- Олександра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RoyalNights. Высота юбки: 20. Размер (Ш х Д): 200 x 220. Цвет: Белый
Очень красивая, качественная и удобная простынь. Летом прохладная, ткань плотная. Спасибо.
- Наталья З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Высота юбки: 20. Размер (Ш х Д): 180 x 200. Цвет: Светло-голубой
Все соответствует описанию. Размер идеально подходит.
Дякую за відгук! Нам дуже приємно, що простирадло підійшло і ви залишилися задоволені покупкою. Гарного користування й солодких снів з Moon&Star
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Высота юбки: 20. Размер (Ш х Д): 140 x 200. Цвет: Светло-голубой
Відповідає заявленим розмірам, при пранні не змінює їх. Надзвичайно приємне на дотик влітку. Не ковзає по матрацу.
- Достоинства:
- Висока вертикальна частина, натуральна тканина
Дякуємо, Наталіє, за такий змістовний та приємний відгук!
Ми раді, що простирадло повністю вас влаштувало — від якості тканини до зручності використання. Ваші слова — найкраща мотивація для нашої команди й підтвердження, що ми на правильному шляху
Завжди раді вашим новим замовленням!
Moon&Star
- ПетрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Высота юбки: 20. Размер (Ш х Д): 200 x 220. Цвет: Светло-голубой
Все хорошо, размер соответствует. Лучшее соотношение цены/качества
Дякуємо за високу оцінку нашого товару! Раді, що простирадло відповідає очікуванням і розміру, а співвідношення ціни та якості вам сподобалось. Користуйтеся із задоволенням! Якщо виникнуть будь-які питання — звертайтеся. Гарного дня!