Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Детская складная игровая палатка Космический корабль 3 в 1 с туннелем и сухим бассейном для шариков игровой комплекс, Розовая (5894853313)

• Юлія Я***

Чудовий намет,донечці дуже сподобався

• Продавец  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що намет сподобався донечці та приносить радість під час ігор. Раді, що обрали саме цей товар. Нехай ігри будуть яскравими та безпечними, а намет довго тішить дитину та всю родину.

• Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Палатка чудова, дитині сподобалась. Швидко оформили замовлення і вже на наступний день отримали.

• Продавец  opsale

Дякуємо за відгук і за вибір нашої палатки для дитини. Дуже приємно, що малюку сподобалося, а оформлення та отримання замовлення пройшли швидко та зручно. Раді, що товар виправдав очікування. Бажаємо багато яскравих ігор та гарних вражень!

• Юлія Б***

Швидко доставили , товар супер

• Продавец  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що палатка з тунелем вам сподобалася, а доставка була швидкою. Нехай малюки із задоволенням граються вдома та на вулиці, а товар служить довго та приносить багато радості. Завжди раді бути корисними для вас!

• Оксана Л***

Все супер

• Продавец  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого ігрового намету! Раді, що палатка з тунелем вам сподобалась і відповідає очікуванням. Нехай діти із задоволенням граються та проводять у ній час. Завжди раді бути корисними для ваших покупок.

• Анастасия

Все супер

Достоинства:
    Ребенку и даже кошке понравилось
    • Продавец  opsale

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що палатка сподобалася і дитині, і навіть вашій улюблениці-киці — значить, вибір точно вдалий. Нехай ігри приносять багато радості вдома й на вулиці, а палатка служить довго та створює затишний простір для розваг.

• Христина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Замовляла на подарунок, дуже швидка відправка замовлення уточнювала пару деталей у продавця в листуванні, теж швидко надали відповідь.

• Продавец  opsale

Щиро дякуємо за відгук та довіру до нашого товару. Раді, що відправка була швидкою, а спілкування з менеджером залишило приємне враження. Нехай намет приносить багато радості та цікавих ігор дитині. Завжди відкриті до нових замовлень від вас.

• Оксана Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Великий будинок. дочка була в захваті

• Продавец  opsale

Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку товару. Раді, що намет справив таке враження і сподобався вашій донечці — це найкращий комплімент для нас. Нехай ігри в цьому будиночку приносять багато радості та яскравих вражень. Завжди раді бути корисними для вас.

• Вікторія Ш***

Ребенок был в восторге

Недостатки:
    Одноразовая, один раз собрал и все.
    • Продавец  opsale

• Алла Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hoztik

Чудовий, багато місця, і дорослий може залізти) в основному було 2 дитини 10 і 2 роки, все сподобалось, заняття для дітей на багато часу)

Достоинства:
    Багато місця
  • Тетяна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sweet Napoli

Додаю коментар, продавець відповідальний, обміняли помилково висланий товар на потрібний. Задоволена я і діти

Достоинства:
    Швидка доставка
  • Тетяна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sweet Napoli

Прислали кардинально інший товар. Ні колір рожевий, ні форма будиночка, ні зірочок... не відповідають гарному фото яке представляється для людей.

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Інший товар
  • Олександр Г***

Товар відповідає опису. Хороша якість

• Софія Ц***

Ціна-якість
    Очікували що буде менший розміром, тепер займає більшу частину кімнати
    Доньці подобається

• Світлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Гарна якість, хороша тканина. Діти дуже задоволені.

• Лєна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Чудовий набір, нашій донечці дуже сподобався)

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Нам дуже сподобався ,молодшій доньці 1рік і 10 місяців,а старшій 14 років ,то разом гуляли,старша там мабуть більше часу проводитьбо в неї такого в дитинстві не було( Самій мені навіть цікаво ,а саме головне, що діти зайняті)))

Недостатки:
    Немає інструкції, як складати саме будиночок
    • Продавец  opsale

• Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Замовляла донечці на 1 рік! Залишилась дуже задоволена! Дитині її віку дуже сподобалось. Оскільки маю 3- х діточок, то граються всі разом. Якість дуже гарна! Рекомендую!

• Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Купувала на подарунок, на 1 рік. Дуже сподобалося дитині. Вигляд як на фото. Якість гарна.

• Богдан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

У нас був схожий але порвався після тижня. Цей зовсім інша історія. Міцна тканина, гнучкі дуги нічого не ламається. Дитині 1,5 року обожнює залазити всередину і ховатись. Раджу!

Достоинства:
    міцний

• Роман Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Тканина хороша, дихає, нічого не парить. Легко мити вологою ганчіркою. Дуже задоволені і ми і діти.

Достоинства:
    якість тканини, легко миється
    Недостатки:
    важко скласти назад в чохол, але то мабуть наша проблема))
    • Продавец  opsale

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Нашій малечі 2,5 рочки і цей намет став для неї просто хаткою мрії. Після садочка одразу лізе в тунель, а басейн ми засипали кульками. Зібрали за 5 хв все просто. Дуже яскравий і не пахне хімією, це важливо.

Достоинства:
    легко збирається, немає запаху

• Марина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INVITE

Дякую за швидку доставку)
    На свої гроші дуже непогано, але прийшла трохи брудна.

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: INVITE

Замовляла в цьому магазині два товари. Спочатку отримала лише один, а другий загубився. Продавець зрештою відправив відсутній товар, і доставка Новою Поштою була дійсно швидкою, за що плюс.

Самі товари коштують своєї ціни й в принципі дитині сподобалися. Але продавець відповідає дуже довго. Вже декілька днів не може повернути мені кошти за доставку, хоча я замовляла товари разом і сподівалася на єдину оплату доставки.

Через такий сервіс купувати тут не раджу. Якщо плануєте тут замовляти, будьте готові до того, що в разі проблем із замовленням доведеться чекати вирішення довше, ніж хотілося б.

Достоинства:
    Швидка доставка.
    Недостатки:
    Довгі відповіді від продавця.

Проблеми з організацією відправлень.
  • Тетяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INVITE

Замовлення доставили швидко.Товар сподобався.

• Продавец  INVITE

Доброго дня, Тетяна. Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно розуміти що виправдали Ваші очікуання. Бажаємо приємного користування)

• Валерія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INVITE

Прийшло дуже швидко, гарна якість,дуже приємний менеджер, дякую

Достоинства:
    Качесто
    • Продавец  INVITE

Вітаю, Валерія. Дякуємо за чесний відгук! Бажаємо приємного користування)