Отзывы покупателей о Термосумка для пікніка і поїздок Tribe Cooler 10 л. (27×23×24 см) (T-IF-0009-green)
Есть в наличии
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий. Объем: 15
На жаль, товар надійшов менших розмірів, ніж було замовлено і зазначено у характеристиках на сайті. Тому довелося повернути його при отриманні.
- Александр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MіniMax. Цвет: Серый. Объем: 10
Добротно сделана. На выходных опробуем к маме везти заморозку. Выглядит ни как ширпотреб. ВЭщь)))
- Достоинства:
- Добротно. Утеплитель толстый
- Недостатки:
- Пока нет
- Едгар Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий. Объем: 25
Супер. Вартує кожної гривні. Міцна. Тримає добре.
- Достоинства:
- Добре тримає.Міцна. спокійно ніс 20 банок пива.
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що ви залишилися задоволені!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий. Объем: 15
Гарна сумка, замочки виглядають так собі, але поки не зламались. Тримає температуру добре, додаю 1 хладоген.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук. Приємного користування!
- Ірина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий. Объем: 15
Класна термосумка. Добре тримає холод. Дуже вмістка.
- СлаваОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий. Объем: 10
Чудова сумка, прийшло наступного дня після замовлення
- Достоинства:
- Довгий час тримає холод
- Наталия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий. Объем: 10
Сумка зручна
- Достоинства:
- Тримає холод
- Недостатки:
- Євгеній Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Коричневый. Объем: 15
Гарна якість.Повністю задоволений.По бокам зручні кишеньки для різних дрібниць!
- Достоинства:
- Віталік С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Коричневый. Объем: 25
Сумка чудова!брав на риболовлю з 6-00 ранку до 15-00 перебувала постійно на сонці то пивко було ще холодне
- Достоинства:
- Багато місця,тримає температуру
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый. Объем: 25
все добре окрім поганої блискавки на сумці
- Достоинства:
- Відповідає своїм характеристикам
- Недостатки:
- зламався замок буквально при першому викориттанні. залишилась одна робоча собачка на блискаці.
Представник постачальникаДоброго дня. Прикро, що так сталось. Зверніться, будь ласка, до сервісного центру Розетка для передачи термосумки нам. У разі підтвердження виробничого дефекту виконаємо обмін або ремонт.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий. Объем: 25
широкувата… але я й хотів, щоб не висока, а саме широка для лотків з шашликом ))) тому заловолений.. якість на вигляд досить гарно, стінки з тих товстіших
- Достоинства:
- ширина, якість
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий. Объем: 25
Хорошая сумка
- Валерій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Success Road. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый. Объем: 15
Сумка шикарна, рекомендую, в машині стала як раз по розмірах, удобна, шви добрі, замки теж. Доставили на другий день, дуже відповідальні менеджери. Дякую!
- Достоинства:
- Дуже добра річь
- Недостатки:
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Коричневый. Объем: 25
Китайська сумка, а пишуть до країна виробництва Україна. Один бал за мошенічєство
Представник постачальникаДоброго дня. Перепрошуємо, в описі помилка. Країна виробник: Китай. Бренд український.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый. Объем: 15
Ок
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук! Приємного користування.
- Андрій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый. Объем: 25
Усе добре
- Ростислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Коричневый. Объем: 15
Чудова сумка, купили суто для того щоб купувати морозиво влітку. Дуже задоволені, хто шукає подібну сумку - беріть, не пошкодуєте!
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук!
- ВикторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый. Объем: 10
Вместительная сумка, качество не супер, разошелся шов в середине, но для не частого использования подойдет.
- Достоинства:
- Вместительная, внешний вид.
- Недостатки:
- Слабые швы внутренней части, плохая липучка на ручке
Представник постачальникаДобрий день! Перепрошуємо за незручності. Просимо звернутися до сервісного відділу Розетка для передачі товару на експертизу. У разі підтвердження виробничого дефекту виконаємо обмін або ремонт. Будемо раді знову бачити серед наших покупців.
- Вікторія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый. Объем: 15
Тримає прохолоду до 8 годин, використовувала з акумуляторами
Напої і їжа прохолодні залишалися увесь час- Достоинства:
- Ціна, якість
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук!
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Коричневый. Объем: 10
Якісний матеріал, зручні кишеньки збоку, відмінно тримає холод
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук!
- Виктория Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Коричневый. Объем: 25
Отлично держит холод
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук!
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Коричневый. Объем: 25
Сумка хорошої якості, все відповідає опису. Рекомендую
- Достоинства:
- Все задовільняє
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук!
