Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Подгузники трусы для взрослых VivoCare Small 30 шт 9 кап.

Оценка пользователей 4.19/5
  • Отзывы про товар продавца ВСЕМ24
  • Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВСЕМ24. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL

Замовляю мамі не перший рік,якістю задоволена.Доставка швидка.Рекомендую.

Достоинства:
    Гарна якість
  • Руслан
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВСЕМ24. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: S

Купували ці підгузки для підлітка. У інших виробників ми стикалися з проблемою розмірів: S був замалий, а M — завеликий. Ці ж трусики сіли просто ідеально! Якість дуже хороша. Якщо коротко: трусики супер, зі своїм завданням справляються на всі 100%! Рекомендую!

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Інна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВСЕМ24. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M

Неймовірно задоволені цими підгузками-трусиками. Якість відмінна, ціна повністю відповідає результату. Надійно захищають і не викликають жодних нарікань. Щиро рекомендую, однозначно братимемо ще не один раз

• Валерия М***

Шукала саме трусики -підгузки для лежачої бабусі, тому що вона постійно зривала липучки на підгузках. Вибір зупинила на цих трусиках і залишилася задоволена. Вони гарно тримають рідину, вистачає на ніч, немає опрілостей. Буду знову їх замовляти.

• Елена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВСЕМ24. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L

Опис та характеристики не відповідають дійсності. Максимум 5 крапель, а не 9 як заявляє виробник. Розмір L гігантський, як на слона, як XL. Запах не тримають, не утримують вологу , гірше ніж урологічні прокладки. Йще ж читала відгуки, люди писали, що фігня, але ж , розрекламували і взяла. Але треба прислухатися до відгуків. Не рекомендую! Гроші на вітер!

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Запах не утримують, не відповідають дійсності 9 крапель, максимум 5.
    • Продавец  ВСЕМ24

Доброго дня! Дякуємо за відгук.

Нам шкода, що товар вам не підійшов. Розмірна сітка у різних виробників може відрізнятися, тому якщо розмір L виявився завеликим, варто розглянути розмір M — він краще прилягає та може краще виконувати свою функцію. Також розмір M зазвичай має нижчу ціну.

Щодо поглинання: позначення у “краплях” є умовною характеристикою виробника і не завжди прямо відображає точний об’єм поглинання в мл. Саме тому ми не вказували окрему характеристику по фактичній поглинальній здатності, а орієнтувалися на інформацію виробника та опис товару. Також важливо враховувати, що труси-памперси за конструкцією більше розраховані на комфорт, зручність використання та кращу посадку, але за максимальною поглинальною здатністю можуть поступатися класичним підгузкам. Якщо потрібне сильніше поглинання для тривалого використання, краще обирати саме підгузки.

У своєму ціновому сегменті товар має хороше співвідношення ціни та якості, але, на жаль, не кожен виріб може однаково підійти всім покупцям. Дякуємо за зворотний зв’язок.

• Анна Ф***

Очень довольна. 9 капель себя оправдывает. по бокам не протекают. Очень довольна. Рекомендую

• Елена П***

Моловбірні

• Владислав З***

Разочарован. Покупал матери. Написано 9 капель. Протекают, не как не тянут на 9 капель.

Достоинства:
    Недостатки:
    Объем впитывания никакой
    • Продавец  ВСЕМ24

Дякуємо за відгук.

Хочемо зазначити, що ви замовляли цей товар у нас двічі. Якщо підгузки дійсно не підійшли, логічно було б звернутися до нас після першого замовлення — ми завжди допомагаємо підібрати інший розмір або рівень поглинання.

Також у нас є можливість безкоштовно спробувати підгузок перед покупкою.

Маркування “9 крапель” вказане виробником, а протікання може залежати від розміру, посадки та індивідуальних особливостей використання. Тому вважаємо цей відгук не зовсім об’єктивним.

• Ольга Л***

Купувала ці труси-памперси для мами й, на жаль, залишилася дуже розчарована.

Заявлений рівень поглинання зовсім не відповідає інформації на упаковці. Труси дуже швидко протікають і промокають, через що користуватися ними практично неможливо.

На жаль, це найгірші труси-памперси, які нам доводилося купувати. Не рекомендую.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не відповідають заявленим краплям. Течуть і промокають вкрай швидко. Найгірші труси-памперси, які були придбані коли-небудь.
    • Продавец  ВСЕМ24

Доброго дня! Дякуємо за відгук.

Нам прикро, що цього разу у вас склалося таке враження про товар. Хочемо зазначити, що продукція є якісною, оригінальною та відповідає характеристикам, заявленим виробником. У своєму ціновому сегменті товар має хороше співвідношення ціни та якості.

Також важливо зауважити, що ви вже купували цей товар раніше та зробили повторне замовлення, що свідчить про те, що попередній досвід використання був прийнятним. Протікання може бути пов’язане з неправильним підбором розміру, рівня поглинання або особливостями використання.

Дякуємо за звернення.

• Інна С***
    Продавец: ВСЕМ24. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: S

Чудові підгузки-трусики. Якість відмінна, ціна повністю виправдана. Свою роботу виконують бездоганно, жодних нарікань немає. Рекомендую до покупки, будемо брати ще!

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: S

Все швидко, якісно/Купували даний товар для людини яка потребує додаткового догляду. Дані підгузки найкращі з усіх варіантів якими користувалися за весь час. Рекомендую всім кому вони будуть потрібні.

• Ольга О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL

Купували даний товар для людини яка потребує додаткового догляду. Дані підгузки найкращі з усіх варіантів якими ми користувалися за весь час. Рекомендую всім кому вони будуть потрібні. Відповідають розміру , матеріал гарної якості ( не рветься) .

• Валерій Б***

Дякую. Все добре.

• Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L

По всіх вимогах Супер!

• Ольга М***

Відповіда всім вимогам

• Оксана П***
  • Валентина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M

Очень хорошие подгузники! Не стесняют тело, дышащие! Будем брать их!

Достоинства:
    Соответствуют 9 каплям,удобно садятся
  • Маргарита П***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL

Відповідають розміру, 9 крапель (тобто надійні), дуже задоволені тим, що справляються з поставленою метою.

Достоинства:
    Надійні (не протекають, поглинають запахи)