- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Черный
Товаром дуже задоволені
- Достоинства:
- Все чудово
- Недостатки:
- Не має
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Черный
Пристрій є доволі цікавим, але не виступає як панацея у підході до прибирання.
Речі про які мало пишуть та варто враховувати:
Мапа приміщення може будуватись не зовсім точно записуючи «пороги» та «переходи» не до тієї кімнати де на справді знаходиться.
Після побудови мапи обов’язково вказати правильну послідовність прибирання кімнат, інакше робот може «мігрувати транзитом» через кімнати оминаючи їх поки до них не дійде черга.
Якщо на підлозі знаходиться предмет чи стіл – прибирання буде здійснюватися лише навколо нього.
При зачинених дверях однієї кімнати, робот просто завершить роботу і повернеться на базову станцію за неможливості «продовжити свій маршрут».
Опції додаткового прибирання переривають поточну задачу, і позавершенню автоматично повертаються до неї.
Без електрики та вай-фай прибирання наврядчи відбудеться.
Витрати води та миючого засобу доволі економні, але можуть бути труднощі з «якістю» прибирання, у вигляді «не підібраних крапель води» та «проміжних смуг.
Загалом хороший пристрій, що допомагає доглядати за підлогою та ламінатом, використання допоміжного (основного) пилососу звісно вітається, для підтримки повноцінної чистоти.- Достоинства:
- Можливість самостійної заміни витратних матеріалів, простота базового обслуговування
- Недостатки:
- Інтерфейс і логіка додатку, потребує додаткових "підлаштувань" та розуміння "особливостей програм" через методи спроб та помилок
- Матлюба Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2022. Цвет изделия: Белый
Робот працює дуже добре, з обслуговуванням проблем немає, не шумить на відміну від стаціонарного пилососа.
- Достоинства:
- Гарно працює, не шумить, чудово прибирає
- Недостатки:
- Після кожного прибирання, потрібно зливатися брудну воду. І заповнити резервуар чистої води.
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Черный
Вибрав по відгукам в критерії ціна/якість/гарантія, дешевші вваріанти лише з гарантією на 1 рік. Обирав із станцією повного обслуговування, поки задоволений, але це перше враження. Також я усвідомлював, що цей пилосос буде як допоміжний для щоденного прибирання, і він на жаль не зможе замінити звичайний пилосос + швабру, я вже це відчув.
Щодо функції сухого пилососа:
На базовій потужності він приберає не всі крихти, для досягнення чистоти я робив 3 проходи по всій квартирі. Думаю що проведу експеримент і включу максимальну потужність, адже в мене нема килимів взагалі, лише паркет + плитка.
Щодо функції миття підлоги:
Задоволений, цей процес іде довше майже вдвічі, проте миє паркет чудово, я встановив вункцію пилосос, а потім миття, із чисткою щітки після кожної кімнати, то вода була аж чорною, це показник мабуть якості, шваброю так не виходило.
Щодо гучності:
під час прибирання та миття працює тихо на відміну від стаціонарного, цього достатньо, щоб він працював навіть під час дистанційної роботи мешканців житла, його гучність не буде відволікати від буденних задач, проте основний шум відбувається коли він підключається до станції для миття, самочистки та обміну рідинами.
Щодо підключення вайфай та обміну даними:
Підключив додаток, погодився майже з усім для базового використання. Почитав логи роутера, пилосос регулярно лізе на сервера китайського сайту, цікаво, що йому там потрібно!? Буду спостерігати далі.
Щодо габаритів та позиціювання в просторі:
Очікував розмір станція + пилосос десь на 30% меншими. Наприклад він не проїжджає через стілець, цікаво про що думали розробники знаючи базову відстань між ніжками стільців. Він проїжджає міжкімнатний поріг 5мм із шкрябанням корпусу знизу, ну ок але проїжджає, це чудово! Мапу зробив доволі якісно, це як позитивне очікування.
Щодо першого підключення:
Інструкція квік старт та інша документація англійською та іншими мовами, я зорієнтувався по зображенням, все підключити вийшло, проте якщо товар сертифікований то було б чудово друкувати українську документацію.
Висновок:
Оскільки це мій перший робот пилосос, мені порівнювати нема з чим, проте загальні враження більш позитивні аніж негативні, проте я його розглядаю як помічника а не як основний інструмент прибирання.- Достоинства:
- Тихий, гарантія 2 роки
- Недостатки:
- Відсутність української документації
- Представник бренду
Ігор, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Інструкція до Dreame Bot L40 Ultra CE Black українською мовою є у вільному доступі. Для її завантаження достатньо прогорнути головну сторінку товару донизу і натиснути на кнопку "Завантажити" напроти посібника користувача.
