Заряджаємо на навчання

• Павло Н***

Якісний товар

• Виталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U

Отправили быстро,доставка пару дней.Комплектация как указано,паяльник в чумаданчике,три насадки и ножницы.Насадки на вид не очень,хлипенькие,но посмотрим,если что можно купить другие.Паялник на вид не отличается от паяльника за 1000 грн,нагрелся достаточно быстро(включил чисто для проверки,ещё не паял ничего),при нагреве отключается тэн,все как положено.Подставку надо слегка доработать,туго вставляется паяльник.По отзывам пишут что ножницы плохие,но скажу что нет,ножницы режут отлично и ровно.За свои деньги,отличный паяльник для дома,паять 20 и 25 трубы пойдет,32 конечно не стал бы.

Достоинства:
    Цена,лёгкий,компактный,быстро грееться
    Недостатки:
    За свою цену их нет
  • Анатолий Д***

Доброго дня
    Гарний товар добре робить
    Швидко відправили Гарний продавець Всё дуже швидко,чемно.
    Дякую

• Володимир Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U

Розмір компактний але гріється швидко, спаює добре. Ножиці в комплекті також гарно ріжуть.

Достоинства:
    Компактний, все в 1 кейсі
    Недостатки:
    Відсутні
  • Микола Н***

Дуже якісний. Рекомендую

• Александер К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U

Товар отримав. Повний чемоданчик води. Інструкції розмокли. Паяльник іржавий. Болти іржаві. Дякую.

Достоинства:
    Не знаю. Хай підсохне потім увімкну.
    Недостатки:
    Та такоє.
    • Продавец  Termo-U

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що товар був отриманий у такому стані. Наявність вологи в кейсі та слідів корозії на інструменті є неприпустимою ситуацією.
      Будь ласка, надішліть фото отриманого товару нам у вайбер. Ми обов’язково розберемося в ситуації та запропонуємо варіанти вирішення питання згідно з гарантійними умовами.

Перепрошуємо за завдані незручності та дякуємо, що повідомили нам про проблему.

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U

Проработало ровно 4 минуты, и расплавилось. Не берите, деньги на ветер, выбросил в мусор !

Достоинства:
    НЕТ
    Недостатки:
    ВСЕ
    • Продавец  Termo-U

Доброго дня! Нам щиро прикро, що у Вас виникла така ситуація з товаром. Така робота паяльника не є нормальною. Можливо, мав місце заводський брак або неправильна експлуатація/перегрів пристрою.

Шкода, що Ви не звернулися до нас одразу після виявлення проблеми, а одразу викинули у смітник — ми б обов’язково допомогли з вирішенням питання, обміном або перевіркою товару.

Дякуємо за Ваш відгук, інформацію передамо виробнику для додаткової перевірки партії товару.

• Валерій Ш***
    Продавец: Termo-U

Зі своєю роботою, а саме невиличка розпайка вдома справився чудово, недоліків не виявлено. Великий плюс це ножиці в комплекті

Достоинства:
    За свої кошти гарний паяльник