Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Сумка переноска для кота кошки собаки до 12 кг с окошком и ремешком на плечо серая 52x33x33 см (002380)

Оценка пользователей 4.9/5
  • Татьяна С***

Удобно использовать.

Достоинства:
    Удачная сумка-переноска.Твердое дно с мягкой обшивкой.Много воздуха.Надежные молнии.Рекомндую к покупке.
    • Продавец  ЗооТорг

Тетяно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такі рекомендації! Нам дуже приємно, що сумка Вам сподобалася та зручна для Вашого улюбленця, а інші покупці можуть переконатися, що товар ергономічний та якісний!

• Светлана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Чудово підійшла маленькому Чіхуашкі. 100% відповідає фото та опису. Дуже гарно розбирається, зовсім незаймає місця.

• Продавец  ЗооТорг

Світлано, дякуємо, що знайшли час поділитися враженнями. Раді, що переноска підійшла Вашому улюбленцю. Дякуємо за довіру до нашого магазину й гарних Вам прогулянок!

• Елена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Выбирали переноску для поездок к ветеринару и остановились на этой модели. Покупкой довольны! Переноска легкая, но при этом крепкая, плотное дно не прогибается под весом кота. Материал качественный, швы ровные, нигде ничего не торчит. Благодаря сеточкам внутри не душно, котику все отлично видно, что снижает стресс в дороге. Удобно складывается. Спасибо продавцу за быструю отправку. Рекомендую товар и продавца!

Достоинства:
    Качественные материалы, прочное дно, отличная вентиляция, стильный вид.
    • Продавец  ЗооТорг

Олено, дякуємо за вибір нашого магазину та такий докладний відгук. Нехай поїздки до ветеринара тепер проходять легше та без зайвих хвилювань. Нехай обновка служить довго!

• Яна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Класна, надійна переноска і дуже зручна

Достоинства:
    Досить простора для тваринки, є багато отворів для повітря
    • Продавец  ЗооТорг

Яно, дякуємо за чудовий відгук! Раді, що Ви залишилися задоволені переноскою. Приємних, безпечних та затишних подорожей Вам і Вашому вихованцю!

• Ирина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Нормальна сумка, кішку мейн-куна поки що витримує.

Достоинства:
    Велика, дно не прогинається, тримає форму доволі міцна.
    Недостатки:
    Не знайдено
    • Продавец  ЗооТорг

Ірино, щиро дякуємо, що знайшли час поділитися враженнями. Раді, що переноска виправдала Ваші очікування. Дякуємо за покупку та бажаємо Вам легких і спокійних поїздок!

• sasha
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

хороша переноска, дно не прогинається, навіть під вагою 10 кг.

• Продавец  ЗооТорг

Олександра, дякуємо за покупку та чудовий відгук. Приємно знати, що якість та міцність конструкції переноски пройшли перевірку надійності. Бажаємо Вашому хвостику комфортних та безпечних подорожей!

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Гарна міцна переносна, коту комфортно

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  ЗооТорг

Ірино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Дуже раді, що наша сумка відповідає Вашим очікуванням, а Вашому котику зручно!

• Карина С***

Гарна якість. Підійшло для котика вагою 8,5 кг

• Продавец  ЗооТорг

Карино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Такий зворотній зв'язок допомагає нам розвиватися далі, а інші покупці можуть переконатися, що сумка відповідає зазначеним характеристикам та опису!

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Отримала замовлення дуже швидко. Якісна, зручна сумка. Добре, що є віконці сіточки для додаткової вентиляції, дуже зручно, особливо в спеку.

• Продавец  ЗооТорг

Оксано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку рівня нашого обслуговування! Раді, що сумка Вам сподобалася та підійшла за розміром для Вашого улюбленця, комфортних Вам прогулянок!

• Екатерина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Переноска сподобалась. Розмір відповідає опису. Якість тканини гарна. Приїхала навіть раніше заявленого терміну! Рекомендую!

Достоинства:
    Якість, розмір відповідає, швидка доставка
    Недостатки:
    Поки не знайшли
    • Продавец  ЗооТорг

Катерино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такі чудові рекомендації! Такий зворотній зв'язок допомагає іншим покупцям переконатися, що сумка відповідає зазначеним характеристикам, приємного користування!

• Виктор П***

Перед употреблением - выветрить

Достоинства:
    Всё хорошо
    Недостатки:
    Запах. Понюхайте, а ведь кошке там сидеть!
    • Продавец  ЗооТорг

Вікторе, вітаємо, дякуємо за зворотній зв'язок! Сумка може мати фабричний запах, адже товар новий, але він досить швидко вивітрюється і не завдає дискомфорту в подальшому користуванні!

• Оксана Н***

Дуже зручна, швидка доставка. Дякую

Достоинства:
    відмінна якість
    • Продавец  ЗооТорг

Оксано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про якість нашого товару та високу оцінку рівня нашого обслуговування! Раді, що сумка підійшла для Вашого улюбленця, а інші покупці можуть переконатися в зручності та якості!

