Отзывы покупателей о Портативная Газовая Плита-обогреватель Orcamp В Пластиковом Кейсе И Баллоном. (203397)
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Подаруй
Довго боялась таким приладом користуватись - нарешті наважилась. Плитка хороша, готувати зручно. Здається надійною. Головне інструкцію уважно прочитати (знайшла в інтернеті), бо оригінал турецькою.
- Достоинства:
- Швидка доставка, здається надійною
- Недостатки:
- Не виявлено поки
- Євгенія М***Продавец: ГрупОн
Приїхла інша плитка дуже поганої якості. Продавець радо користується ситуацією в країні. При зверненні написали - повертайте легким поверненням, і вони ж знають що цю сама наступним впхають
А я сиджу і думаю я більше хочу гарячу їжу чи плитку яку замовляла- Достоинства:
- Таки доставили
- Недостатки:
- Приїхала інша китайська плитка
- Ольга Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: MastInTrade
Работает исправно, рекомендую
- Достоинства:
- Качество
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Подаруй
Хороша плита.
- Достоинства:
- Якість матеріалу.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- РусланаОтзыв от покупателя. Продавец: TOK
Плитка працює на відмінно. На вигляд дуже якісна. Є гарантійний талон на шість місяців. Щиро дякую за швидке відправлення)
- Достоинства:
- Набагато краща та надійніша за дешеві аналоги.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Олег Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: SAYTON
Просто плита, которая выполняет свои функции. Придраться не к чему) Кейс для хранения удобный
- Достоинства:
- Работает, как надо
- Недостатки:
- Не нашел
- Герасименко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Подаруй
Працює нормально, однин балон використовувую понад 2 години, ще не закінчився.
Відсутність інструкції, зрозумілою мені мовою, збентежила. Добре, що знайшлася людина, яка підказала, що п‘єзо зпрацьовує, коли повернути регулятор до «щелчка», а потім регулювати полум’я. З всім іншим, розібралася.
Легко використовувати.- Достоинства:
- Плитка легка у використанні, легка вага, має кейс для зберігання, балон - в комплекті.
- Недостатки:
- Відсутня інструкція українською мовою, як і російською. Для мене, та що є, абсолютно не корисна.
- Евгений Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SAYTON
Очень быстрая доставка ,спасибо) Плита качественная ,только получили ,пока наблюдаем
- Недостатки:
- Не выявленно
- Продавец SAYTON
Дякуємо, що поділилися враженнями! Нам приємно, що Ви задоволені!
З повагою, продавець SAYTON.
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: SAYTON
швидко доставили без зайчих питань та підтверджень. пічка гарна, працює. балон в комплекті є плюсом
- Продавец SAYTON
Дякуємо, що знайшли час для написання відгуку. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені!
З повагою продавець SAYTON.
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: SAYTON
Дякую продавцю за якісний товар, перевірили і все працює, а також хочу відмітити якісну збірку та матеріал виробу, товщина металу доволі хороша. Дуже рекомендую!
- Продавец SAYTON
Дякуємо за зворотній зв‘язок! Ми дуже раді, що Вас усе задовольнило. Бажаємо Вам приємного користування!
З повагою, продавець SAYTON.