Приємного користування!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Купував пилосос для щоденного підтримання чистоти, і він реально перевершив мої очікування. Дуже зручно, що в додатку можна буквально в пару кліків відгородити кімнату "віртуальною стіною" (я так закрив йому доступ до ванної), і він чітко її оминає. На килимах сам автоматично вмикає максимальну тягу і чистить просто на відмінно — це шикарний помічник, який на всі 100% відпрацьовує кожну копійку!
Технікою задоволені, ніяких недоліків
- Антоніна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Дуже сподобався, гарний помічник. Не домиває збоку, коли робить вологе прибирання, зате пил там збирає. Дякую продавцю, швидко прислали і все гарно упаковано.
- Достоинства:
- Для людей старшого віку незамінний помічник.
- Недостатки:
- Нема.
- Крістіна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Дуже задоволена. Перевершив всі очікування. У мене щеня вдома і постійне миття підлоги тепер стало приємним заняттям
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Черный
Замінив старий робот-пилосос без станції самообслуговування на дану модель і прибирання стало набагато легшим ;)
Миє підлогу набагато краще, аніж моделі з не рухомими насадками для миття. Класно, що одна з насадок у комплекті має вбудовані леза, щоб запобігати заплутуванню волосся
1. В додатку можна регулювати потужність всмоктування - є 4 рівні
2. Є декілька режимів прибирання - тільки пилосос, тільки вологе прибирання, одночасно і те і те, а також режим, в якому спочатку пилосос на всю територію, а потім вологе прибирання
3. Є окремий режим для створення карти помешкання. Під час нього пилосос просто їздить вивчає житло без прибирання. Квартиру 60кв.м. просканував за 10хв
3. Можна встановити порядок кімнат за умовчанням для прибирання всього житла. Дуже зручно, не треба по черзі запускати на кожну кімнату і все рівно бути впевненим, що кімнати будуть прибрані в бажаному порядку
4. В налаштуваннях додатку можна обрати з якою частотою пилосос буде заїжджати на станцію для вивантаження сміття. Сміттєві мішки розхідники, окремо можна купляти в інтернеті. Доступ до мішка через передню панель станції - там же знаходиться і контейнер для миючого засобу - засіб також розхідник
5. Можна встановити як часто пилосос буде їхати на станцію щоб помити насадки - після певної квадратури, після певного часу або після кожної кімнати. Також є окрема кнопка для миття насадок в будь-який момент під час прибирання
6. Інтенсивність сушки насадок налаштовується в додатку - можна обрати сушку за 2/3/4 години. Також можна ввімкнути/вимкнути автоматичну сушку після кожного завдання. Зручно мати таку можливість якщо все ж таки хочеться запускати пилосос окремо для кожної кімнати і не хочеш, щоб після кожної вмикалася сушка
7. Налаштовується рівень вологості насадок для прибирання і розхід воли на миття самих насадок
8. Верхня панель станції відкривається, всередині два баки - для чистої та брудної води. Кожен бак на 4-5 літрів. На прибиранні 60кв.м. з середньою вологістю пішло приблизно 2л- Достоинства:
- Станція повного самообслуговування, гарна якість миття підлоги, достатня ємність акумулятора
- Недостатки:
- На чорній версії дуже сильно видно пил, мішки для сміття є розхідниками, які треба буде потім регулярно купувати
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Колись у мене був робот, дуже простенький, з перших моделей. Після року експлуатації здохла батарея, і я вирішила, що це девайс не для мене. Але все ж наважилась, і не шкодую, принаймні поки що. Карти мусила будувати аж три (між кімнатами високі пороги). Але основна площа, там де стоїть база (передпокій і кухня) - це був мій вічний головний біль. Щодня були в ходу різноманітні швабри і щітки, дуже важко було підтримувати чистоту підлоги. Сказати, що зараз я мов на світ народилася - це нічого не сказати. Як він своїми малесенькими ганчірочками може так чисто мити? Це чудо, реально чудо. Після першого прибирання залишились деякі прилиплі до підлоги частки бруду. Я свідомо їх не чіпала, а сьогодні після другого прибирання підлога сяє! Вода все одно ще була брудна, і наче якась масна. Але вже набагато чистіша. Все зайняло 14 хвилин. Між ніжками стола чудово маневрує, навіть з кутків бруд якось повитягав! На килим заїжджає, одразу піднімає щвабри і підсилює тягу, пилососить чудово. Потім знаходить малесенький куточок без килима і ретельно вимиває його. Проблеми: одного разу застряг під ліжком, довелось витягати. Базу весь час знаходив одразу, але сьогодні намагався заїхати збоку (тут уже писали про це). Допомогла йому. Ну, каву пити під час прибирання точно не вийде, за ним треба дивитися. Але це ж так цікаво! А він же ще й розмовляє. На маленькі дрібнички можна взагалі не зважати. Це дійсно чудо техніки. З розхідниками проблем немає, тут на Розетці для нього усе є. Однозначно рекомендую.
