Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Сухой корм Brit Care Cat GF Haircare Healthy & Shiny Coat для кошек с длинной шерстью требующих ухода за кожей и шерстью с лососем и курицей 7 кг (171305)

Оценка пользователей 4.77/5
  • Анастасія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Маю велику кішечку, дрвгошерсеу. Два тижні переводила її з оптіміла, все пройшло плавно, нарешті тепер, коли вона сходить в туалет, не виїдає очі. Шерсть стала більш доглянутою, м'якішою. Щоправда через горох у складі може іноді "газануть" але без дискомфорту для неї. Корм їсть добре, до миски бігає не часто, їй все подобається, мені б подобалось більше, якби вона скидалась на корм. В цілому задоволена, рекомендую

Достоинства:
    Більш доглянута шерсть, запах туалету не виїдає очі, насичується кормом надовго
    Недостатки:
    Почала "газовати"
  • Yevhen T***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Сам не пробував. Коти їдять.

• Анастасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г

перевела на цей корм з «4 лапи», киці на подив відразу сподобалось, їсть залюбки)

• Александра М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Этот корм мне посоветовала продавец в зоомагазине, у которой 3-е своих котов. Нашему котику понравился, трескает с удовольствием. Перешел с дешевого корма без проблем (в приюте ел "4 лапы").
    Брит предлагает отличный состав без кучи углеводов. Даю количество, предусмотренное инструкцией, - питомец наедается, голодный не ходит.
    В следующий раз закажу большую упаковку.
    По запаху приятный, не вонючий. Пахнет и рыбкой, и курицей. Аппетитно, в общем)

Достоинства:
    Состав
    Недостатки:
    Цена

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit Care!
      Ціна перш за все залежить від корисних натуральних інгредієнтів.
      Якщо Вам знадобиться невеличка порада, або консультація, будь ласка, звертайтеся!

• Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г

З усієї линійки Brit care саме цей корм кішка їсть найкраще. Шерсть чудова, блищить, за три місяці відколи почала давати цей корм, суттєво зменшилося випадіння. Тобто свою основну функцію виконує.
    Єдине що - для стерилізованих котів тркба контролювати кількість, через досить високий вміст жирів.

Достоинства:
    Реально покращує стан шерсті.
    Недостатки:
    Немає.
  • Алла Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Залисини на шерсті в кішки заросли рівномірно. Рекомендую цей корм

Достоинства:
    Гарний склад
  • Инна Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Беремо цей корм не вперше. Кіт їсть нормально - не випрошує, просто спокійно під'їдає протягом дня свою стандартну денну норму) точно не голодний. Кіт довгошерстний, різницю в якості шертсі не помітили. Проблем із туалетом нема. Корм нормальний. Чергуємо його з кормом з кроликом - саме він нашому коту подобається найбільше)

Достоинства:
    склад
  • Мельничук В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Хороший корм, натуральний. Спочатку кішці не сподобався, їла неохоче, але через пару днів навіть просила. Шерсть покращилась, майже взагалі не лізе, кішка виглядає здоровою. Перейшли з Purina, не жалкую.

• Людмила Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetMojo. Вес 1 шт: 7 кг

Корм кішка їсть із задоволенням- блискуча шерсть, менше линяє, з травленням все добре. Продавець надійний, гарно комунікує з покупцем, купляю тут уже не вперше. Продавця однозначно рекомендую.

• Владислав Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZOOPRODAG. Вес 1 шт: 7 кг

Отличный корм, беру 7 кг и не парюсь, не нужно бегать каждый месяц коту тоже нравиться ест без проблем.

Достоинства:
    Цена, качество
    Недостатки:
    Не увидел
  • Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZOOPRODAG. Вес 1 шт: 2 кг

• Микола В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТрендЗоо. Вес 1 шт: 7 кг
  • Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Корм соответствует описанию и качеству.

• Федір Б***

Все ок

• Світлана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PartyZoo. Вес 1 шт: 2 кг

Котикам подабається, беру періодично

• Анна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PartyZoo. Вес 1 шт: 2 кг

Хороший корм.

