- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Все чудово
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Отримали переносу. Якість відмінна відповідає опису. Рекомендуємо.
- Ангеліна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Чудова переноска як для мейкуна , служить як будиночьок , кішка 1м у довжину то для неї багато місця це мега +, але врахочуючи що вона ще виросте , то ця переноска буде прекрасна за розміром. Єдине це внутрішня підстилочка то хотілось би трошки товщу , бо коли кішка виросте до 10 кг може трошки провалюватись , але це взагалі не проблема , підстилка змінна , можна змінити самостійно . Загалом якість та ціна прекрасні
- Достоинства:
- Сумка легка та тримає форму , багато сітки.
- Недостатки:
- тоненька підкладка
- Алексей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Отличная большая переноска, хорошое качество
- Достоинства:
- Большая, отличное качество
- Альона Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Сумка дійсно добра і наша мопсюня 10+ чудово в неї вляглася, але нести важко, треба на колещатках для таких плюшек
Тому повернення(
Але хочу подякувати продавчині: швидка доставка/зворотній зв'язок/пропозиції обміну на інший товар/чемне спілкування
Вдалих Вам продажів і багато клієнтів! - Наталі Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Гарна переноска, задоволена покупкою. Кіт швидко звик і поводився спокійно в дорозі. Легка, зручна у використанні та має приємний вигляд. За свою ціну — дуже гідний варіант.
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Сподобалась сумка і мені і улюбленцю. Чудова якість.
- Достоинства:
- Розмір великий. Вісьмикілограмовому котику дуже зручно.
- Ольга У***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Чудова переноска для кота! Брала для поїздок — повністю виправдала очікування. Конструкція продумана: сумка добре тримає форму, не завалюється, кіт всередині почувається безпечно.
Дуже сподобалась вентиляція — завдяки сітці повітря добре циркулює, і тварині не жарко. Також зручно, що є кілька варіантів відкривання — це реально полегшує користування.
Окремо відзначу якість фурнітури: блискавки працюють плавно, нічого не заїдає. Ремінь міцний, можна носити без дискомфорту. - Зоя К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Класна переноска, покупкою задоволена. Сумка виглядає акуратно та сучасно, матеріал щільний і якісний. Сподобалось, що є сітчасті вставки — всередині не душно, кіт може дивитися назовні і менше нервує.
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Дуже задоволена цією сумкою-переноскою!
Якість матеріалів приємно здивувала — тканина міцна, добре тримає форму, всі шви акуратні. Є зручні сітчасті вставки, завдяки яким кіт може спостерігати за оточенням і добре провітрюється всередині.
Окремий плюс — м’який килимок, тварині комфортно навіть під час довших поїздок. Сумка легко відкривається з різних сторін, що дуже зручно, коли потрібно дістати або посадити кота без стресу.
Також сподобалось, що сумка добре тримає форму, дно тверде та не прогинається під вагою кота.
Кіт швидко звик і почувається в ній спокійно. Рекомендую всім власникам котів — чудовий варіант для подорожей і походів до ветеринара!- Достоинства:
- Зручність