- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем 1 упаковки: 6
Гранули невеликого розміру, тоненькі. Запах ледь помітний, пахне чимось природним. Гарно вбирає вологу. Грудочки утворює не тверді, вони легко розпадаються на шматки. Добре розчиняються у воді. На свою ціну чудовий вибір кому потрібен наповнювач взагалі без запаху.
- Достоинства:
- Без ароматизаторів
- Недостатки:
- Грудочки важко вибирати з лотка, вони легко розпадаються на шматки.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6
Дякую
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6
чудовий наповнювач, гарно вбирає вологу, не пилить, чудово тримає запахи і не липне до лотка якщо вчасно прибирати, перейти з деревинного наповнювача на цей було кращим рішенням! Окремо дякую продавцям, одразу відповіли і швидко відправили замовлення
- Достоинства:
- ціна, якість, маскування запаху
- Інна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6
Вже кілька років замовляю. Гарно вбирає сечу і запахи
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6
Дуже непоганий наповнювач, гарно грудкується, не розпливається.
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6
Вже скоро рік як я замовляю цей наповнювач у цього продавця! Дуже швидко виходять на зв'язок, майже миттєво після оформлення замовлення на розетці. Та і наповнювач дуже сподобався моїм котам.Дякую!
- Достоинства:
- Якість, швидкість відправки, ввічливість
- Недостатки:
- не існує
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: TZShop. Объем 1 упаковки: 6
Чудовий наповнювач
- Даша Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик. Объем 1 упаковки: 6
Очень хорошо комкается, для нас этот напонитель самый лучший из всех что пробовали для кота. Не прилипает к лапам!
- Недостатки:
- нема
- Продавец Вусик
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Нам важлива ваша думка, і ми раді, що вам усе сподобалось!
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик. Объем 1 упаковки: 6
дуже класний наповнювач
моїм котам подобається- Достоинства:
- доволі надовго вистачає,не розноситься по квартирі
- Недостатки:
- нема
- Людмила З***Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6
Моїм кицям подобається цей наповнювач, а мені подобається його ціна.
- Достоинства:
- Добре вбирає рідину і добре грудкується.
- Недостатки:
- Нема.
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6
Вже чотири місяці юзають мої котики цей наповнювач. Купувала з різними ароматами, але класичний самий найкращий. Так, налипає на дно, але немає неприємного запаху і не прилітає до лапок пухнастиків.
- Достоинства:
- Не липне до лапок и не розноситься по квартирі, можно змивати в унітазі, добре вбирає вологу і запах.
- Недостатки:
- Налипає на дно, навіть якщо висипаю весь пакет.
- Алексей З***
Скоріше за все у вас надто великий горщик для котів, коли засипаєте наповнювач — його повинно бути хоча би 5см, спробуйте всипати одразу півтори - дві пачки
В мене уходить дві, аби не прилипало до дна
- Алла М***Отзыв от покупателя. Продавец: traust. Объем 1 упаковки: 6
Комкується погано.Сеча розтікається по дну лотка і потім тільки утворюється пласка грудка,яку потрібно відшкрібати від дна. Можливий як варіант,якщо немає коштів на Енімал або Хвостик.
- Достоинства:
- Недорогий. Економ варіант.
- Недостатки:
- Нормально не комкується.
- Продавец traust
Вітаємо!
- Продавец traust
Вітаємо! Принцип впитування рідини Top-cat такий самий як і в більш дорогих наповнювачів, так як в складі використовується лише соєві волокна. Для комкування наповнювача потрібно засипати необхідну кількість, а саме не менше 4-5см та витримувати час для формування грудки 5-7хв. Який би не був вид наповнювача бентонітовий, силікагелевий, дерев'яний або соєвий після зроблення пухнастим своїх справ, рідина стікається на дно через гранули і потрібно витримати час поки наповнювач вступить в реакція та виконає своє призначення.
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6
Хороший наполнитель. Отлично комкуется, беру без ароматизаторов. Продавец вежливый. Отправка быстрая
- Достоинства:
- Хорошо комкуется, цена, быстрая отправка
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6
Купували раніше дорогий Анімал. Різниці не помітно, комкується добре, у воді в унітазі добре розчиняється. Рекомендую товар та продавця ( відправка дуже швидка)
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Вусик. Объем 1 упаковки: 6
дуже класний наповнювач
- Достоинства:
- без пилу
- Продавец Вусик
Добрий день! Дякуємо за Ваш позитивний відгук!
- Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик. Объем 1 упаковки: 6
Для своей цены отличный наполнитель, хорошо справляеться со своей задачей. Хорошо впитывает, комкуется и легко убирать.)