• Денис Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Якісна переноска, зручна, простора. Добре підходить і на плече, і у салон авто. Котики 9 і 4 кг задоволені. Доставлена була швидко. Дякую!

Достоинства:
    Злучна, функціональна, простора.
    • Продавец  ЗооТорг

Денисе, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Для котика 8,5 кг міста вдосталь.Гарна якість.

• Продавец  ЗооТорг

Тетяно, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Чудова переноска, якісна та зручна у використанні.

• Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Якісний матеріал і фурнітура, велика, міцна. Рекомендую.

• Продавец  ЗооТорг

Світлано, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Альбіна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Купувала переноску, щоб було зручно носити тваринку у ветлікарню. Котику дуже подобається, навіть спить у ній. Товар відповідає опису, доставили вчасно. Рекомендую!

• Продавец  ЗооТорг

Альбіно, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Сергій Д***

Рекомендую

• Продавец  ЗооТорг

Сергій, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Анна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Покупала эту замечательную переноску в апреле, и не пожалела! Отличная, вместительная, с обзором для питомца, еще и жесткий низ, но с мягкой подстилкой. Это действительно отличный вариант для животного , и комфортный вариант для его владельца. Очень рекомендую!!!

Достоинства:
    Удобная. Просторная. Проветриваемая. Комфортная.
    Недостатки:
    Нет!
    • Продавец  ЗооТорг

Анно, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Вікторія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Зараз краще, моїм кицькам подобається.

Достоинства:
    Велика, гарна, така ж як в описі
    Недостатки:
    Дуже воняє пліснявою. Місяць вивітрювала і вимивала, ніж підпустити кішок до сумки
    • Продавец  ЗооТорг

Вікторіє, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Марина Б***

Все чудово

• Продавец  ЗооТорг

Марино, щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що сумка переноска підійшла Вашому улюбленцю.

• Наталія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Отримали переносу. Якість відмінна відповідає опису. Рекомендуємо.

• Ангеліна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Чудова переноска як для мейкуна , служить як будиночьок , кішка 1м у довжину то для неї багато місця це мега +, але врахочуючи що вона ще виросте , то ця переноска буде прекрасна за розміром. Єдине це внутрішня підстилочка то хотілось би трошки товщу , бо коли кішка виросте до 10 кг може трошки провалюватись , але це взагалі не проблема , підстилка змінна , можна змінити самостійно . Загалом якість та ціна прекрасні

Достоинства:
    Сумка легка та тримає форму , багато сітки.
    Недостатки:
    тоненька підкладка
  • Алексей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Отличная большая переноска, хорошое качество

Достоинства:
    Большая, отличное качество
  • Альона Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Сумка дійсно добра і наша мопсюня 10+ чудово в неї вляглася, але нести важко, треба на колещатках для таких плюшек
    Тому повернення(
    Але хочу подякувати продавчині: швидка доставка/зворотній зв'язок/пропозиції обміну на інший товар/чемне спілкування
    Вдалих Вам продажів і багато клієнтів!

• Наталі Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Гарна переноска, задоволена покупкою. Кіт швидко звик і поводився спокійно в дорозі. Легка, зручна у використанні та має приємний вигляд. За свою ціну — дуже гідний варіант.

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Сподобалась сумка і мені і улюбленцю. Чудова якість.

Достоинства:
    Розмір великий. Вісьмикілограмовому котику дуже зручно.
  • Ольга У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Чудова переноска для кота! Брала для поїздок — повністю виправдала очікування. Конструкція продумана: сумка добре тримає форму, не завалюється, кіт всередині почувається безпечно.
    Дуже сподобалась вентиляція — завдяки сітці повітря добре циркулює, і тварині не жарко. Також зручно, що є кілька варіантів відкривання — це реально полегшує користування.
    Окремо відзначу якість фурнітури: блискавки працюють плавно, нічого не заїдає. Ремінь міцний, можна носити без дискомфорту.

• Зоя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Класна переноска, покупкою задоволена. Сумка виглядає акуратно та сучасно, матеріал щільний і якісний. Сподобалось, що є сітчасті вставки — всередині не душно, кіт може дивитися назовні і менше нервує.

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг

Дуже задоволена цією сумкою-переноскою!
    Якість матеріалів приємно здивувала — тканина міцна, добре тримає форму, всі шви акуратні. Є зручні сітчасті вставки, завдяки яким кіт може спостерігати за оточенням і добре провітрюється всередині.
    Окремий плюс — м’який килимок, тварині комфортно навіть під час довших поїздок. Сумка легко відкривається з різних сторін, що дуже зручно, коли потрібно дістати або посадити кота без стресу.
    Також сподобалось, що сумка добре тримає форму, дно тверде та не прогинається під вагою кота.
    Кіт швидко звик і почувається в ній спокійно. Рекомендую всім власникам котів — чудовий варіант для подорожей і походів до ветеринара!

Достоинства:
    Зручність