Отзывы покупателей о Смарт проектор с аккумулятором Android 280 ANSI HD 720P поддержка 4K wi-fi 6 Bluetooth Salange HY300 pro max plus портативный мини для дома и офиса домашний кинотеатр для фильмов и презентаций HDMI USB 180° поворот с батареей 12000 mAh белый

Оценка пользователей 4.75/5
  • Микола К***

Товар відповідає заявленим характеристикам

Достоинства:
    Гарне зображення, автоматичне фокусування
    Недостатки:
    Шумні кулери
  • Ткачова Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Grey

Шикарний товар ,консультьтат зателефонував попитав параметри які цікавлять порекомендувати який взяти краще (Брала на подарунок)
    Задоволена на всі 100%

• Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Grey

Проектор відповідає всім заявленим характеристикам

• Елена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Grey

Просто супер! Найкраща покупка!
    Переваги: Великий акумулятор (12000 mAh), крутиться на 180°, яскрава картинка, швидкий Android і Wi-Fi 6.
    Я в повному захваті! Маленький, стильний, легенький — справжній кінотеатр у сумочці.
    Що найбільше сподобалось:
    Без дротів: Батарея тримає чудово, фільм вистачає подивитися на одному заряді де завгодно.
    Кіно на стелі: Повертається на 180° — лежиш і дивишся улюблені серіали прямо на стелі. Екран сам вирівнюється!
    Якість і звук: Картинка яскрава та соковита (підтримує 4K), а через Bluetooth легко під'єднала бездротові навушники.
    Все готово: Вбудований Android, YouTube і Netflix працюють мега-швидко, нічого не висне.
    Ідеальний для затишних вечорів удома, поїздок і навіть для роботи. Дівчата, дуже рекомендую!

• Мирослава
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Grey

Купувала проектор взимку, на подарунок. Він став дійсно чудовим сюрпризом. Подруга через нього дивиться ютуб, нетфлікс, навіть вмикає музику на фоні. За свою ціну дуже пристойно

Достоинства:
    Не дорогий, не складний інтерфейс, автономний
    Недостатки:
    Звук, звісно, не кінотеатр, але треба налаштовувати правильно
  • Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Grey

Купувала проектор , все чудово працює, якісне зображення, тепер дивимось улюблені фільми як в кінотеатрі.
    Продавець дуже допоміг розібратися, все швидко та якісно .

• Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Grey

Робота продавця відмінна. Проектор для домашнього використання та невеликих приміщень. Легкий в налаштуваннях. Сподобався. Можу порекомендувати.

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Поки не виявили
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: White

Нормальний

Достоинства:
    Швидкість
    Недостатки:
    Зображення
  • Анатолій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Grey

Проєктор дуже в чудовому стані не кожний тв показує так як він.Рекомендуй

Достоинства:
    Строєний акб мужна дивитися без світла.
  • Наталія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Grey

Дякую за чудовий проектор, дуже зручний в експлуатації.

Достоинства:
    зрозумілий інтерфейс, чудово працює
    Недостатки:
    поки немає
  • Галина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Grey

Не підключається до ноуту (наче є контакт, а відео не відображається, ні через шнур hdmi, ні через Bluetooth)
    Розмитий правий кут, навіть про повній фокусировці
    Мова - є українська, але меню залишається англійською, а якщо кацапською то є (((

• Продавец  AMPERE

Доброго дня, Галино. Дякуємо за відгук — навіть у проєкторів початкового рівня інколи життя складніше, ніж здається на перший погляд

По пунктах:

• Підключення до ноутбука.
      У таких Android-проєкторах Bluetooth використовується переважно для аудіо (колонки/навушники), а не для передачі відео — це особливість технології, а не несправність. Для трансляції з ноутбука потрібне коректне HDMI-підключення або бездротова передача через Miracast/AirPlay залежно від пристрою.

• Щодо HDMI.
      Якщо «контакт є, але відео немає», у 90% випадків причина — неактивний режим виводу на ноутбуці, кабель без передачі відео або автоматично вибрана невірна роздільна здатність. Проєктор HD 720P працює стабільно, але, як і будь-яка техніка цього класу, потребує базового налаштування джерела сигналу.

• «Розмитий правий кут».
      У компактних LCD-проєкторах початкового сегмента фокус завжди має невеликий компроміс по краях кадру, особливо якщо проєктор стоїть під кутом або використовується цифрова корекція трапеції. Центральна зона при цьому залишається основною робочою областю перегляду — це фізика оптики, а не магія маркетингу.

