Отзывы покупателей о Комп'ютерне крісло для геймера Anda Seat Phantom 3 L Pink (AD18Y-06-P-PV)

Оценка пользователей 4.42/5
  • Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крісло саме по собі жахливе, ставлю йому одиницю. До цього користувався кріслом HOTOR, яке було набагато дешевше, але, як виявилось, значно комфортніше. Ця так звана «гнучка» піна насправді дуже жорстка — сидіти майже як на дерев’яній поверхні, ніякої м’якості чи легкості не відчувається. Подушка ззаду лише займає зайве місце, без неї навіть зручніше. Спина почала боліти вже через 2–3 години, тож про довге сидіння мова не йде.

Основа пластиковa, газліфт виглядає дуже крихким. Окремо хочу зазначити, що на сайті вказана неправдива інформація: виробник у брошурі пише, що максимально допустима вага — 100 кг, а на Rozetka зазначено 150 кг. Насправді це крісло підійде лише для легких людей, студентів тощо. За зростом воно розраховане десь на 180–185 см, але точно не для людей із великою вагою чи більших габаритів.

На жаль, купив — тепер думаю повернути, хоча, схоже, це буде проблематично.

Достоинства:
    нема
    Недостатки:
    не треба це покупати

Доброго дня, Олег! Згідно з Законом України "Про захист прав споживачів" Ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів.

• Дмитро З***

Чудове крісло,тільки трішки тріщить

Достоинства:
    Хороша збірка
    Недостатки:
    Трішки тріщить

Добрий день, Дмитро! Дякуємо за корисний відгук, компанія Anda seat постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Кирилл Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Довго жаба мене давила купувати якесь там крісло. Але що я скажу, за компом я в середньому десь годин 5, іноді і більше і кожен раз коли я встаю з цього крісла мої думки тільки про те щоб туди повернутись, якби тут можна було матюкатись яб більш детально описав відчуття від користування але воно точно вартує цих грошей.

Достоинства:
    Якісна фурнітура, дуже зручне, легко збирається, приємне на дотик.
    Недостатки:
    Недовговічний матеріал, в мене все ок, але це поки що) і всеж таки мені на ньому не по вулиці їздити тож коли прийде час десь репнути тій єкокожі той ладно з нею, це домашні крісло.

Добрий день, Кирило! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Сергей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым

Пользуюсь пол года, пока. Качество нравиться, но по комфорту - не очень, на 3-3.5 балла из 5. Спине не очень удобно, как эту подушку не подкладывай, да и поправлять её после каждого вставания надоедает. И подлокотники тоже неудачные - слишком далеко они от спинки, локти просто висят в воздухе - мне это вообще не нравиться.

Добрий день, Сергій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Через рік скрипить кругом, спинка ручки.

Доброго дня, Дмитро! Вдячні за ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд Anda Seat надає обмінну та ремонтну гарантії на усі товари протягом 24 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Anda Seat!

• Сергей Г***

Ах...не крісло. Рекомендую

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Через 4 місяці зламалась рама сидіння, крісло підлітка вагою 65 кг, сподіваюсь відгукнеться представник постачальника.

Достоинства:
    зручне
    Недостатки:
    через 4 місяці зламалась рама сидіння

Доброго дня, Наталія! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым

В целом, отличное кресло. В использовании уже около года. Качество материалов хорошее, ничего не скрипит, не люфтит. Подушка для поясничной поддержки удобная, чего, наверное, не скажу о подушке для шеи. Знаю, что можно докупить отдельно подушку с таким же материалом, как и в поясничной и в более дорогих моделях там как раз так и есть. Дискомфорт немного есть, но это кому как. А так доволен, что за год использования кресло выглядит как новое и рабочий день за ним не вызывает дискомфорта.

