Отзывы покупателей о Магнитный конструктор в стиле Minecraft TW-12 Pink 100 блоков Майнкрафт детские конструкторы для девочки
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Нормальний набір за свою ціну. Магніти тримають добре, деталі з'єднуються без проблем.
- Ярослав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Дитині дуже сподобався, особливо те, що можна постійно щось перебудовувати. Одну конструкцію зібрали, потім зробили вже свою.
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Брали на подарунок. Подарунок сподобався, дитина відразу попросила відкрити і почала збирати.
- Назар Б***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Зручно, що після гри все можна швидко розібрати й скласти щось нове.
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Відправка швидка. Конструктор класний, дитина задоволена.
- Достоинства:
- Швидка відправка
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Все супер дитині подобається рекомендую , продавець швидко все відправив прийшло задоволений
- Достоинства:
- Бистро відправили товар супер
- Валерия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Деталі добре зроблені, яскраві, легко з’єднуються, дитині було цікаво складати.
Окремо хочу відзначити продавця: швидко відправили, все було добре запаковано, жодних проблем із замовленням. Дякую за чудовий товар і сервіс! Рекомендую - Нестеров М***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Замовили на подарунок! Дитині дуже сподобалось. Сказала, що це найкращий конструктор!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Дитина дуже задоволена конструктором. Навіть старша була зацікавлена) Якість гарна і швидка доставка. Рекомендую!
- Достоинства:
- Діти грались пів дня
- Недостатки:
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Замовляла на подарунок, дитина задоволена
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Цікавий, легкий. Дитина задоволена
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Дуже сподобався)))) доньці 6 років, складає з нього різні локації. Якість хороша, магніти добре тримаються.
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Купили магнітний конструктор на день народження доньці, 4 роки. Дуже задоволені купівлею, конструктор цікавий, приємний на дотик, затягує у будування. Доня грається вже кілька днів поспіль самостійно
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Швидка доставка, гарний вигляд.
Дитина залишилась задоволена. - Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Донька просто закохалась у цей рожевий замок Дуже гарний та захопливий набір.
- Ніка О***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Купували на день народження, подарунок вийшов супер. Якість хороша, усе прийшло ціле та гарно запаковане.
- Ліза К***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Яскраві кольори, багато деталей і цікава тематика. Дитина із задоволенням будує замки та вигадує свої історії.
- Олеся І***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Дуже красивий набір, рожевий замок виглядає просто чудово. Донька була в захваті від подарунка.
- Валерій К***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Чудовий набір для творчої гри. Дитина зайнята надовго, розвиває уяву та дрібну моторику.
- Даша А***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Хороший конструктор, магніти тримають міцно, деталі легко з’єднуються. Доньці дуже сподобався.