Отзывы покупателей о Детская демисезонная шапка-бини для девочки Бемби ШП94-300 50-51 см Розовая (25094001625.300)

Оценка пользователей 4.6/5
  • Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Окружность головы: 51. Цвет: Бирюзовый

Супер,за такі кошти очікували гіршої тканини

Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за позитивний відгук. Гарного Вам дня.

• Юлия Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Окружность головы: 56. Цвет: Бирюзовый

Дуже м'яка, приємна на дотик тканина. Гарний колір. Як на мене, то колір і не занадто світлий, але й не занадто темний.

Достоинства:
    Тканина
    Недостатки:
    Погано, що бірка вшита в саму шапку. Зрізали, але частина бірки все одно залишається вшитою в шапку.
  • Ирина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Окружность головы: 55. Цвет: Зеленый

Чудово!

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Окружность головы: 51. Цвет: Черный

Розмір не відповідає,написано 86-92,2-3 роки.а по факту шапка як на дорослого,ну дуже на виріст

Достоинства:
    Недостатки:
    Розмірна сітка

Вітаємо!
      Щиро дякуємо Вам за зворотній зв’язок.
      Ми переглянемо розмірну сітку данної моделі .

• Діана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Окружность головы: 56. Цвет: Темный синий

Гарна шапка, але етикетка розташована погано

Достоинства:
    Колір
    Недостатки:
    Етикетка
      Представник бренду

Дякуюємо за ваш вибір! Шкода, що вам не сподобалось розташування етикетки. Сподіваємось, інші вироби нашого виробництва задовольнять всі ваші потреби.

• Діана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Окружность головы: 56. Цвет: Бирюзовый

Гарна шапка, але етикетка розташована погано

Достоинства:
    Колір, тканина
    Недостатки:
    Етикетка

Вітаємо!
      Щиро дякуємо Вам за зворотній зв’язок. Ми обов’язково звернемо свою увагу на це в майбутньому.

• Уляна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Окружность головы: 57. Цвет: Зеленый

Шапка дуже світла. Не відповідає кольору. Якість гарна.

Достоинства:
    Можна робити відворот на потрібну висоту.
    Тканина тонка, але сподобалась, м‘яка.
    Недостатки:
    Пошкоджена тканина ( маленька дірочка спереду шапочки), прийшлось зашити.
  • Надежда З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Окружность головы: 53. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

хорошая шапка от топового украинского производителя. мы одну потеряли, купили 2ую точно такую же. очень приятная к коже, 95% хлопок. выглядит тоже хорошо стильно модно на девочке. ребенок доволен

Достоинства:
    качество отличное, приятная к телу, не потеет голова
    • Соответствие размерной сетке

Соответствует

• Марина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Окружность головы: 49. Цвет: Коралловый

Чудова! Якість - супер! Колір справді рожевий, бо на фото виглядає швидше кораловим.

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Окружность головы: 53. Цвет: Бирюзовый

Чудова шапка. Підійде і дорослому і дитині. Можна робити відворот. Тонка. На вітер і менше 10 градусів буде холодно.

• Юлія К***
    Продавец: Rozetka. Окружность головы: 53. Цвет: Зеленый

Шапка хорошої якості, колір інший, схожий на м'ятний, чи не знаю на який віддтінокдале теж гарний), але не зелений, довга, треба з підворотом носити, хотіла щоб не підвертати, тому повернення

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Інший колір

Вітаємо!
      Щиро дякуємо Вам за зворотній зв"язок. Ми обов"язково звернемо свою увагу на це в майбутньому.

• Бобик В***
    Продавец: Rozetka. Окружность головы: 55. Цвет: Черный