- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набір для декупажу БЕЗ серветки
- Недостатки:
- Не повний набір
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В коробці нема серветки і інструкції. Під час отримання не перевіряли наявність всього, що мало б бути в коробці бо було видно, що вона запечатана виробником і не вскривалася. Подарували дитині, відкрили і отримали "сюрприз". Радість зникла разом з настроєм. Теперь треба десь шукати серветки і вивчати техніку декупажу на просторах інтернета. Фарби засохлі. Коротше "диво", а не набір.
- Достоинства:
- Сумнівні
- Недостатки:
- Суцільні
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набір дочці настільки сподобався, що хоче зробити ще на подарунок для бабусі.
- Павло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний набір для творчості. Буде чим займатись на зимових канікулах.
- Альона Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший вибір для чайних пакетиків який можна зробити з дітками
- Достоинства:
- Хороший розвиток для дітей
- sofsya131Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобалася ідея основа клас але краски засохші
- Недостатки:
- Ціна ,та стан фарб
- Виктория Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цена завышена, тем более все краски засохшие.
- Достоинства:
- Идея неплохая, но коробочки с красками не закрыты плотно, поэтому засохли
- Недостатки:
- Все краски засохшие, придется покупать новые
- Евгения Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасное время препровождение с ребёнком! Такое удовольствие получил ребёнок. Материалов хватило на все. С остатками получилось даже. Рекомендую!
- Лазов М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасный подарок для ребёнка, набор для декупаж очень понравился. Качественный материал, удобная инструкция, рекомендую !! Домик получается очень красиво.
- Достоинства:
- Сделано в Украине
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбала набір, так як не мала досвіду в техніці декупажу, а в наборі є все необідне і інструкція) В набір входила 1/2 серветки (хоча я вважала спершу це жадібністю, але цього вистачило! І зіпсувала трішки, і вистачило на все!)
Інструкція була чітка і зрозуміла, щоправда я ґрунтувала не клеєм, а ґрунтівкою білою, клеєм вже «приклеювала» серветку.
Білої фарби достатньо, а ось фіолетової і коричневої Фіолетової було впритик, а ось коричнева - була висохша Пришлось брати коричневу акрилову фарбу у дочки. Проте результатом задоволена)- Достоинства:
- Результат сподобався, інструкція, все необхідне в одній коробці. Ціна. Бачила лише заготовку під такий будиночок дорожче.
- Недостатки:
- Коричнева фарба висохша, фіолетової фарби дуже впритик.
- Александра О***
А лак есть в наборе?