Достоинства:
    Качество, удобство, практичность
    Недостатки:
    Жёстковатая подушка для шеи

Добрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Артём К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Цвет отличный, подлокотники удобные, но слегка туговаты, одна я редко меняю им высоту, так что это не большая пробема. Подушка под спину супер! Да и в целом замечательно кресло, работать с ним стало намного проще, каких=то страшных звуков не издает, ни скрипов, ни скрежета, даже когда его катишь, все супер. Сборка простая и понятная

Достоинства:
    Тихое, удобное, стильное, надежное
    Недостатки:
    неудобная подушка для головы =(

Добрий день, Артем! Дякуємо за корисний відгук, компанія Anda seat постійно працює над поркащенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Артём К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым

В целом замечательно кресло, работать с ним стало намного проще, каких=то страшных звуков не издает, ни скрипов, ни скрежета, даже когда его катишь, то все супер. Сборка простая и понятная

Достоинства:
    Удобное, приятное при прикосновении, стильное, надежное
    Недостатки:
    Немного неудобная подушка для головы

• Ксенія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуууууже задоволені цим кріслом. Якісне, стильне, приємна шкіра, всі шви ідеальні, металева конструкція. Сідає і розумієш, що крісло зроблене на совість. Рекомендую двома руками!

Достоинства:
    Мʼяке, дуже якісно зроблено, стильне, тяжке

Добрий день Ксенія! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням!

• Марина

Дуже комфортне крісло.
    Куплялося підлітку 175см для ігр та навчання.
    Добре підтримує спину, зручні положення спінки.
    Якісні деталі, легка збірка і зрозуміла пошагова інструкція з малюнками.
    Кріслом дуже задоволені

Достоинства:
    Зручне, красиве, якісні матеріали, легка збірка
    Недостатки:
    Не має

Доброго дня, Марина! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що ви відчули комфорт при сидінні на кріслі Anda Seat Phantom 3 Size L Black. Ми дуже раді, що якість збірки та матеріалів крісла відповідає вашим очікуванням. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым

Доставили під двері за 2 дні. Крісло просто ульот!

Достоинства:
    Комфортне, якісне крісло
    Недостатки:
    Не знайшов

Доброго дня, Михайло! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось крісло Anda Seat Phantom 3 Size L Black & Gold та ви отримали комфорт при сидінні. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Дуже зручне крісло, якісне та надійне)) довго обирала між цією та дорожчою моделлю anda seat, і ні крапельки не пожалкувала, що купила цю ))
    І зібрала його я сама дуже швидко і легко)

Достоинства:
    Працюю цілий день за ноутбуком, для спини це крісло величезний подарунок

Доброго дня, Ірина! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось крісло Anda Seat Phantom 3 Size L White. Чудово, що якість крісла відповідає вашим очікуванням. Користуйтесь з задоволенням.

• Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым

Не зміг стримати емоцій, почав сміятись в слух (коли вперше присів).
    Після старого крісла Cougar Armor One Black, це відмінність галактичних масштабів. Навіть не буду намагатись описувати різницю.
    Збірка по інструкції дуже проста і зрозуміла, впорається жінка та підліток.
    Тут можна довго та багато говорити про якість та переваги, але краще самому спробувати. І беріть до уваги що це саме бюджетне крісло у Anda Seat.
    Повністю вартує своїх грошей.
    Дякую Anda Seat , тепер я ваш фанат!

Достоинства:
    Це любов з першої спроби.
    Недостатки:
    Не помітив.

Доброго дня, Володимир! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що крісло Anda Seat Phantom 3 Size L відповідає вашим очікуванням. Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні нашим товаром.

• Костянтин

Висока якість легка збірка

Достоинства:
    Зручність,якість матеріалів
    Недостатки:

Доброго дня, Костянтин! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось крісло Anda Seat Phantom 3 Size L та якість його матеріалів. Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні.

• Лиза Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Якісне, м'яке та зручне крісло дуже добре вписалась в інтер'єр.