Достоинства:
    Швидко доставили.
  • Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Вес 1 шт: 2.4 кг

Звʼязались і відправили в день замовлення! Супер швидко! Улюблений корм моєї кішки, ще й з приємним бонусом за гарну ціну

• Ирина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Вес 1 шт: 2.4 кг

Відмінно

Достоинства:
    2 0.4 за ціною 2
  • Татьяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Хороший корм, кішца їсть їз золоволенням

Достоинства:
    Якісний корм
  • Татьяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Купила перший раз такий корм, киця зацінила, сподобалося, їсть добре, не встигаю підсипати

Достоинства:
    Хороша якість
  • Роман

Коти їдять із задоволенням

• Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Дуже хороший корм.Моя кішка його полюбляє.

Достоинства:
    Гарний склад
  • Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Цей корм дуже полюбляють мох котики і за складом він хороший.

Достоинства:
    Добрий склад, полюбляють тварини
  • Тетяна

будемо замовляти ще

Достоинства:
    помітні результати на вовні й шкірі
  • Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

дуже сподовся корм киці ,шерсть помітно покращилася ,обов'язково буду брати ще.

Достоинства:
    якість шерсті дуже змінилася
    Недостатки:
    ціна кусається
  • СВЕТЛАНА С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г

Дуже задоволена і кормом і сервісом Розетки. Шерсть блищить, кішки їдять корм з задоволенням.

Достоинства:
    Склад, якість, ціна, коти їдять з задоволенням
  • Елена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Гарний корм. Кішка їсть і це чудово. А ще він покращив зовнішній вигляд хутра, воно стало більш здоровіше виглядати і не так сипеться. Бо раніше за день можна було по квартирі з шерсті зібрати ще одного кота, або шубу для кота . А ще зручна застібка на пачці, вона у вигляді липучок, гарно закриває пачку і кішка не добереться до корму і запах корму не чутно в шафці.
    В Розетці беру вже вдруге саме цей корм, сьогодні замовила, а завтра забрала. Зручно.

Достоинства:
    Кішка їсть. Якість, ціна. Дійсно покращує стан хутра. Дуже зручна застібка натупаковці.
    Недостатки:
    Поки не знайшла
  • Шкурат О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Шотландский кіт дуже линяв, перейшли на цей корм. Через неділю, дві перестав ліняти, хутро гладеньке. Корм їсть з задоволенням.
    Рекомендую для котів, які сильно линяють.

Достоинства:
    Гарний корм
  • Людмила Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Уже тиждень змішую з кроликом з цієї ж лінійки-шерсть помітно пошовковистішала, пом'якшала. Киця-шотландка, їсть, коли їй хочеться, не переїдає. І вона і я задоволені.

• Елена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Моїй шотландці цей корм порадили в вет.клініці так як почалися проблеми з шерстю. Кішці корм сподобався))) І головне, стан хутра покращився, комочки шерсті не валяються по всій квартирі, наш одяг чистий.

Достоинства:
    Гарна якість. Дійсно покращує стан шерсті.
    Недостатки:
    Було б добре щоб самі шматочки були трохи меншого розміру. Але це не критично.
  • Дар'я
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShopNemo. Вес 1 шт: 7 кг

Доставили в сроки, упаковка чистая, корм на месте :)

• Гребещук Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Я в шоці!!! Мої вибагливі котики, яким я завжди змішувала новий корм з попереднім, бо після різкого переходу відмовлялися від нового корму, цей корм одразу зʼїли!!! При чому велику порцію за один раз… Я давно не бачила щоб вони з таким задоволенням їли корм, хоча до цього годувала не менш якісним(Carnilove)

Достоинства:
    смак, склад, ціна, мої котики зʼїли одразу з задоволенням велику порцію, дуже зручне пакування та замість зіпу застібка як ліпучка
    Недостатки:
    не знайшла
  • Юлия
    Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 7 кг

Я не знаю, что там положили в состав, но кот просто не отходит от тарелки. Блин, а корм то не дешёвый.

Достоинства:
    Наверное , очень вкусный
    Недостатки:
    Дорого

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit Care! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

• М. П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 7 кг

Корм с хорошим составом, кот ест с аппетитом. Шерсть великолепная, никаких проблем не замечено. Однозначно буду брать ещё

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Не обнаружены

• Дарья
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

У кошки на этом корме очень быстро восстановилась шерсть (кошку взяли с улицы, были проблемы с шерстью). На этом корме выросла красивая пушистая шубка

• Александр Ш***

Кіт їсть з задоволенням.

Достоинства:
    Не має сильного різкого запаху. Зручне пакування з застібкою.