- Ольга У***Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family
Гарний прибор для боротьби з мухами і комарами, особливу в таку теплу пору, добротна збірка самого пристрою , видимий ефект. Жалкую що не купилає раніше.
- Достоинства:
- Доступна ціна, якісний
- Продавец Teh-Family
Дякуємо Вам за відгук! Дуже приємно, що пристрій виявився ефективним у боротьбі з мухами та комарами й Ви залишилися задоволені його якістю та роботою. Раді, що Ви оцінили добротну збірку та доступну ціну. Нехай і надалі прилад забезпечує Вам комфорт у теплу пору року, будемо раді Вашим новим замовленням!
- Денис Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family
Пристрій максимально простий, ультрафіолетові лампи приманюють комах, мух , а металева сітка під напругою навколо них миттєво їх знищує.
Жодного запаху чи алергенів. Можна спокійно залишати на кухні біля продуктів і в кімнаті де сплять діти.
Найкраще працює в сутінках або вночі. Комарі та мошкара летять на світло.- Достоинства:
- Без застосування хімії
- Недостатки:
- Продавец Teh-Family
Дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що пристрій виправдав Ваші очікування та показав себе ефективним у використанні. Раді, що Ви відзначили безпечність без застосування хімії, відсутність запахів і можливість використання в житлових приміщеннях. Дякуємо за детальний опис роботи — це буде корисно для інших покупців. Будемо раді бачити Вас серед наших покупців знову.
- Дмитрий Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family
Покупкою задоволений, в перший же день видно результат, купив прилад і тепер не бігаю з мухобійками по хаті і ніяких хімічних препаратів не потрібно. Рекомендую до покупки!
- Продавец Teh-Family
Щиро дякуємо Вам за високу оцінку та відгук. Дуже раді, що Ви задоволені покупкою та результат був помітний вже з першого дня використання. Приємно чути, що пристрій допоміг зробити побут комфортнішим без використання хімічних засобів.
Дякуємо за рекомендацію.
Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців. Бажаємо Вам приємного користування.
- Ольга У***Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family
Працює гарно, мухи летять на світло, радує те що тепер не потрібно застосовувати хімію.
- Продавец Teh-Family
Щиро дякуємо Вам за високу оцінку та відгук! Дуже раді, що пристрій добре справляється зі своєю задачею та допомагає Вам обходитися без використання хімії. Це дійсно зручно та безпечніше для дому.
Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців! Гарного Вам користування