Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Смарт-годинник Amazfit Bip 6 Blush

Оценка пользователей 4.6/5
  • Діана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Класний годинник! Взяла його бо конектиться зі Strava. Але! Виявилось, у нього під капотом значно більше, ніж я очікувала. Мала до цього лише скромний смарт-браслет, тому зараз я у приємному шоці.

Сподобалось найбільше:
    + Сон трекає детально (розділяючи РЕМ-фазу, глибокий і поверхневий)
    + Легко коннектиться зі Strava
    + Можна відповідати на дзвінки і повідомлення.
    + Якщо займаєтеся силовим треннінгом в залі, можна трекати кожний підхід окремо (функція, яка рідко є в бюджетих годинниках).
    + Пошук телефона(сама корисна фіча XD)
    + Є тренер на базі ШІ, який має розрахувати фіз.навантаення, на базі вашого пульсу.
    + Вмонтованний ШІ-помічник, в якого можна всяке питати. (навіть, в чому є сенс життя? XD)
    + Є карти.
    + Довго тримає заряд. У мене тримав 4 дні з GPS, Bluetooth і постійному тицянні в екран. Якщо gps вимикати, думаю, тиждень спокійно триматиме.
    + Багато режимів тренувань (є навіть кібер-спорт о_о)
    + Зручно сидить на руці

Що не сподобалось:
    - Кроки з тренувань не додаються до загального крокометра. От витанцьовувала я годину на степ-аеробіці(із включеним відповідним режимом), а за день у мене буде 500 кроків находжено лише. Може, я зажерлася звісно, але мій старий смарт-браслет те рахував, тож це трохи дивно.
    - Може, це якийсь баг програми, але у мене постійно поганиий рівень "Фізичного відновлення". Либонь, хоче щоб я спала по 12 годин на день й облизувала філософський камінь, чи я вже не знаю, що йому треба.
    - Переклад іноді дивує. Наприклад, перші дні мене збивав з пантелику меседж "Стояння відсутнє для цієї години" коли ти бува якраз десь стоїш.
    - Загадка, як люди сплять з тими годинниками на руках, мені постійно жарко і ще ремінь відчувається під час сну. Було б круто випустити якісь надлегкі ремінці спец. для сну, бо ж не всім ок спати з бруском на зап’ясті.

Достоинства:
    Класний бюджетний смарт-годинник.
    Недостатки:
    Є, але не критичні.
    • Володимир М***

є нейлонові ремінці на липучці, тільки їх використовую

• Юрій К***

Персональна подяка за такий чудовий і розгорнутий відгук.

• Олена І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Stone. Цвет ремешка: Stone Grey

покупала себе и мужу двое часов . часы просто прекрасные . сообщения приходят со всех приложений . разговаривать с них комфортно когда находишься в авто или дома . понимают сообщения с фото но не все фото умеет открывать . циферблатов очень много на любую тему и вкус . так как покупали двое часов могу рассказать свой опыт по батарее . у мужа часы подключены к айфону а у меня к сяоми 11т так у него часы держат две недели а у меня 6 дней . думали что брак попался но нет поменялись часами сбросили их до заводских и получили тот же самый результат . на часах включено все кроме Always On Display . так что сколько держать будет батарея зависит еще и от телефона . приложу скрин с айфона там написано сколько они держат заряд .

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Charcoal

Відстеження сну не дуже. Лягаєш читати книгу, хвилин через 10-15 годинник вважає, що ти вже спиш і ти цього не знаєш. Виходить що відстеження сну не коректне. Коли прокидаєшся, треба вручну вимикати сон, інакше тобі ще хвилин 15 буде рахувати що ти спиш. Писав у сервіс виробника, три тижні відповіді нема. Скло слабеньке, подряпини швидко зʼявляються, купував плівки захисні - рятують. До повного щастя не вистачає функції оплати годинником, але за такі гроші, то вже завеликі вимоги.

Але що приємно здивувало є величезний набір тренувань. Годинник автоматично вміє розпізнавати вправи які ти робиш. Відтискання від підлоги, прес, різноманітні рухи гантелями, все коректно визначає. Батарея тримає днів 10, заряджається години півтори до 100%. По годиннику можна говорити.
    Ця річ однозначно варта своїх грошей.

Достоинства:
    Дуже функціональна штука, непоганий софт. Кроки і калорії рахує коректно. Швидкість теж. Навігація хороша. Пульс рахує добре.
    Недостатки:
    Некоректне відслідковування сну.
  • Сергій П***

Неймовірний годинник за такі кошти.

