що зарядка складається і потрібно відрегулювати верхню частину. Тепер все заряджає, все на місці не падає і вона дуже компактна і має потужний блок живлення.

Добрий день!
      Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду Canyon. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылка
      Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання. Бажаємо приємного використання!