Отзывы покупателей о БФП Canon Pixma TS7450i (5449C006)

Оценка пользователей 4.2/5
  • Павло М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Товар сподобався, свої функції виконує добре.

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

1. Хохма: по Києву Міст доставляв вдвічі довше, ніж із Польщі до Києва (2+4).
    2. Після двох тижнів користування я дуже задоволений - все працює належним чином, підключення просте і швидше.
    3. Двосторонній друк, подача пачки листів на сканування через фідер, і принтер і сканер через вайфай детектяться і на маці, і на лінуксі.
    4. Кольоровий друк чомусь навіть краще, ніж на моєму Epson XP-15000, по ходу мені треба якусь діагностику провести останньому. Але друкував поки лише на звичайному папері, не на глянцевому.
    5. Взяв цей, бо швидкість друку і сканування мені була некритична. Справді, він доволі шумний (ну, бо струйний) і повільний. Ну але є старша модель десь трохи більш ніж вдвічі дорожча, то вона і суттєво швидше друкує і сканує (і там екранчик більший і більш інформативний).

Хіба чорнилами уже затарився, але ще не заливав (очікую, що скоро треба буде, бо комплектні картриджі геть маленькі).

Достоинства:
    Wi-Fi без танців із драйверами, ADF, дуплексний друк, українська в меню екрана
    Недостатки:
    Нема інструкції українською (і російською, але то й добре), однак загалом все інтуїтивно зрозуміло
  • Анатолій
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Приїхав пішов забрав на перший поверх ( чекали неділю) заніс дістали підключили , і тут почалося . Жінка як почала друкувати фото що і краска закінчилася за один день фоток 100 які сюди краски потрібно заправляти дайте силку (дякую)
    Якість за свою ціну

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Надо заправляти ;)

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Сумісні картриджі PG-560, CL-561, PG-560XL, CL-561XL. З більш детальною інформацією можна ознайомитись у розділах «Характеристики» та «Опис».

• Михайло М***

Після розпакування не вмикається

Недостатки:
    Не працює
    • Михайло М***

Гроші повернули.

• Тетяна А***