Достоинства:
    Дуже багато функцій. Гарно рахує калорії. Автоматично розпізнає вправи, навіть відтискання і прес, різні рухи з гантелями. Гарно визначає навігацію, гарно рахує кроки і швидкість руху. Має компас.
    Недостатки:
    Підтримка не відповідає. Розпізнає сон зі значною похибкою при засинанні і при прокиданні. Голосовий помічник не має ні української ні кацапської підтримки. Циферблат легко дряпається треба захищати.
    • Віталій

З плюсами згоден. З мінусами - ні. Дуже чітко розпізнає сон. Помічник має підтримку української і кацапської, але не "з коробки". Якщо навмисно не дряпати скло і бути хоча б трохи обережним, то ніяких помітних подряпин не з'являється. Ще хотів би відмітити якісну роботу датчика пульсу під час тренувань. Для перфекционістів є можливість підключити зовнішній датчик. Є можливість відповідати на дзвінки з годинника а також надиктовувати відповідь на повідомлення голосом, що автоматично конвертується в надрукований текст.

• Василь К***

Придбали годинник сьогодні. В цілому враження позитивні. Якість вражає. Функціонал теж суперовий!!! Зрештою, як і очікував, бо у мене Amazfit вже справно працює 4 роки. Більше оцінок пізніше, бо ще тільки налаштували, до речі, дуже легко. Єдине розчарування пов'язане з комплектацією. В описі сказано, що в комплекті є кабель для заряджання, а фактично він відсутній. Отже, або інформація неправдива, або хтось не поклав кабель у коробку. Прохання до поважного продавця виправити ситуацію і надіслати кабель для заряджання, бо однозначно 5 зірок.

Достоинства:
    Чудовий плавний функціонал, доступна ціна, перевірена роками якість Amazfit, красивий зовнішній вигляд, великий кольоровий екран.
    Недостатки:
    Відсутній кабель для заряджання, що зазначений в описі, як в комплекті.
    • Ярослав С***

Кабелю не повинно бути в комплекті, тільки шайба магнітна, просто помилка в описі

• Представник бренду

Василь, вітаємо. Це помилка в описі, кабелю не має бути. Дякуємо зо звернули увагу і вибачте за незручності.

• Андрій К***

Да цих кабелів в усіх мішки. Навіщо їх ще більше тримати.

• Александр К***

Всё отлично.При регистрации в приложении Zepp ставим регион США и работает голосовой помощник с функциями ИИ.

Достоинства:
    Большой дисплей.Не тормозят.Корректно работают с уведомлениями.Показывают смайлики и картинки.Богатый выбор настроек.
    Недостатки:
    Долго ищет спутники но за такую цену простительно)
  • Константин Л***

Часы огонь ставьте регион Индия при регистрации в приложении и будет голосовой ассистент.

Недостатки:
    Не нашол
  • Андрій К***

Найкращій смарт годинник на сьогодні за цією ціною. Беріть. Я придбав.
    Хоті в спочатку взяти Redmi watch 5. Але взяв цей і не пожалкував.

Достоинства:
    Тільки плюси.
    Недостатки:
    Нема.
  • Олександр

Більше місяця ходжу з цим годинником, радості немає меж.
    Можна годинами про нього писати, але виділю його най най най переваги.
    Безумовно олвейз он дісплей, соковитий екран, мала вага, GPS, безліч програм тренувань, безліч циферблатів, можливість встановлення додаткових програм, автономність, чудово працює з повідомленнями, є функція голосового помічника з елементами штучного інтелекту.
    Не сподобався ремінець, докупив з десяток різних, найзручнішим для мене виявився нейлоновий, з ним на руці годинник не відчуваю.

Достоинства:
    AOD, ШІ, екран, ціна
    Недостатки:
    штатний браслет
  • Андрій Д***

Смарт годинник сподобався і виправдав всі сподівання.
    Він зручний, легкий і виглядає стильно.
    Має багато функцій і налаштувань.

Достоинства:
    Великий AMOLED дисплей, функціональність і налаштування по здоров'ю і тренуванням, можливість відповідати на дзвінки, зручна програма на смартфон.
  • Василь К***

Годинник супер при першому використанні не очікував таких функцій що в ньому є, для того щоб дізнатися що це за апарат придбайте самі все дізнаєтеся, кажу одразу є за що віддавати гроші

Достоинства:
    Поки тестую ще не розібрався що до чого
    Недостатки:
    сподіваюся їх не знайду.
  • Марина

Годинником задоволена. Брала як тимчасовий варіант для заміни гармін, якими користувалася 5 років.
    З мінусів - не знайшла запис треку, що для мене як для людини, яка ходить в гори, дуже важливо. Подобається режим постійно включеного екрану, можливість керувати музикою з телефону, а також гарна батарея.

• Олександр К***

Це мій третій смарт-годинник. Враження наступні легкий, зручний, функціональний. Після повної зарядки батарея працює вже вісьму добу показує 48%. Яскравий екран, тонкий корпус. Раджу тому, кому потрібно недорогий девайс який просто працює.