Достоинства:
    Зроблена з якісних матеріалів
    Недостатки:

Доброго дня, Єлизавета! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось крісло Anda Seat Phantom 3 Size L White. Чудово, що якість матеріалів та дизайн відповідають вашим очікуванням. Впевненні ви отримаєте гарний досвід у користуванні нашим товаром.

• Сергей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Удобная сборка, минимум разборных деталей. Подлокотники только вверх вниз и в ширину, углов наклона нет как написано в характеристике, для меня не опускаются достаточно низко. Под голову подушка не удобная, под спину в самый раз. Пластик прикрывающий механизм опускания сидения выгнут и не закрывает его. Вполне достойное кресло.

Доброго дня, Сергій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось крісло Anda Seat Phantom 3 Size L Black. Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні нашим товаром.

• Ірина Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Якість збірки- чудова, крісло добротне, збирається легко.

В родині вже є крісло від Анда - Кайзер3. З другим хотіли зекономити і взяли Фантом. Після звичайного стільця Фантом напевно, що небо і земля, проте після досвіду з Кайзер 3 Фантом виявився менш зручним, ніж очікувалося. До хорошого звикаєш швидко:)

Можливо це індивідуальна особливість, але подушка під поперек виявилась незручною, без неї було краще. Подушка під голову при зрості 160 см теж без користі.

Ну і механізм гойдання у порівнянні з Кайзер 3 - примітивніший, звісно.

Дякую Розетці, оперативно повернули і придбали Кайзер 3.

Достоинства:
    Якісна збірка, легкість збирання
    Недостатки:
    Подушки виявились незручними

Доброго дня, Ірина! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви змогли обрати крісло для себе та отримуєте зручність при сидінні. Бажаємо гарного досвіду у користуванні нашим товаром.

• Григорий Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За 5 місяців зламалась рама в районі механізму наклону спинки. Вага людини яка користувалась 110 кг, ріст 190. механізм гойдання був задіяний рідко.

Достоинства:
    На вигляд якісне
    Недостатки:
    Не дуже якісне, опис і характеристики в магазині не відповідає товару

Доброго дня, Григорій! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що трапилась така ситуація з кріслом. Для вирішення зверніться, будь ласка, до сервісного центру Anda Seat за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, наші менеджери з любовʼю у найкоротші терміни відремонтують або пошкоджений елемент, відповідно до експертного рішення центру. Сподіваємось надалі ви отримаєте виключно гарний досвід у користуванні нашим товаром.

• Олександра

Все супер!
    Якість відмінна, товар чудовий)

Достоинства:
    Зручніть, якість
    Недостатки:

Доброго дня, Олександра! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що якість крісла Anda Seat Phantom 3 Size L Black підійшла вам. Чудово, що його зручність відповідає вашим очікуванням. Бажаємо гарного досвіду та задоволення від користування нашим товаром.

• Данило Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудове крісло за адекватні гроші. Добротня якість матеріалів, а також подушка для поясниці прям в серденько

Достоинства:
    Висока якість еко шкіри, 2 подушки, дизайн
    Недостатки:
    Не знайшов

Доброго дня, Данило! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що крісло Anda Seat Phantom 3 Size L Black сподобалось вам. Ми дуже раді, що якість матеріалів та подушка відповідають вашим очікуванням. Бажаємо гарного досвіду та задоволення від користування нашим товаром.

• Анонім
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крісло не погане. Майже нічого не скрипить, інструкція добре зроблена ще є Українська мова за що респект. Складається не слкладно. Єдиний поки мінус це те шо підлокітники дуже бовтаються. А так всім іншим в принципі задоволений. Але трошки завищені ціни тому як все не металеве і деякі деталі із пластмаси. Таке крісло вартує десь до 7 максимум

Достоинства:
    Зручно сидиться
    Недостатки:
    Болтаються підлокітники дуже
    Ціна трохи завищена

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви легко зібрали крісла та вам зручно у ньому сидіти. По ситуацію з підлокітниками, перевірте чи гарно вони прикручені, якщо все гаразд зверніться, будь ласка, до сервісного центру Anda Seat, за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, наші менеджери з любовʼю у найкоротші терміни вирішать вашу ситуацію або замінять крісло на нове, відповідно до експертного рішення центру. Впевненні, що надалі ви отримаєте повне задоволення від користування.