- Достоинства:
- Більшість
- Недостатки:
- Як для такої суперелектроніки - можна вважати, що немає.
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Черный
Брали на заміну старого робота (без станціїї самоочищення), більш ніж задоволені - на порядок краще прибирає та миє. І робить це відчутно швидше за попередника. Потужніший, але тихіший. Гарно миє та пилососить. Станція дозволяє не задумуватись про щоденне витрушування контейнеру, як це було зі старим пилососом. Воду виливаємо раз на 1-1,5 дня - запускаємо його раз-два на день.
Дуже рідко в щось врізається, але регулярно не в ладах з рампою докстанції. Частенько намагається звїхати на неї збоку, з грохотом при цьому підстрибуючи. Сподіваюсь це виправлять оновленнями.
Дуже сподобався додаток, працює швидко, багато налаштувань. Порівняно з додатком старого пилососа - "небо і земля"- Достоинства:
- Вартий своїх грошей. Чудовий помічник по дому
- Недостатки:
- Дивний алгоритм повернення на докстанцію, але очікую на виправлення софтом
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Користуюсь вже певний час — враження дуже позитивні. Добре пилососить і миє підлогу, реально економить час. Особливо сподобалась станція самоочистки: не потрібно постійно лізти і чистити контейнер. Орієнтується в квартирі чітко, не б’ється об меблі, будує карту досить швидко. З мінусів — ціна і те, що на високому порозі може іноді задуматися, але загалом це дрібниці. Для щоденного прибирання — топове рішення.
- Достоинства:
- Див. Відгук
- Недостатки:
- Див. Відгук
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Користуюся роботом-пилососом Dreame Bot L40 Ultra CE вже деякий час і в цілому залишилася дуже задоволена.
По-перше, добре прибирає: потужності вистачає як для пилу, так і для шерсті. Після нього підлога реально чиста, особливо на твердих покриттях. Функція вологого прибирання теж приємно здивувала — не просто «розмазує», а дійсно освіжає підлогу.
Окремий плюс — база самообслуговування. Не потрібно постійно чистити пилозбірник чи прати ганчірки вручну, все робиться автоматично, що дуже економить час.
Навігація точна: добре будує карту, не блукає, акуратно об’їжджає меблі. Зручно керувати через додаток — можна налаштувати зони, розклад, інтенсивність прибирання.
З мінусів — ціна не з дешевих і іноді може трохи шуміти на максимальній потужності. Також потрібно використовувати спеціальні миючі засоби, щоб не було проблем із системою.
В цілому, це дуже зручний і сучасний помічник для дому, особливо якщо немає часу на щоденне прибирання. Свої гроші виправдовує.- Недостатки:
- Не має
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Черный
Гарний робот для квартири, тягне гарно, миє також, великий функціонал, гарна ціна, чорний колір можна сказати «елітарний»
- Достоинства:
- Якість прибирання, ціна, комплектація
- Недостатки:
- Габарити дійсно великі саме станції
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Черный
Чудовий девайс , якість прибирання реально вражає: добре збирає пил, волосся і навіть дрібне сміття. А функція вологого прибирання — взагалі топ, підлога після нього чиста і свіжа
- Достоинства:
- Гарно прибирає
- Недостатки:
- Поки не побачила
- Ірина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Це мій перший робот-пилосос, тому порівнювати нема з чим. Я ним повністю задоволена. Гарно прибирає, тихо працює, чудово вимив підлогу з ламінатом та добре пропилососив килими. Інструкції до робота лише на іноземних мовах, але по картинкам і так все зрозуміло. Зручний додаток, через який легко керувати роботом і робити різні налаштування прибирання. Всі змінні комплектуючі можна придбати на всім відомому китайському маркетплейсі за невеликі кошти.
