Отзывы покупателей о Магнитный конструктор в стиле Minecraft DCM-16 Red 100 блоков Майнкрафт детские конструкторы для мальчиков
- Кучук Д***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Швидко відправили. Товар топ
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Хороший набір для Minecraft. Яскравий, деталі легко з'єднуються між собою.
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Якісний і чудовий набір. Дитина в захваті!!!
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Чудовий магнітний конструктор. Дитина 6 років грається з задоволенням. Якість на хорошому рівні.
- Сучков О***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Дуже сподобався конструктор. Грався навіть сам. Рекомендую товар і продавця. Все надіслав вчасно і якісно. Подарунок дуже сподобався. Дякую.
- Достоинства:
- Простий і креативний спосіб замінити онлайн гру або мобільний девайси. Наче і про гру але руками і офлайн.
- Недостатки:
- Не має
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Дякую! Дитина задоволена!
- Альона М***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Дякую магазину за чудовий конструктор.
Дуже якісний. Племінник задоволений. Колекція стала більшою і можливості творити розширені.
Все було швидко, оперативно, якісно
Магазину бажаю успіхів
До нових замовлень - Марина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Чудовий конструктор. Купувала на подарунок хрещенику. Дитина в захваті, доставка швидка, без зайвої комунікації з магазином
- Достоинства:
- швидкість доставки і ціна
- Недостатки:
- не виявлено
- Эсмира Г***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Супер. Нам очень понравился конструктор, дочка играла с ним с большим удовольствием.
- Єлизавета К***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Дуже крутий та якісний конструктор. Дитина задоволена.
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Замовляла на подарунок . Дитина в захваті , і також . Дякую за швидку відправку і якісний конструктор ))))
- Достоинства:
- Швидко якісно
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Конструктор придбавався на подарунок (батьки звузили напрямок пошуку). Дитина залишилась задоволеною. Кубики добре магнітяться, мають акуратний приємний вигляд, упаковка доволі цупка і тримає форму. Розмір кубіків зручний, розвиває дрібну моторику рук і уяву малюка, кольори насичені, проте не дратують око. Дякую продавцю за гарне обслуговування, все чітко і зрозуміло. Конструктор однозначно рекомендую!
- Аліна З***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Брала на подарунок, іменинник щасливий, мріяв про такий конструктор
- Олександр Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Брали на подарунок. Дитина задоволена)
- Инна З***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Дуже задоволені вибором продавця і нашим замовленням. Конструктором задоволенні.
- Достоинства:
- Все супер,добре магнітиця, гарні кольори,якісно виконаний кожен кубик.
- Надія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Купували на подарунок дитині. Все супер!) Гарно запаковано. Швидка доставка!
- Станіслава К***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Чудовий конструктор, дитина задоволена. Дякую магазину за оперативну відправку і гарне обслуговування
- Иван Д***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Все дуже добре
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Дуже гарний конструктор, дитина в захваті.
- Ірина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Дуже класний конструктор. Замовляли на подарунок, все прийшло швидко) дитина дуже задоволена.
- Іван Д***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Конструктор сподобався з першого дня, син тепер постійно щось будує Деталі тримаються добре.
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Гарний варіант для розвитку фантазії та моторики. Син сидів з ним пів вечора, не могли відірвати від гри.
- Каріна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Один із найкращих наборів у цій ціні. 100 деталей вистачає для творчості та довго не набридає.
- Дмитро А***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Купували на подарунок, дитина залишилась у захваті. Якість хороша, пластик міцний, без стороннього запаху.
- Валерій З***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Дуже сподобалась тематика Minecraft. Деталі яскраві, магніти тримають добре, усе легко складається.
- Едік Н***Отзыв от покупателя. Продавец: JulySuperShop
Чудовий набір для знайомства з магнітним конструктором. Деталі легкі, добре з’єднуються, дитина швидко розібралась і грається сама.