• Денис Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым

Якісне крісло за свої гроші.
    Все швидко доставили

Достоинства:
    Зручне

Доброго дня, Денис! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам сподобалось крісло та ви відчули його зручність. Сподіваємось ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні нашим товаром.

• Михайло Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купив крісло 7 місяців назад. За цей час не з'явилось ані найменших скрипів. Трішки затерлось покриття на бильцях і самі бильця трохи розбовтались, але це ніщо у порівнянні з уіма попередніми кріслами. Дуже зручна підкладка під спину, покупкою задоволений максимально

Достоинства:
    Чудова якість
    Недостатки:
    Пару разів переставало працювати "гойдання", але це вирішувалось підкручуванням регуляторів

Доброго дня, Михайло! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно, що ви ділитесь своїм досвідом у користуванні кріслом. Чудово, що ви відчули гарну якість та в цілому залишились задоволенні. Якщо в подальшому ситуація з механізмом "гойдання" буде критичною та знову буде вас турбувати, зверніться, будь ласка, до сервісного центру Anda Seat за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, наші менеджери з любовʼю у найкоротші терміни відремонтують механізм або допоможуть вирішити ситуацію, відповідно до експертного рішення центру.

• Євгеній С***

Круте крісло, дуже зручне

Доброго дня, Євгеній! Дякуємо за відгук та вибір бренду Anda Seat! Ми раді що забезпечили вас комфортним сидінням, яке відповідає вашим потребам. Щасливі розуміти, що ви отримуєте задоволення від користування та бачимо, що крісло чудово підходить до вашого інтер'єру. Бажаємо приємного користування в подальшому.

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Кріслом задоволений на всі 200%. Дякую!)

Достоинства:
    Ціна, якість матеріалів, добре запаковано.
    Недостатки:
    Немає.

Добрий день, Віталій! Вдячні вам за відгук. Ви робите нас кращими! Користуйтесь із задоволенням. З повагою, Anda Seat!

• Татьяна

Отличное кресло

Достоинства:
    Удобное и ровное кресло, очень крутой стиль
    Недостатки:
    Подушка для спины не крепится, а просто лежит, также нет регулировки подлокотников, только вверх вниз.

Добрий день, Тетяна! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Подушка до крісла Phantom 3 Size L дійсно не кріпиться і це є її особливістю. Оскільки,кожен раз коли подушка відходить від спини та падає - це ознака того,що ви почали сидіти не правильно. З часом,до цього звикаєте і починаєте вже самостійно сидіти правильно,не думаючи про це. Також крісло Phantom 3 має 2D підлокітники, інші моделі Anda Seat мають 4D підлокітники. З повагою,Anda Seat!

• Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороше крісло, якісне, дерматин міцний, рватися не повинен. НІчого не скрипить. Посадка зручна, особливо допомагає регулювання нахилу спинки. Подушки під спину і голову дуже в тему. Але само сидіння жорстке, і після години-двох сидіння це дається взнаки, і передній край сидіння починає врізатися в ноги. Явно треба щось підкладати, а підкладку потрібного розміру не так просто знайти. Мені ще довелося підкладати під задні болти кріплення проставки висотою пару см, і замінювати болти, щоб виправити нерегулюємий постійний нахил сидіння назад. Одним словом, на старому дешевому кріслі з тонкого ковзаючого дерматину можна було висидіти довше без дискомфорту.