- Достоинства:
- Станція самообслуговування, зручний додаток, сила всмоктування 13000 Па, наявність HEPA фільтра
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Вероніка Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Дуже задоволена покупкою
Добре прибирає, справляється з волоссям і пилом. Зручний у використанні, тихий і реально економить час.- Достоинства:
- Добре прибирає,зручний додаток
- Олександра Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Накінець можна не думати про чисті підлоги! Робота все зробить сам!Поки що дуже задоволена.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2022. Цвет изделия: Белый
Був вибір - купувати кращу відеокарту чи нарешті робот-пилосос. Радий що зробив правильний вибір. Все одно часу грати уже давно немає((
Користуюсь вже майже рік.
Робот дуже гарно підтримує чистоту в домі після ручного прибирання. Може і сам поприбирати підлогу нормально, але в такому випадку треба робити окремо спочатку сухе, а потім вологе прибирання. Хоча це не панацея і зрідка генеральне прибирання все-таки треба робити.- Достоинства:
- - Автономний і розумний, не б'ється в стіни
- Управляється зі зручного додатка
- Може робити вологе прибирання із миючим засобом
- Сам сушить щітки - Недостатки:
- - Гучний при сухому прибиранні
- Гучно випорожнюється у станцію
- Доволі складний у обслуговуванні
- Розходники доволі дорогі
- Представник бренду
Андрій, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до рівня звуку роботи приладів, проте обов'язково врахуємо вашу думку для покращення нашої продукції.
Приємного користування!
- Артем Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Дуже сподобався цей робот-пилосос у використанні. Гарно прибирає і пил, і підлогу миє — тепер вдома значно чистіше
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Супер! Прибрана підлога (ламінат та плітка) стала дійсно чистою. Квартиру в 72кв.м прибирає за 130 хвилин с моїми налаштуваннями. Перши 2-3 рази вода була прям брудна, тепер трохи сіра. Навігація добра, план квартири малює чітко, при прибиранні добре маневрує між обіднім столом, стільцями та іншими предметами на полу. Планую в майбутньому підключити його до системи подачі води та зливу. Щоб взагалі не заглядати в нього)))
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
- Якщо вимикається світло, робот прикриває процес прибирання та чекає коли його ввімкнуть.
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2022. Цвет изделия: Белый
Користуюся цим роботом-пилососом вже майже рік. Чудовий помічник для підтримки щоденної чистоти, особливо для сухого прибирання.
- Достоинства:
- Зручний додаток, добре прибирає, сам себе очищує
- Недостатки:
- Не ефективний у якості заміни миттю підлоги, але це очікувано
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Користуюся роботом-пилососом вже майже місяць і дуже задоволений покупкою.
Має багато зручних функцій, чудово справляється як із сухим прибиранням, так і з миттям підлоги. Підлога після нього чиста та свіжа, миє дуже якісно.
Особливо подобається можливість керування через Wi-Fi — можна запускати прибирання дистанційно зі смартфона, налаштовувати графік та режими роботи. Працює тихо, акуратно об’їжджає перешкоди в мене двоє котів яким він дуже цікавий.
Недоліків для себе не виявив. Рекомендую до покупки!- Достоинства:
- Можливість керування через офіційний застосунок через Wi-Fi — можна запускати прибирання дистанційно зі смартфона, налаштовувати графік та режими роботи. Тихий. Чисто миє. Наявність станції.
- Недостатки:
- Не виявив
- Тушинський А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
В цілому чудовий помічник. якщо в когось є домашні тварини і багато шерсті кращий варіант не найти
- Достоинства:
- Прибирає чудово, зручне управління, у комплекті з насадкою від шерсті чудове поєднання, насадка справляється шикарно. Потужності вистачає щоб прибрати всю шерсть. Очікував менше від нього. В темноті орієнтується нормально.
- Недостатки:
- Пару раз зачіпався за подовжувач.
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Супер!
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Перше враження — дуже позитивне.
Мобільний додаток інтуїтивно зрозумілий, з гнучкими налаштуваннями та зручним функціоналом. Розібратися можна буквально за кілька хвилин.
Пилосос підключився без жодних проблем, конективність стабільна.
Квартиру відсканував якісно, карту побудував коректно.
З прибиранням плитки та ламінату впорався на відмінно — сміття та пилу не залишилось.
Килим з невисоким ворсом також добре очистив, результатом задоволений.
