- Станіслав Х***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Мені сподобалося,заказав 6 квітня 2024 року, 5червня2024,1 раз впав,трошки відколовся екран але все працювало,7червня2025 року пішов в аквапарк з ним перестав працюввти екран і він весь в різнокольорових точок коли включається(після одколотого екрана багато разів був в аквапарках з ним все працювало)
- Достоинства:
- Прошу продавця ближайшим часом звязатися зімною по поводу гарантії якщо це можливо
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Маріанна В***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Pink-Golden
Пропрацював 5 місяців і просто виключився і не вмикається. На заряд не реагує. Гроші викинуті на вітер.
Годинник добре тримає заряд батареї, зручний, легко підключився до телефону, звук прекрасний для дзвінків, керування плеєром, додатки для здоров'я. Але, після оновлення програмного забезпечення зникла українська мова в налаштуваннях
- Ольга Г***
Добрий вечір. Як на рахунок водонепроникності? Можна в воду? Дякую
- Валерій Д***Продавец: RozetkaEU. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Pink-Golden
Після оновлення пропала українська мова.
Як відкотити оновлення,щоб повернути українську в налаштуваннях?- Достоинства:
- Поки ще немає пропозицій
- Недостатки:
- Пропала українська мова в налаштуваннях