Добрий день,Михайло! Дякуємо за відгук на вибір Anda Seat. Згідно до Закону України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів, не рахуючи дня купівлі. Також бренд Anda Seat надає гарантію на усі товари протягом 24 місяців з дати покупки. Будь ласка, зверніться до сервісного центру Anda Seat за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, наші менеджери з любовʼю у найкоротші терміни вирішить будь-яке ваше питання, адже ми прагнемо забезпечити комфортне сидіння для Вас. З повагою, Anda Seat!

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Вчера забрал кресло, розетка оперативно доставила, курьером, прямо под дом.
    При сборке, плюсом отмечу хорошо упакованные все детали, подробная инструкция.
    Само сидение, сделано не плохо, вроде бы удобное.
    Но минусов очень много, по сути, кресло завышено в цене, процентов на 20-30, повелся на рекламные ролики и проплаченных блогеров, у которых один и тот же текст "У андасит свое производство", "Не так как у всех, премиум кресла".
    По минусам: сэкономили везде где только могли.
    -Колесики пластиковые самые дешевые которые нашли.
    -Пластиковая крестовина, с отклеивающимися наклейками стрелками на верхней части
    -в описании обещали подушку с эффектом памяти, под голову, по факту обычный синтапон из бюджетного сегмента
    - механизм качания - самый простой, как у кресел из бюджетного сегмента
    - При обращении в сервис, при указании несоответствия описания, отказали менять подушку или купить за свои деньги. (в итоге сходил в магазин рядом с домой, и купил себе такую подушку за 350грн, поменял, теперь можно сидеть) Хотя в гарантии указано что несоответствие с описанием, они решат в ущерб себе и чтоб клиент был доволен. (скрины прикрепляю к озыву, с характеристиками и гарантией с сайта производителя)

В итоге, вывод: На кресле сэкономили где только можно, поддержка не отвечает за свои слова, по факту гарантия сомнительная и будут морочить голову и искать оправдания по любому поводу. Цена завышена на 20-30% от рынка и якобы премиальность бренда - это все раклама, не видитесь. За эти деньги есть и другие варианты с лучшей начинкой.

Достоинства:
    Хрошо упакованы все детали, сама основа кресла выглядит добротно, внешне симпатичное
    Недостатки:
    самые дешеве колесики, пластиковая крестовина с отклеивающимися накладками, самый дешевый механизм качания за 400грн, подлокотники не лучше чем в кресле в 2 раза дешевле, экономия на подушке под шею

Добрий день, Сергій! Вдячні вам за відгук. Згідно до Закону України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів, не рахуючи дня купівлі. Також Бренд Anda Seat надає гарантію на усі товари протягом 24 місяців з дати покупки. Будь ласка, зверніться до сервісного центру Anda Seat за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, наші менеджери з любовʼю у найкоротші терміни вирішить будь-яке ваше питання, адже ми прагнемо забезпечити комфортне сидіння для Вас. З повагою, Anda Seat!

• Даниил С***

Ответ от представителя компании не о чем. Мы и так знаем свои права.
      Тем временем на сайте andasear просто поменяли информацию про подушку, когда здесь все еще memory foam.
      Может люди выбирают именно за этим.
      Тоже был неприятно удивлен, тому что описание не сооствествует комплектации.

Добрий день, Данило! Дякуємо вам за відгук та активну зацікавленість в виправленні помилки в контенті. Завдяки вашому відгуку, покупці зможуть дізнатися правильну інформацію та зробити правильний вибір. Ми оперативно займаємося зміною інформації щодо наповнювача в подушці для шиї Anda Seat в моделі крісла Phantom 3, оновлення здійсниться найближчим часом. Дякуємо за вибір Anda Seat. З повагою, Anda Seat!