- Орлова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый. Объем: 25
Супер сумка! Купила 25л. На подарунок чоловіку, але сама відразу з нею їхала. Все вміщається! Навіть пляшка 1,5 л! Хладогент брала 2х200(треба більші) і заморожена пляшка 0,5, то пляшка так і залишилась з льодом! То дорога 10 годин!
Пошита якісно! Легка! Рекомендую від душі!
Якщо вимкнули світло, і є хладогент в морозилці припасений), або заморожена пляшка то навіть тут дуже виручає!- Достоинства:
- Легка! Якісна! Тримає температуру!
- Недостатки:
- Виявилась навіть більше ніж очікувалося)))
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук!
- Катерина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый. Объем: 15
Хороша термо сумка. Брали 15 л.Цього більше ніж достатньо. Добре зберігає холод і само головне дуже стильно виглядає.
- Достоинства:
- Все задовільняє
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук!
- Мария Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Коричневый. Объем: 15
Сумка хорошего качества , долго держит холод , рекомендую.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук!
- ПокупціОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый. Объем: 15
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Користуйтеся з задоволенням.
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый. Объем: 15
Сумка дуже сподобалася! Вмістка і, одночасно, не завелика. Якісне пошиття, є піврічна гарантія. За тиждегь випробую в подорожі, сподіваюся не підведе)
- Достоинства:
- Ціна, якість, габарити, гарантійний термін
- Недостатки:
- Поки що, не виявлено
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук! Вдалої вам подорожі :)
- Пустовалова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый. Объем: 10
З 4-ма акумуляторами холоду по 200 мл через 10 годин напої та їжа були ще прохолодними. Що приємно вразило. Сподобалась наявність бокових карманів, куди можна покласти столові прибори та інше, а також ремінь на плече, який можна регулювати. Пошита якісно.
- Достоинства:
- Гарна. Зручна. Якісна
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук!
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый. Объем: 15
Сумка хорошего качества, взял 4 аккумулятора холода , напитки холодные в течении дня. Топ
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук!
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый. Объем: 25
Суппер термосумка, 4 картриджа(по 400мл) положил во внутрь. Все время на отдыхе ( 8 часов -) держало очень холодные напитки. Вместительность тоже отличная. 9 бутыло по 0.7 3 Бут по 1л
- Достоинства:
- Держит холод, вместительность
- Недостатки:
- Нету, просто нету
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук!
- Онищенко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Коричневый. Объем: 10
Термосумку давно хотела приобрести,размер искала нужный для поездок.Из задачей справляется
- Достоинства:
- Удобная для турпоходов и хранения медикаментов
Списание бонусов - Недостатки:
- Не обнаружила
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук!
- Андрій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый. Объем: 10
Якісна, температуру тримає добре
- Достоинства:
- Виконує свої функції
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук!
- Анастасія Р***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий. Объем: 15
Дуже жаль, але так і не вдалося оцінити цю сумку! З 16.06 так сумку і не прислали (сьогодні вже 08.07). А що саме цікаве - товар було ОПЛАЧЕНО
Тепер ні сумки ні коштів!!!! При звʼязку з службою підтримки кожного разу різні відповіді , не бачимо оплату , була готівка , уточнюємо …. Зовсім не серйозна організація!!! Не рекомендую тут замовляти!!!!!
- Наталія Є***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий. Объем: 15
Якісь не добросовісні продавці!!! 16 червня замовили і одночасно ОПЛАТИЛИ випадково 2 рази цю сумку. Замовляли заздалегідь до подорожі. Повідомили, що оплатили 2 замовлення, попросили повернути кошти за одне. Їх повернули швидко. Інше замовлення не відправляли вже 4 дні , ми поцікавились чому? А у відповідь - ми не бачимо оплату. Писали та дзвонили у Розетку, відправили квитанцію на пошту, обіцяли перевірити. Пройшов ще час, знову цікавимось - де замовлення, бо тиждень не відправляли і це вже не актуально, нас просто підвели! Знову дзвонимо, щоб повернули кошти, і що нам кажуть - ми не бачимо оплату, надішліть ще раз квитанцію. Надіслали, кажуть чекайте кошти. Пройшло вже 9 днів( з моменту очікування коштів)- нічого. Всі спроби з'ясувати ситуацію та терміни з оператором закінчуються нічим. Одні і ті ж питання, ніхто не володію інформацією з приводу замовлення, ніякого зворотнього зв'язку!!! Аферисти!!! Підвели з термінами та ще й гроші не повертаюсь !! Будемо звертатись у службу з прав споживачів