Отзывы покупателей о Сортер монтессори деревянный детский с пинцетом развивающая игрушка для развития моторики рук и логики малышей детей набор для сортировки и счета по цветам игрушки OnePro Разноцветный 74009

• Ірина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Чудовий набір, гарна якість. Розмір елементів такий як треба - зручний для дитини. Дитині 1,5р, щодня сортує кульки та будує вежі. З мінусів лише те, що постійно вимагає щоб мама кольори називала

Недостатки:
    Не помічено
    • Продавец  NexTrend

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування

• Татьяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Хорошая игрушка для изучения основных цветов. Ребенку нравится))

• Леся Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Гарна якісна іграшка. Ми залишилися задоволені якістю. Швидка доставка.

Достоинства:
    200
    • Продавец  NexTrend

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Анна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Гарна розвиваюча іграшка, зручно брати в маленькі ручки, теплі кольори. Моїй дітворі сподобалось

• Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Гарна розвивашка для дитини)

• Анна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Класно заходить для розвитку моторики і кольорів. Синуліка зацікавили.

• Продавец  NexTrend

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Ольга Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Добра іграшка, дитина з радістю грається і вчиться.

Достоинства:
    Гарні кольори, приємні матеріали, розвиваюча
    • Продавец  NexTrend

• Тетяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Матеріали якісні, усе виготовлено акуратно. Купувала на подарунки. Сподобались.

Достоинства:
    Дерево, якість
    • Продавец  NexTrend

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Яскраві кольори, якісно оброблене дерево, Вчимо кольори, розвиваємо дрібну моторику. Склянками донька і так грається, знаходить їм свій спосіб використання)

Достоинства:
    Якість, ціна, комплектація
    • Продавец  NexTrend

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.

• Ирина Б***
    Продавец: NexTrend

Подивитися відео огляд що ви виставляєте для людей. Розмір кульок взагалі інший. На відео, кульки мають середній розмір, в тому числі і ложка для них.
    Надіслали міні кульки, які менші ніж перепелині яйця, ложка настільки маленька, що неможливо взяти в руки. Не відповідає дійсності. Відгуки незрозумілі, бо кульки більші на фото, ніж мені надіслали.

Достоинства:
    Не побачила
    • Продавец  NexTrend

Дякуємо за ваш відгук.
      Хочемо зазначити, що всі заміри, вказані в описі товару, відповідають дійсності. Кульки на відео демонстрації мають такий самий розмір, як і в реальному наборі, та є співрозмірними з дитячою ручкою, яка показана у відео.
      Нам прикро, що у вас склалося інше враження від товару. Якщо він вам не підійшов, ви можете оформити повернення протягом 14 днів з моменту покупки за умови збереження товарного вигляду.
      Наш менеджер зв'яжеться з вами для вирішення ситуації.