Достоинства:
    Легкий, зручний, функціональний, потужна батарея.
    • Олександр К***

Сьогодні закінчив другий цикл на одному заряді - повні 14 діб, залишок 13%, тобто вистачило б ще на пару діб. Користуюсь просто як годинником: дивлюся час, сповіщення, погоду та кроки.
      Щоб досягти такого ж результату, раджу зробити наступне: вимкнути автоматичну активацію екрану на вскидання руки, та увімкнути активацію тапом по дісплею.
      Впевен що можна досягти кращого результату з енергоспоживання, вимкнувши ШІ, та ще деякі функції.

• Сергій К***

Действительно - Амазик, умные часы, а не браслет, и полностью настраиваемый.

• Михайло

Дуже гарні часи за свої гроші

Недостатки:
    Не виявив
  • Ирина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Stone. Цвет ремешка: Red

Годинник супер. Брала через батарею(довго тримає заряд). Простий і зрозумілий. Дякую РОЗЕТКА ви найкращі.

• Андрій А***

Гарний годину за свої кошти я задоволений

Достоинства:
    Довго трима заряд
    Недостатки:
    Незначні
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Ввічливий продавець, надіслали швидко.

Недостатки:
    Не знайшов
  • Анастасія Г***

Користуюсь декілька днів, працює чудово, усе функціонує відмінно. На руці виглядають стильно та елегантно. Кольори відповідають заявленим

Достоинства:
    Зручні у використанні, велика кількість функцій, легко налаштовувати під свої потреби
    Недостатки:
    Поки не виявила
  • Роман Д***

GPS вимикайте батареї на тиждень вистече, мінімум. НОРМ.

• Сергій Г***

Підскажіть будь ласка, чи є тут вбудована пам'ять для завантаження музики і чи можна пвд'єднати навушники до гонника? В оглядах така інформація є, а у відгуках і описі товару немає

• Роман Д***

Дякую за пораду. Спрацювало. Все ок.

• Ирина Б***

Да, там можно скачать песни штук 10-15 в зависимости от их мб, блютус подсоеденяет наушники.

• Станислав С***

Брали на подарунок для сина.
    Син у захваті.

• Андрій К***

Придбав для себе. Підтверджую. Супер смарт. Перепробував вже дуже багато. Цей якраз чітко все рахує. Та для професійного використання навіть.

• Антон С***

Доволі непоганий годинник,гучний звук дінаміка,співрозмовника чути добре,мінус це голосовий помічник на англійській мові.Як тримає батарея з часом буде видно.Датчики плюс-мінус працюють корректно

• Даніїл К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Чудові часи, качествені часи довго тримають батарею

• Продавец  anytech

Доброго дня! Дякуємо за відгук.

• Альона Д***

Гарна якість

• Тетяна Л***

Сподобався, класний годинник, нарікань немає. Купа налаштувань, як тобі хочеться так і буде працювати.

Достоинства:
    Все круто
  • Олександр С***

Годиник відповідає опису. Все супер. Ціна-якість відповідна.

Достоинства:
    Довго тримає зазяд
    Недостатки:
    Поки не знайшов
  • Андрій Д***

Гарний візуально і дуже функціональний смарт годинник

Достоинства:
    Співвідношення ціна-якість, яскравий великий амолед дисплей, великий перелік функцій і налаштувань, можливість відповідати на дзвінки, дизайн, ціна
    Недостатки:
    Критичних недоліків не виявлено
  • Олександр Ч***

Дуже хороший смарт годинник.

Достоинства:
    ШІ, GPS
    Недостатки:
    ШІ не розмовляє українською.
  • Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет корпуса: Stone. Цвет ремешка: Red

Годинник топчик

• Продавец  anytech

Доброго дня! Дякуємо за відгук.

• Лучечко Ю***

Все супер

• Кирилл М***

• Сергій Я***

годинник супер

Достоинства:
    багато переваг, основна перевага - ціна
    Недостатки:
    батарею хочеться більшу
  • Майзус М***

Дівчині сподобався дуже.

Достоинства:
    Приємно на руци лежить.
    Недостатки:
    Поки не виявили.
    • Представник бренду

Дякуємо за Ваш вибір! Миру і злагоди Вам!

• Ганна Т***

Отличные часы

• Вячеслав С***

Отличные часы, все меряют достаточно точно, правда батареи хватает на 5 дне максимум. Экран большой, разрешение экраны отлично, работает все плавно, программа Zepp просто огонь, питание по каллориям считается очень классно.

Достоинства:
    Часы для спорта
    Недостатки:
    Можно батарею чуть мощнее, но в целом норм
  • Максим К***

Чудовий годинник, з якісних матеріалів, гарний функціонал)

Достоинства:
    Матеріал якість, довго тримає батарея