Отзывы покупателей о Уличный подвесной гамак тканевый портативный полосатый мексиканский с планкой из прочной основой из толстой полосатой ткани для детей и взрослых для дачи отдыха путешествий туризма разноцветный хлопок 100 х 190 см
- ДаріяОтзыв от покупателя. Продавец: WELLIO
Гамак дуже сподобався! Міцний, зручний і легко кріпиться. Тканина якісна, лежати комфортно, чудово підходить для відпочинку. Покупкою повністю задоволена!
- Продавец WELLIO
Щиро дякуємо за покупку та приємний відгук! Будемо раді вашим новим замовленням.
- Зоя К***Отзыв от покупателя. Продавец: WELLIO
Це просто найкраща інвестиція у мій відпочинок! Гамак неймовірно зручний, тканина приємна до тіла і зовсім не парко в спеку. Шви міцні,тримає взагалі без проблем. У складеному вигляді невеликий .Я задовлена повністю покупкою,рекомендую !
- Продавец WELLIO
Спасибі за теплі слова! Ваша підтримка дуже важлива для нас. Нехай ця покупка стане однією з багатьох вдалих у нашому магазині!
- Кабірова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: WELLIO
Покупкою залишились дуже задоволені!Тканина якісна,у гамака міцні кріплення ,брали для дачі,тепер чекаємо відпочинку.Дякуємо,що так швидко доставили
- Продавец WELLIO
Дякуємо за довіру до нашого магазину! Приємно, що ви обрали саме нас. Будемо чекати на ваші нові замовлення з нетерпінням.
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: WELLIO
Гамак просто чудовий,дуже зручний ,кріпиться легко,для літа буде саме те