Отзывы покупателей о Конструктор электронный «118 СХЕМ» D70701 музыка и свет

Оценка пользователей 4.76/5
на основе 21 отзыв
  • Оксана В***

Дуже цікава іграшка. Дитина грається з задоволенням.

Недостатки:
    Не має

Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою :)

• Марина Ч***

Доньці дуже сподобалось. Це був їй подарунок на Новий рік. Вона з татом провели дуже гарно час, збираючи схеми.

Достоинства:
    Багато схем, ще й можна експериментувати
  • Шрейнер Ю***

Подарили ребенку на новый год, к сожалению схемы со звонком не работают.

Достоинства:
    Много схем
    Недостатки:
    Не работает

Доброго дня, Юлія. Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін. Для нас важлива думка наших споживачів, тому сподіваємося, що після усунення проблеми дитина зможе оцінити конструктор у повному обсязі і наступний Ваш відгук буде позитивним.

• Шрейнер Ю***

Спасибо за оперативность! Прислали делать на следующий день. Всё заработало)

• Рубіш М***

Дитина задоволена. Складає схеми по інструкції сирени/швидкі/сигналізція. Має з чим гратись.

Достоинства:
    Міцний
    Недостатки:
    Можливо заклепки на з*єднанні не довго прослужать але поки все ок.
  • Юлия П***

Хорошее качество. Ребёнок очень доволен. Это супер игра для детей.

Достоинства:
    Развивает, занимает
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Тарас Ц***

#розпакуваннядіти
    Цікава річ, для майбутнього інженера:) Якіснення виконання, є книга зі схемами, все просто, зрозуміло і цікаво, дитину зацікавило, а це найголовніше)

Достоинства:
    118 схем, якість виконання, ціна
  • Оксана К***

Купували для дитини 4 років. Я сумнівалася, чи буде цікаво. Сину зайшло, вже сам складає схеми. Гарна ідея кріплення на кнопках, без додаткових зусиль легко збирається/розбирається.

• Михайлова Е***

Интересный конструктор ,ребенок доволен ,множество вариантов сборки хорошо для развития,малышу 5,5 лет.Рекомендую.

• Одинцова Е***

Товар полностью соответствует описанию. Ребенок доволен. Никаких изъянов не обнаружила. Спасибо за отличное обслуживание и качественный товар!

Достоинства:
    Цена, качество
  • Артем Л***

#распаковкадети
    Отличный конструктор, сыну 4 года, но в последнее время заинтересовался проводами, лампочками, пытается что-то собрать или починить и вот решили взять ему такой конструктор. Сыну очень понравился, пытается, даже сам, что-то собрать. Вообщем рекомендуем. Розетке спасибо за оперативную доставку.

Достоинства:
    Качественный, Подробная инструкция
  • Марина М***

Конструктор просто супер!Дети очень довольны,уже третий день складывают по несколько часов в день)
    Покупали для девочек 7 лет и 4 года.
    Однозначно советую!!!!

Достоинства:
    Детальное описание,легкость в креплении деталей
    Недостатки:
    Нету)
    • Юлія Л***

Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста.На схемах нарисованы детальки, или просто полоски?

• Мария

Ребенок, который ничего не воспринимал кроме гаджетов, в восхищении!не оторвать, при чем интересно всей семьей!Первый раз попробовал с папой, потом все собирает сам по инструкции, ребенку 8 лет, очень рекомендую, отлично как и на подарок так и просто вместо сотой машинки

Достоинства:
    Самая лучшая игрушка в доме.Все работает!
  • ОИ

Товар соответствует описанию. Брали на подарок.

• Елена

Конструктор отличного качества и удобный в использовании.Интересно не только ребенку,но и взрослому.Товар хороший.Рекомендую.

Достоинства:
    Качество и удобство
  • Татьяна

Набір цікавий та пізнавальний .Дитина охоче грається .

• Наталия П***

Набор хороший. Ребенка очень заинтересовал.

Достоинства:
    Удобный в сборке.
    Недостатки:
    На второй день перестал работать динамик.
    • Эксперт R***

Добрый день! Обратитесь, пожалуйста, в сервисный центр. С более подробной информацией о гарантийном обслуживании, Вы можете ознакомиться перейдя по ссылке .

• Лариса М***

Очень довольны покупкой

Достоинства:
    красиво удобно все работает
  • Стеценко Е***

Набор супер. Ребёнок мега доволен.

• Наталия Н***
    Продавец: Rozetka

Дитині було образно і не приємно, що річ о котрій він так довге мріяв не працює.
    Звернулися на гарячу лінію де консультант Юлія не була готова дати чітку відповідь на запитання і була була не компетентна, щоб допомогти вирішити проблему.
    При зверненні в магазин на наступний день , товар забрали і сказали чекайте 14 днів.
    Вибачте як пояснити дитині, що річ котру він купив собі сам забрали і гратись він не може.
    Ще й сказали , що на цій пластині побачили затертості, але як вони могли там з'явитись, якщо ми вияснили про не справність на протязі 10 хв. і звернулись зразу на гарячу лінію магазину. Більше нічого брати тут не будемо.

Достоинства:
    Прийшов на другий день. Цікавий та пізнавальний конструктор
    Недостатки:
    Відкривши конструктор і склавши першу схему із використанням звуку, з'ясували , що деталь котра роздає звук, а саме 22 не працює.

• Уляна Я***
    Продавец: Rozetka

Набір хороший. Дитина задоволена.

Достоинства:
    Хороший
  • Николай Ш***
    Продавец: Rozetka

Отличный конструктор, подарили мальчику на 5 лет, ребенка не оторвать, всё интересно и познавательно.

Достоинства:
    Очень интересная задумка.
    Недостатки:
    Нет.