Отзывы покупателей о Прогулочная коляска Lionelo EMMA PLUS CORAL PINK

Оценка пользователей 4.33/5
  • Алевтина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 173 квартал. Цвет: Темно-серый

Отримала візочок, я у захваті. Тільки хотіла дізнатись чи входило к комплекті до візочка дождьовик? Бо я думала що він буде. Дякую

• Продавец  173 квартал

Алевтино, щиро дякуємо вам за такий теплий відгук і за те, що поділилися своїми враженнями Нам дуже приємно, що візочок вам сподобався.

Щодо дощовика: у цій моделі прогулянкового візка він, на жаль, не входить до стандартної комплектації, тому в коробці його немає. Розуміємо, що іноді це може викликати непорозуміння, тому дякуємо, що звернули на це увагу.

Ще раз дякуємо за ваш відгук і бажаємо вам та малюку багато приємних і комфортних прогулянок

• ОЛЬГА П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

В характеристиці товара написано, що в комплекті є чохол на ніжки та москітна сітка, але цього немає. Та не було ковпачків на задніх колесах

Достоинства:
    Зручна та легка у використанні

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Ірина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

Коляска прийшла в розібраному виді, трішки неприємно, але це моє особисте. Можливо комусь подобається складати конструктор і робити розпаковочки маленьких деталей. А взагалі збирається не надто важко. В коляски є все необхідне за такі гроші, навіть більше. Взагалі не очікувала такої якості. Навіть на такий бюджет виробник зробив дану модель з душею, ніби акт допомоги малозабезпеченим
    Недоліки навіть важко назвати, єдине, що в тому місці де криша коляски, з боку є пластикові фіксатори, то пластик слабуватий, якщо на нього повісити сумку, але певно він для того не назначений)))
    Дитина до цього не любила коляски, але ця звісно щось.
    По вазі така собі, з моїм зростом 153, то трііішки важкувато, але однієї рукою на другий поверх занесла)) не типова тростина, яка важить 5-7 кг, можливо кг 10 по відчуттях. Але вже з дитиною на руках, я її не винесу з дому. На мій погляд, якщо ви розглядаєте недорогі варіанти, чи б/у, то краще трішки додати кошти і купити цю. Дизайн цього кольору дуже класний для хлопчиків. Татко військовий зацінив. Всім добра

Достоинства:
    Вона неймовірно гарна й виглядає дорого
    Недостатки:
    Трішки зовсім, але не критично гучна на нерівній дорозі
  • Світлана М***

Хорошая за свою стоимость
    Входит в набор сумочка
    Маскитной сетки и дождевика нет. Буду использовать с старой коляски. А так можно докупить. Не беда.

Достоинства:
    Удобный органайзер для мамы подстаканники. И для малыша столик. Большая корзина. Удобные поворотные колеса. Легкая. Спинка полностью опрокидывается, ребенок сможет спать.
    Недостатки:
    Не мала как кажется на фото. Хотели в самолет для путешествий, не подойдет.
  • Марина У***

Гарна коляска,бистрая доставка

Недостатки:
    Немає москітної сітки та дождевика
  • Александра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый

Коляской очень довольна, пользуемся пол года. Правда тарабанит по неровному асфальту.

Недостатки:
    Непредусмотрен дождевик и москитка в комплекте.
    • Анна К***

Скажіть будь ласка,як відїздила ваша коляска?Хочу таку ж замовити але переживаю шо довго не виходить

• Marta S***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый с розовым

Чи входить в комплект дощовик та накидка на ніжки?

• Лариса К***

• Александр Р***

В комплект прогулочной коляски Lionelo Emma Plus входит дождевик, чехол на ножки и москитная сетка

• Marta S***

Не входить. Прислали коляску разом з сумочкою

• Віта В***

• София С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Очень хорошая коляска

• Соломійка Д***

Візок Lionelo Emma Plus Vivid Turquoise (LO-EMMA PLUS (VIVT) A) ви купляли такий візок?

• rogiz_yullia Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

Как она складывается? Компактно?

• rogiz_yullia
    Продавец: ZeeLio. Цвет: Серый с голубым

Чехол есть на ножки?
    Дождевик?

• ZeeLio

добрый день. да есть в комплекте дождевик и чехол