Отзывы покупателей о Мультитул Multi Tool Ganzo G303, серебристый

Оценка пользователей 4.62/5
  • Илья Б***

Советую брать хороший интернет

Достоинства:
    Качество цена
    Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!

• Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Зручна річ,особливо для військових.Займає мало місця в рюкзаку,але виконує багато функцій.

Достоинства:
    Компактність і надійність.
    Недостатки:
    Не виявив.

Дякуємо, що обрали нас! Бажаємо якнайшвидшої Перемоги, нехай мультитул допомагає! Завжди чекаємо на ваші нові замовлення!

• Наталя А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Мультитул Ganzo G303 купляла для чоловіка, але іноді і сама ним користуюсь. Дуже гарна річ, все працює без нарікань, багато корисних інструментів, але немає нічого зайвого. Подобається його невеликі розміри, які і в рюкзак, і в машину, і в жіночу сумочку можно покласти, не займає багато місця. Вважаю, що підійде, як подарунок для любого чоловіка/юнака, незамінна річ.

Добрий день!
      Дякуємо, що обрали нас. Користуйтеся із задоволенням! Обов'язково звертайтеся, якщо знадобиться щось ще.

• Максим Ф***

Хорошая вещь

Достоинства:
    Цена

Добрий день!
      Дякуємо вам за вибір! Нехай покупка радує і приносить користь. Чекаємо на ваші нові замовлення!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Гарне співвідношення ціни та якості.

Достоинства:
    Компактнісь.
    Недостатки:
    Не виявив.

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Хороший мультитул за свої гроші

Дякуємо, що обрали нас! Бажаємо лише приємних емоцій від використання і завжди чекаємо на ваші нові замовлення!

• Баранецький Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Зовсім непогано , недоліків не знайшов
    Рекомендую

Достоинства:
    Зручний, все в одному місці
    Недостатки:
    Не знайшов

• Норчук С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

За свої гроші навіть дуже. Дуже вразили ножиці.

• Данііл П***

Чудовий мультитул

Вітаємо! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук. Приємно знати, що все добре і покупка виправдала ваші очікування. Звертайтеся до нас знову!

• Тарас Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Свою функцію підручного інструменту виконує. Гарний варіант за свою ціну.

• Михайло Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Гарний мультітул. Основні базові інструменти наявні. Є насадка та різні біти для викрутки. Приємно вразив якістю чохол.

Достоинства:
    Ціна.
    Недостатки:
    Поки не виявив.
  • Євген Е***

Ціна/якість чудовий варіант

Вітаємо! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук. Раді що все добре і покупка виправдала ваші очікування. Звертайтеся до нас знову!

• Олексій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Конструкція непогана. Інструменти мають фіксатори у відкритому положенні. Руків’я плоскогубців також фіксуються. В цілому, мультитул виготовлений якісно. Інструменти мають точну форму, гарно заточені. Хід у шарнірах чіткий, без люфту.

Непоганий набір інструментів. У комплекті адаптер і 9 біт (хрестоподібна та пласка викрутки та шестигранник, по три розміри кожного типу).

Ніж має розміри 74×16×2,4 мм.

Ножиці зручні та досить великі (довжина лез - 32 мм).

Напилок також виконує функції лінійки на 2 дюйми або 70 мм.

Пилка з подвійними зубцями складної форми. Гостра, довжина 70 мм.

Кусачки мають змінні леза. Гострота і точність виготовлення дозволяють кусати тонкий провід.

Хрестоподібна викрутка (тип PH1), яка також призначена для встановлення адаптера для біт, має розмір у перерізі 5×5 мм. Для великих гвинтів (адаптер з бітою PH3) викрутка може бути недостатньо міцна.

Сталь 420 — корозійностійка та має середню твердість, що забезпечує середню тривалість збереження гостроти інструменту.

У комплекті є гарний чохол з окремим відділенням для біт і адаптера та кріпленням на ремінь.