- Достоинства:
- Хорошо впитывает, комкуется
- Продавец Вусик
Добрий день, Анно! Ми раді, що Ви знайшли те, що шукали. Дякуємо за відгук!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик. Объем 1 упаковки: 6
Гарний наповнювач за адекватну ціну. Чудово поглинає запах
Дякую за швидку доставку !- Достоинства:
- Чудова якість
- Недостатки:
- Не помітила
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6
Гідний конкурент дорогим соєвим наповнючам. Добре вбирає в себе сечу, у воді тотчас розчиняється і добре змивається в унітазі. І головне, добре вбирає запах, єдине, коли кішка зсовує лоток на теплу підлогу, то тоді відчувається, але це дрібнички, на мою думку)))
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6
Производитель указывает: "Не містить пилу не прилипає до лапок". Очень много пыли... Мой черный кот выходит из туалета вев пыли (на черной шерсти это особенно заметно). За 2 дня вся квартира в этой пыли: диван, тумбочки... Сколько использую соевый наполнитель впервые с таким сталкиваюсь. Не рекомендую данного производителя.
- Достоинства:
- Хорошо комкуется, цена
- Недостатки:
- Пыль
- Татьяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик. Объем 1 упаковки: 6
Чудовий наповнювач за свою ціну, перед ним використовувала більш дорогий з такими ж характеристиками, різниці майже не помітно
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не помітила
- Продавец Вусик
Добрий день, Тетяно! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Вам подобається наш товар.
- Людмила А***Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик. Объем 1 упаковки: 6
Наповнювач не сподобався. Через короткий проміжок часу, гранули перетворюється на пил, у зв’язку з чим погано формуються грудки. Не зважаючи на велику кількість наповнювача все прилипає до лотка.
- Достоинства:
- низька ціна
- Недостатки:
- прилипає до лотка, перетворюється на пил
- Яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6
нашим котикам сподобався , одразу до справи))) ми багато пробували наповнювачів , і цей перший що дійсно вбирає запахи , добре комкається тому зручно прибирати
- Достоинства:
- котикам комфортно з ним , ціна - якість , колір
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6
Сподобався наповнювач, впитує весь запах (кішечка дуже смердюче ходить у лоток) і швидко закопується, тому нема закопувань по 10 хвилин.
- Достоинства:
- Теперь немає запаху і шуму
- ДіанаОтзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6
До цього брала “Animal tofu”, який дорожчий майже у 2 рази. Між цим і «animal…” є невелика різниця у кольорі, текстурі і, як на мене, клейкості. Цей наповнювач має жовтий колір, інший - білий. По текстурі - гранула цього наповнювача є більш крихкою і якщо її розламати, то вона кришиться, а в “animal” - гранулу розламати досить важко і ламається вона як крейда, і зовсім не кришиться. По клейкості (після того як кіт сходить по-маленькому) - як на мене «animal” краще склеюється і значно швидше формує таку досить тверду суху кульку, а цей наповнювач формується у вологі шматочки, які прилипають до дна котячого туалету, які потрібно відшкрябувати звідти. З негативного, то через це дно котячого туалету потрібно частіше мити, бо є запах. Але зважаючи на вартість, ці маленькі відмінності для мене абсолютно не критичні. Туалет котячий не пахне, кіт різниці не помітив, якоїсь алергії чи проблем з лапками не виникало.
- Достоинства:
- Вартість, своє призначення виконує добре
- Недостатки:
- Клейкість не така хороша як в дорожчого аналога
- Продавец Pet Express
Діана, добрий день! Дякуємо Вам за такий розгорнутий і чесний відгук! Багатьом власникам хвостиків він буде корисним! Дякуємо за Ваш час, який ви приділили для відгука! В лінійці Top Cat Tofu є різні запахи та кольори! Звертайтесь до нас знову! З повагою, Pet Express
- Олександра К***
склалось так саме враження від користування)
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6
Сподобалось обслуговування, ціна. Але наповнювач не комкується так, як мав би. Докористуюсь, якщо вже прибдбала, але більше не куплю.
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- не комкується
- Яніна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Pets Room. Объем 1 упаковки: 6
Нажаль поганенько всотує запахи, але свою функцію виконує непогано - комкується добре. Потрібно прибирати одразу ж, бо потім присутній запах сирості та сечі.
Для екзотичних пахучих тварин не підійде - у мене фретки, наприклад.
Нажаль, нам цей тофу не підійшов.- Достоинства:
- Комкується добре
- Недостатки:
- Жахливий запах від використаного тофу
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6
Якісний наповнювач, не гірше за імпортовані
- Достоинства:
- Працює рівно як очікувалось
- Недостатки:
- Не помітив
- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Pets Room. Объем 1 упаковки: 6
Чудовий наповнювач за свої гроші. Коту сподобалось, тепер ходить тільки в лоток з наповнювачем, за інші лотки забув.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Немає доставки в пункти видачі Розетка, є мінімальна сума замовлення в магазині.
- Валерия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6
Наповнювач топ за свої гроші. Дуже класно що є такі якісні бюджетні продукти українського виробництва
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
- Не помітила