- Ірина З***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Чудовий набір, гарна якість. Розмір елементів такий як треба - зручний для дитини. Дитині 1,5р, щодня сортує кульки та будує вежі. З мінусів лише те, що постійно вимагає щоб мама кольори називала
- Недостатки:
- Не помічено
- Продавец NexTrend
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Хорошая игрушка для изучения основных цветов. Ребенку нравится))
- Продавец NexTrend
- Леся Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Гарна якісна іграшка. Ми залишилися задоволені якістю. Швидка доставка.
- Достоинства:
- 200
- Продавец NexTrend
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Гарна розвиваюча іграшка, зручно брати в маленькі ручки, теплі кольори. Моїй дітворі сподобалось
- Продавец NexTrend
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Гарна розвивашка для дитини)
- Анна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Класно заходить для розвитку моторики і кольорів. Синуліка зацікавили.
- Продавец NexTrend
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Добра іграшка, дитина з радістю грається і вчиться.
- Достоинства:
- Гарні кольори, приємні матеріали, розвиваюча
- Продавец NexTrend
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Матеріали якісні, усе виготовлено акуратно. Купувала на подарунки. Сподобались.
- Достоинства:
- Дерево, якість
- Продавец NexTrend
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Яскраві кольори, якісно оброблене дерево, Вчимо кольори, розвиваємо дрібну моторику. Склянками донька і так грається, знаходить їм свій спосіб використання)
- Достоинства:
- Якість, ціна, комплектація
- Продавец NexTrend
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Ирина Б***Продавец: NexTrend
Подивитися відео огляд що ви виставляєте для людей. Розмір кульок взагалі інший. На відео, кульки мають середній розмір, в тому числі і ложка для них.
Надіслали міні кульки, які менші ніж перепелині яйця, ложка настільки маленька, що неможливо взяти в руки. Не відповідає дійсності. Відгуки незрозумілі, бо кульки більші на фото, ніж мені надіслали.- Достоинства:
- Не побачила
Дякуємо за ваш відгук.
Хочемо зазначити, що всі заміри, вказані в описі товару, відповідають дійсності. Кульки на відео демонстрації мають такий самий розмір, як і в реальному наборі, та є співрозмірними з дитячою ручкою, яка показана у відео.
Нам прикро, що у вас склалося інше враження від товару. Якщо він вам не підійшов, ви можете оформити повернення протягом 14 днів з моменту покупки за умови збереження товарного вигляду.
Наш менеджер зв'яжеться з вами для вирішення ситуації.