Про деякі недоліки. Губки плоскогубців не зовсім паралельні (див. фото). Встановлений адаптер для біт хитається. Адаптер контактує з квадратною поверхнею викрутки мультитула, на яку він одягається лише на 3,5 мм. Можливо, цього достатньо для роботи, але хитання і люфт не дають чітко зафіксувати викрутку, що може бути потрібним для щільно затягнутих гвинтів. Кінець викрутки мультитула точково впирається у магніт всередині адаптера. Пласкі інструменти (ніж, напилок, ножиці, пилка) тримаються на гвинтах з великими пласкими голівками. З таким кріпленням може бути обмеженим зусилля, з яким можна працювати інструментом.

У підсумку, мультитул виглядає дуже якісним у порівнянні з подібними мультитулами і звичайними кишеньковими ножами. Може використовуватися для різних завдань, але з обмеженням зусилля, що в принципі відноситься і до інших подібних інструментів.

Достоинства:
    Гарна якість. Непогана функціональність і комплектація. Гарна ціна зі знижкою.
    Недостатки:
    Конструкція адаптера викрутки - не для великих зусиль.

Олексію, добрий день!
      Дякуємо за такий ґрунтовний та професійний аналіз інструменту. Ви абсолютно праві, цей мультитул розроблявся як універсальний кишеньковий помічник для повсякденних справ, тому він дійсно має обмеження за рівнем максимального навантаження. Поради щодо роботи з адаптером викрутки та губками плоскогубців ми обов'язково передамо розробникам для покращення наступних версій моделі.
      Раді, що загалом якість, комплектація та ціна зі знижкою залишили приємне враження. Приємного та довгого вам користування!

• Дмитрий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Гарний мультітул, свої функції виконує.
    Люфтів немає. Для ще кращої надійності можна біти замінити, але і цих вистачає за очі. Чохол розрахований і на мультітул, і на біти. Якщо хочеться компактніше можна придбати стандартний ганзовський чехол для ножа

Достоинства:
    Нема люфтів, якіть

Добрий день! Дякуємо за вибір нашого магазину та зворотний зв’язок. Нам важливо знати, що ви залишилися задоволені покупкою та якістю обслуговування. Користуйтеся із задоволенням і обов'язково звертайтеся, якщо знадобиться щось ще — завжди допоможемо з вибором.

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Зручний, не громіздкий, є замки. За пів року активного використання зламалася лише викрутка і то лише з необережності

Достоинства:
    Невеликий, є замки, чохол, добре точиться
    Недостатки:
    Суттєвих не виявив

• Діма
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Якісна річ за свої гроші.

Достоинства:
    Надійна збірка, матеріали.
    Недостатки:
    Не знайшов.

• Кирило Ч***

Протестив:
    -З коробки на з'єднаннях є масло
    -Трохи ходить в руках при натисканні, але то особливість конструкції/матеріалу
    -Все добре наточене, користуватись можна одразу після розпаковки
    -При користуванні плоскогубцями НЕ ріже руки як деякі моделі, тут однозначно
    -Толковий напилок

Наразі тільки позитивні враження за поточну вартість

Достоинства:
    Описав
    Недостатки:
    За поточну вартість - незначні, не вартують уваги

• Володимир В***

У використанні два роки.
    Поки все працює, нічого не зламалось.
    Добротний мультитул.

Достоинства:
    Добротний мультитул.
    Недостатки:
    Поки не знайшов.

• Катерина В***

Дякую. Швидка доставка.
    За таку ціну гарний подарунок чоловіку!!!!!!

Достоинства:
    Ціна і якість
    Недостатки:

Добрий день! Дякуємо, що обрали нас і знайшли час на відгук. Приємно знати, що товар вам підійшов і відповідає очікуванням. Нехай покупка служить довго та надійно. Якщо знадобиться щось ще — ми завжди на зв'язку!

• Євген Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Товар відповідає опису і фото ( навіть краще))). Хто сумнівається раджу купити, у мене нічого не люфтить, потужний, гарний мультитул. Ціна - якість - функціонал на висоті.

