Отзывы покупателей о Сухой корм для взрослых стерилизованных котов Benvenuti STERILIZZATI 14 кг (4820235901899)

Оценка пользователей 4.63/5
  • Вікторія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KicKic. Вес 1 шт: 3 кг

Корм класний. Моєму улюбленцю сподобався. І вагу не набирає. Замовляю другий раз.

• Галина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Вес 1 шт: 3 кг

Корм отличный, кошка привередливая в еде, но ест с удовольствием!

• Ірина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KicKic. Вес 1 шт: 3 кг

Кіт вередливий, але цей корм їсть. Я задоволена.

• Елизавета Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Animals. Вес 1 шт: 3 кг

Спробували цей корм вперше, коту сподобався, а як далі буде почуватися, подивимось. Гарне пакування з ліпкою застібкою

Достоинства:
    Ціна, котик їсть із задоволенням
    Недостатки:
    Поки не виявили
  • Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Animals. Вес 1 шт: 3 кг

Купила корм, орієнтуючись по відгукам. Не знаю, чого його так хвалять, моїм котам взагалі не сподобався. Різкий, неприємний запах.Навіть дворові коти не дуже їдять.

Достоинства:
    Не дорогий
    Недостатки:
    Котам не сподобався
  • Инна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Animals. Вес 1 шт: 3 кг

Першій раз купила цей корм випадково - тепер чекаю, коли він зникає з продажу - його появу. Чекаю саме на нього. Ну, просто суперовий корм. Здається - виробництво Німеччина. Те що котики їдять з задоволенням - це одне. Але те, що вони стали виглядати ідеально - це взагалі загадка. Вовна блищить, не сиплеться, носи рожеві - мабуть, додані якісь вітаміни. Або просто якісний склад.
    Окрема подяка продавцям - і за контракт з Розеткою (можна забрати в пункті видачі мережі безкоштовно) і за постійне СМС-інформування на якій стадії оформлення товар знаходиться.
    Корм щиро рекомендую кошатникам (тільки мені залиште).
    Командам зоомагазину та Розетки - удачі в бізнесі на багато гарних покупців.
    щасти

Достоинства:
    Ціна та фасування великої ваги. Дяк.
    Недостатки:
    Нема. Точно нема.)
    • Продавец  Animals

Дякуэмо вам, за такий відгук. Гарного вам дня)

• Инна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Animals. Вес 1 шт: 3 кг

Класний корм. Два місяці чекала, коли з'явиться у продажу саме цій корм. Раджу власникам привередливих котиків. Ціна, якість, обслуговування - все на висоті. Дякую.

Достоинства:
    Ціна, якістт
    Отзыв от покупателя. Продавец: Animals. Вес 1 шт: 3 кг

Враховуючи стрімкий ріст вартості товарів, вимушена була спробувати перейти з Супер Преміум на корма класу Преміум. Не пожаліла. Класний, якісний корм. Котики їдять із задоволенням. Окрема подяка продавцю, що уклав договір на доставку через Розетку. Зручно, не дорого, без проблем.

Достоинства:
    Ціна та фасування великої ваги. Дяк.
    Недостатки:
    Нема.