Повністю задоволений покупкою, виправдав очікування. - Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Пилосос придбала у листопаді. Дуже задоволена . Покупка виправдала мої очікування . Якісно прибирає і швидко , великий плюс це очистка і прання тряпок без мого втручання . Всі налаштування на укр мові , є озвучка в голос . При відключені світла прибирає без інтернету . Потрібно врахувати , що база досить габаритна і висока .
- Достоинства:
- Якісне прибирання , можливість прибирання по зонах . Прання та самоочистка це просто супер . Робота без інтернету в період відключення .
- Недостатки:
- Не виявили
- Наталія Б***
Підкажіть будь ласка чи не виникали проблеми з заїздом на килими? Та взагалі прибирання килимів?
- Дарина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Пилососом дуже задоволена, придбала вже другий для мами
Зручно керувати з телефону , легко налаштовується
Можна використовувати без вай фаю
Пилососить та миє підлогу якісно
Прибирає навіть свою станцію
Є «тихий» режим
Прибирає у важкодоступних місцях
Якісний та зручний- Достоинства:
- Зручність та легкість у використанні
- Недостатки:
Чудовий пилосос, повністю вартий своїх грошей. Самостійно пилососить і миє підлогу.
Єдиний недолік: іноді губки не просушуються до кінця для вологого прибирання, через що може з’являтися характерний запах.- Достоинства:
- Якісно прибирає, не дуже шумний
- Недостатки:
- Іноді буває, що губки не просушуються до кінця
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Черный
Гарний робот пилосос за свої кошти, працює без помилок, підключила швидко, мову вибрала легко, пороги 2см долає без зупинки. В користуванні 3 місяці, поки роботою задоволена, рекомендую!
- ЛЕОНІД Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Робот зламався через тиждень роботи.
Не працює тряпочка для миття підлоги.
Здав по гарантії. Два тижні нічого.
На третьому тижні повернули, сервіс каже що зробили. При першому запуску виявилася така сама несправність.
Опять очікую вже третій тиждень.
Сервіс поганий.- Достоинства:
- Робот гарний. Но є брак.
- Недостатки:
- Зламався. Сервіс поганий.
- Представник бренду
Добрий день! Нам дуже прикро, що у вас виникли такі труднощі.
Наша компанія відповідально ставиться до своєї продукції та робить усе можливе для запобігання будь-яким складнощам з технікою. На жаль, віддалено дуже важко підказати причини виникнення заявленої несправності, проте наші фахівці зроблять усе можливе, щоб вирішити ваше питання.
Для уточнення інформації стосовно етапу діагностики, рекомендуємо звернутись до нашого сервісного центру. Номер телефону 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
З повагою, служба підтримки Dreame!
- Вадим З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Все супер, дуже гарний пилосос
- Достоинства:
- Акумулятор, щітка з лезом
- Представник бренду
Вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Приємного користування!
- КрісОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Черный
Користуюсь місяць, все класно, тільки водичку треба наливати/зливати :)
Але цей кабель...Dreame, ну як так, чого не чорний?- Достоинства:
- Максимально автономний
- Недостатки:
- Білий мережевий кабель до чорного пилососа
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Користуйтесь із задоволенням!
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2022. Цвет изделия: Белый
Хороший робот. Зі своїми маленькими нюансами, але в цілому, не критичними.
Нема з чим порівнювати, бо це перша така покупка.- Представник бренду
Олександр, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Приємного користування!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Черный
Купили 28.11,а 29.11 вже почав видавати «Внутрішню помилку».. хоть і працює при цьому. І так кожного разу на початку роботи. Віддали на тестування чи ремонт.. Чекаємо вже 1,5 неділі,що вернеться без помилок ..
- Достоинства:
- Дуже сподобався. Карту створив швидко,прибирав добре, поли миє без розводів. У котів був шок з початку, але швидко звикли до нового друга, т.к. він не шумний
- Недостатки:
- З перших днів використання видавав внутрішню помилку..
- Представник бренду
Вітаємо! Нам дуже прикро, що у вас виникли такі труднощі.
З повагою, служба підтримки Dreame!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Черный
Все в целом неплохо, единственный минус, который пока не смог найти как побороть через настройки, пылесос плохо отмывает пятна на полу (кофе/пепси и т.п.)
Использование воды поставил уже ближе к максмуму, все равно часть пятен остаются как вроде даже "нетронутыми"- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Користуйтесь із задоволенням!