Достоинства:
    Ціна, функціонал.
    Недостатки:
    Бітотримач мені не дуже подобається, магнітик виймається, трішки слабенький. Але це роботі не дуже заважає.

Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви задоволені покупкою. Нехай річ служить довго і надійно. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!

• Панас Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

За таку ціну чудовий інструмент. Мені його вистачало для використання в домашніх умовах.

Достоинства:
    Все чудово за цю ціну.
    Недостатки:
    Не виявлено.

Добрий день! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук. Приємно, що ви задоволені якістю товару. Нехай покупка радує і надійно виконує свої завдання. Звертайтеся до нас знову, завжди готові запропонувати щось цікаве!

• Светлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4Line

Він коштує своїх грошей. Добра річ.

• Продавец  4Line

Вітаємо! Раді, що змогли виправдати Ваші очікування!

• Николай С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Відмінно добре підходить для роботи

• Валерій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Багато корисних функцій, навіть ножиці. Поки що мало користувався, але подобається дуже. Фірма себе добре зарекомендувала, тому надіюсь буде служити довго

• Іван Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Тримаючи в руках він трішки важкенький. Це точно не алюміній)
    Товщина ножів напильника мені подобається а також їхня заточка також дуже подобається ножовка.
    На мою думку метал трішки м'який тому що коли я зжимаю в руці ручки плоскогубців зжимаються приблизно на 5 мм.
    Хоча якщо взяти до уваги звичайні плоскогубці теж якщо нажавши вони трішки згинаються в ручках.
    Поспілкувавшись з колегами та навіть із консультантом в пункті видачі rozetka всі характеризують цей мультитул в позитивному напрямку. Ножиці реально ріжуть.
    Заточка ножа та ножовки хороша.
    Саме головне те що мультитул прийшов весь у мастилі тобто біти а також механізми змащені мастилом.
    Дуже це все дякую.

Достоинства:
    Ціна, функціонал
    Недостатки:
    Відсутня інформація про марку сталі з якої виготовлено.

Іване, вітаємо!
      Дякуємо, що поділилися такими детальними враженнями. Ви праві, цей мультитул повністю сталевий, тому він і відчувається в руках як серйозний інструмент. Щодо «м'якості» ручок при сильному стисканні — це справді особливість даної конструкції, але вона не заважає пласкогубцям виконувати свою роботу. Раді, що ви оцінили якість заточки та заводське змащування механізмів. У виробництві мультитулу використана сталь 420.
      Нехай інструмент завжди виручає, дякуємо за покупку!

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Це мій перший мультитул. Маю ніж від Ганзо, тому в якості був впевнений. Єдине, що не розумію - це чому такий чудовий інструмент коштує так дешево але то вже до плюса більше.
    Тактильно відчувається як дорога, якісна річ. Ніж, ножиці, пилка дуже круто заточені.
    В комплекті є набір біт, але перехідник трохи болтається, но це не кретично.
    Окремо відмічу кабуру комплектну. Пушка, ракета. Тверда, щільна, з кріпленням на пояс або горизонтально, або вертикально. Ножиці мають пружину кльову.
    Змазані всі деталі.
    Дуже рекомендую.

Достоинства:
    Якість чудова, є майже все, що нагально буває потрібно
    Недостатки:
    Немає штопора для вина )

Дякуємо, що обрали нас! Приємно читати такі позитивні відгуки — це надихає працювати ще краще. Бажаємо лише приємних емоцій від використання і завжди чекаємо на ваші нові замовлення!

• Руслан Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Пользуюсь Ganzo G303— впечатления в целом очень хорошие. Мультитул реально ощущается крепким и тяжёлым, ничего не люфтит. Пассатижи удобные, нож острый с коробки, все инструменты фиксируются замком, что очень удобно и безопасно при работе.