• Мова системи.
      Android-оболонка підтримує українську, але частина системного меню може залишатися англійською — це залежить від прошивки виробника. На жаль, деякі китайські фабрики досі вважають, що «English — international language»

Якщо у вашому випадку є саме технічна несправність, а не питання налаштування — без проблем проведемо діагностику по гарантії.

• Продавец  AMPERE

Напишіть нам у приватні повідомлення або передайте відео підключення HDMI — допоможемо довести проєктор до нормальної роботи, а не до жанру «нічого не працює».

• Юрий Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Grey

Проєктор класний, картинка чітка, батарея довго тримає. Використовую для мультиків і фільмів дітям, все зручно і просто.

• Кирило Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Grey

Товар справляється норм, користуюсь без проблем.

• Гавриленко Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Grey

Проектор качественно воспроизводит изображение и удобен в использовании благодаря встроенному аккумулятору. Отличный выбор для домашних просмотров и презентаций.

Достоинства:
    можно смотреть без подключения к розетке
  • Мирослав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Grey

Крутий девайс для фільмів дома і на природі, батарея довго тримає і зображення яскраве. Легко підключається по Wi-Fi, рекомендую для різних задач.

• Виталий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Grey

Проєктор як кінотеатр у кишені, тільки без попкорну.

• Марго
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Grey

В целом хороший. Проецируется лучше на белой стене в тёмном помещении. Дети в восторге. Включаем с колонкой. Удобно, что работает без розетки. Картинка яркая. Проектор за свои деньги абсолютно нормальный. Доставили быстро. В комплект положили батарейки для пульта

Достоинства:
    Работает без электричества
    Недостатки:
    Пока не нашли
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Grey

Дуже добре! Для викладачів те що треба! В аудиторію на 30 осіб достатньо базового варіанту - картинка та звук будуть гарними. Пробував використовувати і в парі телефон проектор - все працює і цього вже достатньо, без громізького обладнання

Достоинства:
    Наш інтерфейс
  • Юлія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Grey

Я просто в захваті. Чудова картинка. Добре тримає заряд. Моя племінниця зацінила)

Достоинства:
    Батарея. Якість зображення
    Недостатки:
    Не виявлені
    • Продавец  AMPERE

Юліє, дякуємо вам за відгук і таку теплу оцінку!)
      Нам дуже приємно чути, що проєктор виправдав ваші очікування та порадував якістю зображення. Ми дійсно намагалися поєднати компактність, автономну батарею та комфортну картинку для перегляду фільмів і мультфільмів.
      Окрема радість, що проєктор сподобався вашій племінниці — значить, свою розважальну місію він виконує)
      Якщо з часом виникнуть запитання щодо налаштування, підключення або роботи додатків Android — із задоволенням допоможемо!

• Андрій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Grey

Дуже сподобався, компактний, по характеристиках мене задовільнив

• Тимур К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Grey

Проектор полностью оправдал ожидания. Хотелось что‑то недорогое, но не «мыльное» — модель подошла идеально. Во время блекаута включили его от встроенной батареи, и он спокойно отработал весь вечер. Звук средний, но через колонку — вообще супер. Рекомендую.

• Юлія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Grey

Взяли цей проєктор спеціально для дітей, бо під час блекаутів вони нудьгують без мультиків. І скажу чесно — це було одне з найкращих рішень. Завдяки батареї він працює довго, ми спокійно дивимося 1–2 мультфільми без жодної розетки. Картинка для бюджетної моделі дуже приємна, діти в захваті. Легкий, компактний, можна поставити хоч на тумбочку, хоч взяти з собою до бабусі. За свої гроші — суперваріант для сімей з малечею.

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Grey

Не ожидала, что за такую цену можно получить настолько приятное качество. Проектор компактный, тихий, аккумулятор держит отлично. Во время отключений света дети смотрят мультики, и это спасает нервы. Конечно, это не кинотеатр уровня премиум, но для домашнего использования — супер.

Достоинства:
    аккумулятор, качество
  • Адріан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Grey

Брал как резервный вариант на время частых отключений. Понравилось, что можно подключать флешку и не зависеть от розетки. Аккумулятор мощный, реально 12000 мАч ощущаются. Картинка нормальная, текст читаемый, фильмы смотреть комфортно. Отличный вариант начального уровня.