• Іван Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым

Уже пользуюсь несколько месяцев, все идеально. За свою цену просто топ. Советую

Достоинства:
    Много
    Недостатки:
    Нету
  • Vet
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Ездил по мебельным магазинам, сидел в "геймерских креслах" за 4-9к грн, они все люфтили и скрипели уже в магазине.
    По сравнению с ними это кресло небо и земля. Комплект пришел полный, без поврежденных деталей. Собирать 10-15 минут.
    С ростом 174, и весом 77кг размер L идеально подошел. Хотелось бы опускать немного ниже подушку для головы, но форма спинки это не позволяет, врятли это недостаток.

Достоинства:
    На вид - дорого багато, тактильно - приятное.
    Недостатки:
    Пока не обнаружил

Добрий день! Вдячні вам за відгук. Ви робите нас кращими! Користуйтесь із задоволенням. З повагою, Anda Seat!

• Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым

Соблазнила бесплатная адресная доставка. Привезли, всё отлично, начал собирать и отверстия под винты спинки с сидением не совпали. Чтобы понять брак или у меня руки кривые написал даже в офф поддержку Anda Seat. У меня запросили фото и подтвердили, что брак. Вот тут начинается самое интересное.
    Мне пришлось всё обратно паковать и на такси везти его в отделение розетки, там его осмотрели и сделали заказ на обмен. Почему-то у них не было возможности заказать вновь адресную доставку (пускай уже и за мой счёт), а только к ним же на отделение. По итогу через несколько дней я пришел забирать стул и опять своими силами на такси везти 30кг коробку домой. Напомню, адресная доставка была неплохой мотивацией заказать его, а по итогу я катался со стулом вдвое больше.
    Со вторым стулом уже таких проблем не было. Понравилось как оно всё было компактно упаковано, я довольно быстро собрал его по инструкции и теперь всем доволен.
    1 фото всё хорошо
    2 фото отверстия отсутствуют (они есть, но не совпадают с креплением)

Достоинства:
    Качественные материалы
    Недостатки:
    Брак
  • Шеремета Н*** Васильович
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с золотистым

Дуже задоволений цією покупкою!
    Крісло дуже зручне і одне з найкращих в цьому ціновому сегменті.Довелося трошки повозитися з закручуванням гайок,але це дрібниці.

Достоинства:
    Комфорт,зовнішній вигляд,матеріали
    Недостатки:
    Поки не помітив
  • Анастасия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Здравствуйте!
    Получила кресло, оно просто прекрасное, цвет шикарный. Собирается достаточно просто, многие соединения магнитные и детали сами становятся на свои места. Болты реально нужно вкручивать по инструкции, чтобы все они правильно вкрутились и не было перекосов.
    Подушка под спину очень удобная, подушка под голову была немного твёрдая, но с неё можно вытащить лишний наполнитель.
    Приятный на ощупь материал, аккуратные швы. Регулируется угол наклона спинки, высота кресла, высота и ширина до подлокотников.
    Мой рост 1.6м - сидеть удобно.

У меня только один вопрос, можно ли как-то изменить угол наклона сидения? Потому что сейчас у меня колени выше таза и для меня это не очень удобно.

• Денис О***

Креслом доволен
    Не люфтит, не скрипит, кожа тоже звуков не издает. Качество материалов хорошее, сборка прошла легко и приятно. Даже болты были высокого качества и приятные на вид)
    Не знаю, как долго проходит эта кожа, но надеюсь, долго. Выглядит износостойкой и крепкой. Кресло приятное и удобное и качество ощущается. Был микро-деффект на подлокотнике , фото приложу. Оценку за это не понижу , это не страшно)
    Сами же подлокотники мягкие и приятные.
    Рекомендую
    Дальше буду наблюдать и со временем дополню свой отзыв

Достоинства:
    Качество материалов и комплектующих
    Легкая сборка
    Упаковано отлично и приятно
    Хорошая фирма и сервис
    Удобное кресло без излишеств
    Недостатки:
    Микро-деффект на подлокотнике
    • Микита К***

Как показывает себя кресло в эксплуатации по прошествие полугода?