Особенно понравилось наличие набора бит и чехла в комплекте. Для гаража, машины, рыбалки или просто EDC — отличный вариант за свою цену. Металл нормальный, но для очень жёстких нагрузок всё же лучше не использовать как полноценный профессиональный инструмент.

Из минусов — некоторые инструменты открываются туговато, а ножницы хотелось бы чуть мощнее. Но в целом качество приятно удивило. За свои деньги мультитул реально топ и выглядит дорого.

Достоинства:
    много функций
    • крепкая сборка
    • фиксация инструментов
    • набор бит в комплекте
    • удобный чехол
    Недостатки:
    • тяжеловат
    • ножницы средние
    • первое время тугое открытие инструментов

Вітаємо, Руслане!
      Дякуємо, що поділилися враженнями! Класно, що модель вам сподобалася і в роботі, і зовні. Погоджуємося, фіксація інструментів — це великий плюс до безпеки рук. Користуйтеся із задоволенням і нехай він вас ніколи не підводить!
      Чекаємо за новими замовленнями.

• Микола К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Зручна штука. Поки мінімально користувався але все ок. В автомобілі або в рюкзаку маст хев!

Достоинства:
    Якісний, зручний, самі корисні інструменти є.
    Недостатки:
    Мікро люфт самих рукояток. Але за свої гроші дуже достойна річ

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Чудовий мультитул з хорошою комплектацією, інструмент пласкогубців має пружину, якісний набір біт, люфтів помічено не було, далі час покаже. Працювати мультитулом сподобалось

Достоинства:
    Чудовий мультитул

• Алина Л***

Только купила, хлопцю військовому
    Був дуже задоволений!
    Не був ще долго в експлуатації, але з першого погляду гарний мультитул

Достоинства:
    Гарно виглядає
    Недостатки:
    Поки не долго користувався

Нехай він надійно допомагає у всьому, а головне — бажаємо вашому хлопцю якнайшвидшого повернення з Перемогою! Бережіть себе.

Чекаємо на вас знову!

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Всё супер, маслицем смазано, всё функционирует.

• Іван В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Це мій перший мультитул, як і всі, я читав відгуки і дивився огляди, спочатку хотів взяти g304 або щось з nextool, але коли взяв цього красеня у руки - всі сумніви відпали.
    Увага!!! Перед вами «народний» мультитул. Що ми маємо: ідеально підігнані інструменти, широкий вибір інструментів, якісна збірка, швидкий доступ до основних інструментів і ножиці - моя пошана. Кусачки з легкістю перекусують багатожилку 2.5 и 4 квадрати, ножиці без ривків ріжуть товстий картон.
    Тільки можу позаздрити тим, хто його купить і відчує цю якість за смішні гроші, бо я вже це відчув.
    Рекомендую

Достоинства:
    Якість збірки, набір функціоналу, ціна, чохол високої якості.

Добрий день!
      Дякуємо за відгук. Приємно знати, що ви задоволені вибором. Ми впевнені в якості цієї моделі, тож нехай вона служить довго і надійно. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Цвет: Черный

Шикарна вещь!!!

• Леся
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Замовляли на подарунок другу військовому. Як на мене -це корисна річ і не тільки для військових.

Достоинства:
    По відчуттях в руках -річ якісна. Метал надійний.

Вітаємо! Дякуємо вам за вибір та за те, що ділитеся позитивними емоціями. Дуже раді, що мультитул сподобався — у польових умовах це справді корисний інструмент. Нехай він надійно допомагає у всьому, а головне — бажаємо вашому другу якнайшвидшого повернення з Перемогою!

• Анатолій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Мультитул за свої кошти супер.
    Гарна якість, чохол взагалі топ.

Достоинства:
    Сам інструмент, чохол, наявність біт та його ціна.

• Андрій В***

Пока всё нравится.
    Качественно сделанный.
    Время покажет

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:

Добрий день! Дякуємо, що поділилися враженнями. Приємно знати, що ви залишилися задоволені вибором. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!