- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Черный. Длина кабеля: 5
5 розеток + USB-порти ,можна одночасно підключити кілька пристроїв. Продовжувач топ!
- Продавец SmatX
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що якість та місткість нашого мережевого подовжувача повністю виправдали ваші очікування. Це дійсно чудовий вибір для безпечного та зручного живлення комп'ютера, монітора та гаджетів. Користуйтеся із задоволенням та гарного вам дня!
- Виталий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Bazarnyk. Цвет: Черный. Длина кабеля: 5
Дякую
Дякуємо за Ваш відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Микита Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Bazarnyk. Цвет: Белый. Длина кабеля: 3
Брали через велику кількість розеток і наявність USB та Type-C, щоб не займати окремі зарядні блоки. Кабель достатньо довгий, тому зручно розмістити там, де потрібно. Якість хороша, покупкою задоволені.
Дякуємо за Ваш відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Геннадій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Bazarnyk. Цвет: Черный. Длина кабеля: 5
Хороший мережевий фільтр. Пластик якісний, не нагрівається, працює без зауважень. Зарядка через USB і Type-C швидка, зручно для різних пристроїв.